Ты не ровняй флагман за косарь зелени и какойто ширпотреб за пару сотен4 года самсунг с9+
Ты не ровняй флагман за косарь зелени и какойто ширпотреб за пару сотен4 года самсунг с9+
Та ладно, перед этим был самсунг альфа, та же история, 5 лет и все работалоТы не ровняй флагман за косарь зелени и какойто ширпотреб за пару сотен4 года самсунг с9+
Зараз там по цьому смартфону 112 сторінок, з них десь дві корисні рекомендації я встановив, решта - або "аппарат г...но, або про прошивки для запису розмов (в московитській версії нема запису).tolnaz, немного не соглашусь по поводу 4пда. Нужно его читать, но критично анализировать написанное. Все же там полезные советы бывают.
меня полностью устраивает Леново Р2 (единственный минус - камера у него посредственная), даже мод прошивки на 11м андроиде под него есть, которые работают нормальноТы не ровняй флагман за косарь зелени и какойто ширпотреб за пару сотен
А чому не розглянути варіант купівлі на ОЛХ? Є там за 4200 Realme C25s 4/64. І продавець ніби норм. Хіба обов'язково на Хотлайні шукати? Тим більше з таким курсом долара на Алі не так уже і вигідно брати.Не вкладаюсь в терміни... Значить залишається realme C21Y 4/64GBчекати місяць- півтора
За означеними мною вимогами поблеми/гальма є?В мене М12 вже два місяці. Якщо є питання задавайте, в мене з ним проблем нема.
Приедет, пощупаюТак почему название смарта не добавить в описание?.. Или может, в данном случае, название инфы не прибавит?Нашел другой смарт
со сьемной батареей. Чуть дороже. +5$
Но поярче. 3/32 диаг 5.5 андр.6. ФулХД.![]()
В мене є C21Y. Нормальний телефон, тільки в мене RMX3261, а зараз бачив є в продажу ( і в Цитрусів очікувався) RMX3263, то він же без NFC. Там прямо так і вказано.Не вкладаюсь в терміни... Значить залишається realme C21Y 4/64GBчекати місяць- півтора
За означеними мною вимогами поблеми/гальма є?В мене М12 вже два місяці. Якщо є питання задавайте, в мене з ним проблем нема.
при покупке телефона на первом месте для меня соотношение цена/характеристики, поэтому отзывы не читаю, например как могут меня они переубедить, если Poco X3 Pro 8/256 обошелся в Европе на ЧП в 200 евро минус такс фри ?немного не соглашусь по поводу 4пда. Нужно его читать, но критично анализировать написанное. Все же там полезные советы бывают.
Gsmarena є доволі добрим ресурсом з характеристиками та відгуками, на мою думку."Не читать pda" - я бы сказал, что по выбору устройства что там спроси, что у нас на форуме, советы будут основаны на личном опыте или на основании характеристик. Я обычно ещё пару десятков сайтов из выдачи Google посмотрю, обзоры, отзывы, фотки, виде (если есть). Не все обзоры на 4pda попадают.
А 4pda надо читать, если прошивка нужна, или проблемы какие с телефоном решить.
Ґнусмаси,навіть S-серії, не є показником. Там теж трабли з мерехтінням екрану, вмиранням флешу трапляється. Так, там краще корпус. Але ж треба зважати на досвід користування: чи ви постійно по будівництвах/висотках/горах/морях їздите/лазите, або в теплому офісі 8 годин на добу проводите.У нас в семье с 2016 года Samsung j510 и j710.
J510 до осени 2020 был в жёсткой эксплуатации, j710 до июня прошлого года. Теперь это "бабушко и дедушко" фоны + ютубе. Но при этом количество звонков на 710 только увеличилось. За это время на 710 поменян АКБ, а на 510 немного побилось стекло. В остальном - прекрасно работают. Если бы 510 не устарел по железу, я бы его и сейчас бы использовал - очень приятный аппарат, в том числе и по размеру, и экрану, и толщине.
Ненову Моторолку
Я би сказав, це якісне Леново. Мені подобається формфактор, відсутність bloatware (95% чистого Андроїда) та суто моторолівські фішки (керування жестами, наприклад).Ненову Моторолкутой вже Миргород, і річка Хорол вже не таМото це вже, Леново((((
нусмаси,навіть S-серії, не є показником.
4 років походів, не щоденно. Але смартфон S8 досі чудово себе поводить. У всіх походах в поясній кишені наплічника або у внутрішній куртки. Навіть немає бажання оновлювати, досі все влаштовує.Але ж треба зважати на досвід користування: чи ви постійно по будівництвах/висотках/горах/морях їздите/лазите, або в теплому офісі 8 годин на добу проводите.
S8 є новішим. Я мав справу з S3 та S5, там вже все печально....нусмаси,навіть S-серії, не є показником.4 років походів, не щоденно. Але смартфон S8 досі чудово себе поводить. У всіх походах в поясній кишені наплічника або у внутрішній куртки. Навіть немає бажання оновлювати, досі все влаштовує.Але ж треба зважати на досвід користування: чи ви постійно по будівництвах/висотках/горах/морях їздите/лазите, або в теплому офісі 8 годин на добу проводите.
В свою эпоху эти модели были топовыми, если учесть что i9300 уже больше десятка лет, а живые все еще встречаются довольно часто. А G900 пережил 3 обновления андроида с 4.4.2 до 6.0.1S3 та S5
я бы сказал это та же моторола в большей степени чем леново.Я би сказав, це якісне Леново
может IBM это сейчас Lenovo.що й Thinkpad'и зараз Lenovo,