Візьміть тоді версію redmi 4/64. Невже для повсякденного користування цього не вистачає? А при необхідності можна ж otg +usb використовувати.alex_b, какая есть альтернатива кроме телефонов с 1 сим+карта памяти?
Сегодня получил. Со вторым облом, нужен 5.5, параметры те же.Заказал М5 Пока один, на пробу. Хотел синий, но не нашел в европейской версии.
Что есть интересного, в районе 150$?5.5" 2/16, 2 сим и карта памяти отдельно желательно или, как вариант 32 ПЗУ, вменяемая камера, андроид 6 или 7, не для требовательных игр.
Redmi note 4x 3/32 140-150$, 4/64 160-170$Что есть интересного, в районе 150$?
Redmi note 4x 3/32 140-150$, 4/64 160-170$
Meizu M5 Note как альтернатива подойдёт?Redmi note 4x 3/32 140-150$, 4/64 160-170$
На версії китайці не жадні)) Без 100г не розібратися. Ні є і на Snapdragon, тільки 4/64 "китайська" версія, 3/32 є і глобальна, хоча для нашого LTE різниці немає яку обрати.запутался... Версия 4/64 бывает только с МТК процом?
Як варіант. З бюджетників більше довіряю Xiaomi з особистої статистики. З 12 куплених мною смартів за останні 4 роки проблем небуло тільки з ними, можливо просто співпадіння. Перші три Redmi 1 працюють більше 3-х років, один з них майже рік після купання. З 3-х Lenovo живі 2, але в одного кнопка живлення перестала працювати на 4 році життя і періодично сімки відвалювались, у другого проблеми з мікрофоном. У ZTE через рік довелось замінити кнопку. Та й з прошивками ситуація покращилася, якщо 3 роки тому доводилося перешивати по декілька раз в пошуках стабільної русифікованої версії, то зараз більшість уже йдуть з глобальними стабільними прошивками.Meizu M5 Note как альтернатива подойдёт?
4х это старшая модель? По памяти и 16 бы хватило, но и 32 не помешает при отсутствии карты памяти (2 сим в приоритете). 64 уже слишком жирно ).Redmi note 4x 3/32 140-150$
Note 4 есть 4\64 GLOBAL на Snap 625Ні є і на Snapdragon, тільки 4/64 "китайська" версія, 3/32 є і глобальна
Note 4 есть 4\64 GLOBAL на Snap 625
Note 4X в версии 4\64 на МТК жеА Note 4X? В чём вообще их разница?
Візьміть тоді версію redmi 4/64. Невже для повсякденного користування цього не вистачає? А при необхідності можна ж otg +usb використовувати.
"на днях" 5-я серия уже с конвеера сходит, а ты вникаешь в архивные моделиПросто на будущее присматриваю замену своему Максу, и хотя пока менять не собираюсь, хочу заранее знать, что возьму.
я как правило не обсуждаю в этой теме то, что не продаётся НамGLOOMER,
Прапорщик,
Китай = Redmi Note 4 = MTK
Индия = Redmi Note 4X = Snapdragon + CDMA
Тайвань = Глобал = Redmi Note 4 (все остальные приписки от лукавого) = Snapdragon + LTE B20
Все "редакции" уже (с недавнего времени) имеют 4/64!
Не помнишь какая цена была у 4х на старте, 180+-?"на днях" 5-я серия уже с конвеера сходит, а ты вникаешь в архивные модели![]()