З точки зору девелоптмента, з такою помилкою продукт взагалі не повинні запускати виробництво.Rainbow, одні китайці криво запрограмуют контролер заряду і він грохне батарею за рік, якщо на вході буде неправильний струм, а інші правильно запрограмуют...
Пам'ятаю колись в мене на Сяомі було 3,5 іконки в шторці, і я місяць їм писав щоб нарешті пофіксили баг, який тільки сліпий не побачить. А тут Ви кажете про перевірку впливу заряду на батарею, який 99% користувачів і не помітить..З точки зору девелоптмента, з такою помилкою продукт взагалі не повинні запускати виробництво.
Це скільки часу воно буде качегарити? Буцімто купити автівку й ходити навкруги допоки глушник відгніє, бо двигун зношуєтсязарядку 5V 1A
Логічіно проипустити що всі мої телефони працюють в приблизно динакових умовах.Rainbow, важливый не термін в роках а кількість циклів заряду.
Брати телефон з 2ГБ оперативки сьогодні - то буде суцільна мука2/32GB
Години 2,5 то не так уже і довго.Це скільки часу воно буде качегарити? Буцімто купити автівку й ходити навкруги допоки глушник відгніє, бо двигун зношуєтсязарядку 5V 1A
Ну то ще треба таку мати, мою в 3700 то точно за 2,5 години зарядить.1 А Батарею в 5000 ну точно не 2.5 годин
не хочу айфонов. тільки на андроїдіiphone 12, 13 mini
Смотря, что надо от него, но в любом случае чем-то придется пожертвовать ради размеров. Если нужен дисплей с хорошим разрешением, то наверно Soyes S10 Max, но время работы у него не самое лучшее.тільки на андроїді