це не були найдешевші варіанти на Hotline, це були найдешевші варіанти в магазинах з хорошими відгуками.Найдешевший варіант на Hotline
Найдешевший варіант на Hotline (або подібних) то не є показник, навпаки, думаю, що то може бути стрьомний варіант для покупки.
З недорогих варіантів на Хотлайн зі свого досвіду пораджу Цифру (y.ua) та Стилус - фактично це одна мережа, тільки у Цифрі зазвичай трохи дешевше. Останнім часом я там зробив більшість покупок, серед яких і недешеві, а загалом у них купляю вже років 10. Що подобається - це стабільно хороший сервіс, безкоштовна доставка, плюс товар прибуває на партнерську точку видачі, де є змога оглянути товар, там на місці випишуть гарантію, і вже аж тоді оплата готівкою. Звісно, на Хотлайні є і ще дешевші варіанти, але за них не скажу.це не були найдешевші варіанти на Hotline, це були найдешевші варіанти в магазинах з хорошими відгуками.
Cubot KingKong MINI2в нас зараз є щось нове в україні на 5,5 дюйма ну макс 5,7 і на android , до 12000 ? ну або хоча б в польщі, щоб було, бо скрізь одні лопати від 6
Важко щось сказати. Але я б не брав смартфон від всіляких Cubot, Umdigi, Oukitel, Ulefone, Doogee та інших виробників третього ешелону, а основна причина - софт, оптимізація (вже не кажучи про якість комплектуючих). Якщо бюджет сильно підтискає, то, на мою думку, краще вже взяти якийсь недорогий Realme чи Xiaomi. Тільки щоб оперативки було 6Гб, в крайному разі - 4, ну а де менше 4 - краще взагалі в той бік не дивитись за жодних обставин.Cubot KingKong MINI2
CUBOT KingKong MINI 2 Pro
CUBOT POCKET
А про эти что скажите?
Лайно повне. 2Гб ОЗП 2022 року вже не вистачить навіть, щоб нормально працювали браузер та месенджери. Ну а 16 постійної - той ще біль: буде хронічно не вистачати памʼяті, нічого навіть не зможете зберегти, залишок памʼяті буде постійно забитий кешем. Раджу варіанти, де мінімум 4/64: тим більшее зараз памʼять дуже сильно здешевилась, і різниця в ціні буде невелика. 4/64 - це зараз стандартна конфігурація памʼяті саме для нижньобюджетного сегменту.2/16 Gb
Я б не робив такого розмежування: ну система хай забере трохи менше, але додатки зараз дуже вимогливі до ОЗП стали. І заради чого брати телефон із 2Гб оперативки, якщо майже в кожної ультрабюджетної моделі є версія із 4Гб, яка лише мінімально дорожче?за смартфон на звичайному андроіді чи з Android 11 Go edition?
Це вже краще)cubot pocket 4/64
А уявіть, що буде ще через рік-два.з 2022 року став важче працювати браузер
Жахлива характеристика, як для 2022.загалом і відео 720p там можна спок див в youtube
Дальше можно и не продолжать..вайбер
"синку це фантастика"могли і ак всунути кращий.
За сколько его реально можно купить?CUBOT POCKET