Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:

fnm

Місто
Полтава-Сіті
webivan,
Тобто Tecno, краще ніж Blackview, я правильно зрозумів? Питаю бо подивлявся в бік Blackview А80s.
Ні, Tecno ..... - то техніка сумнівної якості і якщо не хочете проблем у користуванні беріть перший чи другий ешелон брендів. Із вашого списку - тільки Poco є адекватним брендом з низькою імовірністю кривого софта чи заліза.
(((
а я вже й губу розкатав трохи :
Отримуйте до 2000 бонусів разом з новим смартфоном. 1 бонус = 1 гривня
Взяти участь в акції можуть як нові, так і вже існуючі клієнти передплати Vodafone

З 01 жовтня 2022 року відвідувачі магазинів Vodafone можуть отримати онлайн-бонуси на мобільний рахунок до нового смартфона. Покупці акційних смартфонів Samsung, Nokia або Tecno в магазинах Vodafone отримають від 500 до 2000 онлайн-бонусів на спеціальний додатковий мобільний рахунок. Грошовий еквівалент 1 бонусу – 1 гривня. Онлайн-бонуси можна використати для оплати послуг зв’язку.

Взяти участь в акції можуть як нові, так і вже існуючі клієнти передплати Vodafone. Для цього потрібно придбати акційний смартфон, новим клієнтам – отримати за 1 грн акційну SIM-карту та активувати номер у придбаному смартфоні, та відправити SMS з текстом «Бонус» на короткий номер 2252. Залежно від обраної моделі смартфона на зареєстрований в акції номер Vodafone нарахує від 500 до 2000 онлайн-бонусів, якими можна оплачувати послуги зв’язку.

Повний перелік моделей телефонів, до яких Vodafone подарує онлайн-бонуси:

• 2000 онлайн-бонусів: Samsung Galaxy A53 5G, Samsung Galaxy A73 5G;
  • 1500 онлайн-бонусів: Samsung Galaxy A23, Samsung Galaxy A32, Samsung Galaxy A33, TECNO Camon 19 Pro, TECNO POVA 3;
  • 1000 онлайн-бонусів: Samsung Galaxy A13, TECNO CAMON 19, TECNO Spark 9 Pro;
  • 750 онлайн-бонусів: Nokia G11, Nokia G21, TECNO SPARK 8C (4/128), TECNO Spark 8p;
  • 500 онлайн-бонусів: Nokia C21, TECNO SPARK 8C (2/64), TECNO Spark Go 2022, TECNO POP 5 LTE;
Акція триватиме до 28 лютого 2023 року. Детальні умови акції – за посиланням.

а чи є в когось тут на форумі практичний досвід користування саме топ-моделями смартфонів TECNO ?

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Ascold, если со зрением вообще беда втыкать по 5 часов в любой экран не хорошо.

Місто
Житомир
Беда, не то слово. Только вот такая ситуация сейчас сложилась что приходится. Имею на попечительстве инвалидов в чужой стране, с утра до ночи приходится ездить общественным транспортом. Во время поездок отвечать в мессенджерах, читать медицинскую документацию, фоткать и пересылать доки, переводить, отвечать на письма и много других дел. Ещё попутно учить язык.
Возвращаясь к теме выбора: из того что есть в наличии это Motorola g32, huawei nova 8i, Poco X4 GT.
Первые два не дорогие, а вот Поко 388 евро. Не знаю стоит ли столько за него платить.

Знакомая советует или Samsung S20fe или Google pixel 6a. Они 450 и 420 евро соответственно. Но вот читаю, а там экран не IPS. А я имел в пользовании Xiaomi на олед и у меня от него резало в глазах.

В общем пока не знаю что и выбрать.

Місто
Kyiv
Беда, не то слово. Только вот такая ситуация сейчас сложилась что приходится. Имею на попечительстве инвалидов в чужой стране, с утра до ночи приходится ездить общественным транспортом. Во время поездок отвечать в мессенджерах, читать медицинскую документацию, фоткать и пересылать доки, переводить, отвечать на письма и много других дел. Ещё попутно учить язык.
Возвращаясь к теме выбора: из того что есть в наличии это Motorola g32, huawei nova 8i, Poco X4 GT.
Первые два не дорогие, а вот Поко 388 евро. Не знаю стоит ли столько за него платить.

Знакомая советует или Samsung S20fe или Google pixel 6a. Они 450 и 420 евро соответственно. Но вот читаю, а там экран не IPS. А я имел в пользовании Xiaomi на олед и у меня от него резало в глазах.

В общем пока не знаю что и выбрать.
Хуавей же без Гуглосервісів, здається. З одного боку це непогано, а з іншого....І батарея 4300
Я б Poco брав, якщо дійсно від ОЛЕДу очі ріже
Ну і всі три телефони з різних категорій, Поко в усьому сильнішй від тих двох. Та ще і 5G на додачу. В Європах можна користатись

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Беда, не то слово. Только вот такая ситуация сейчас сложилась что приходится. Имею на попечительстве инвалидов в чужой стране, с утра до ночи приходится ездить общественным транспортом. Во время поездок отвечать в мессенджерах, читать медицинскую документацию, фоткать и пересылать доки, переводить, отвечать на письма и много других дел.
может надо https://ek.ua/ua/SAMSUNG-GALAXY-A23-64GB-4GB.htm с оптостабилизацией

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Місто
Житомир
- странно, что так мало доступно в наличии.
Вроде ж масса предложений в ритейле: https://hotline.ua/ua/mobile/mobiln...675506/?sort=new&priceFrom=6580&priceTo=14023
Так Ирландия - это остров, да я ещё и в селе сейчас временно. То ассортимент сельского магаза. Здесь айфонов полно, гугл пикселей, самсов последних моделей. А того что мне нужно как раз и нет. Здесь даже в Дублине выбор скудноват. Местные кто деньги считает - с Амазона все покупают, кто не считает - берут флагманы и не парятся особо.

Спасибо всем откликнувшимся.

Думаю или в Дублин за моторолла ехать или Poco x4 gt по месту брать.
Из моторолл там выбор большой, знать бы ещё какая лучше.
Вот из этих:

Місто
Ternopil
Телефон
Moto G60
Беда, не то слово. Только вот такая ситуация сейчас сложилась что приходится. Имею на попечительстве инвалидов в чужой стране, с утра до ночи приходится ездить общественным транспортом. Во время поездок отвечать в мессенджерах, читать медицинскую документацию, фоткать и пересылать доки, переводить, отвечать на письма и много других дел.
может надо https://ek.ua/ua/SAMSUNG-GALAXY-A23-64GB-4GB.htm с оптостабилизацией
Теж для батьків вибирав і хотів з IPS. Дивився A23. Хоть і IPS але є мерехтіння екрану на низьких ясравостях.
До вищезгаданих телефонів можете ще подивитися до M23. В нас ціна неадекватна, але якщо є можливість взяти в Польщі, то телефон стає актуальним до розгляду.
M23 в порівнянні з A23 коротко - + потужніший процесор, екран не мерехтить, 5G; - ціна дорожча. в комплекті немає зарядки, немає оптичної стабілізації, .

Особисто собі теж шукав щось що ще є в продажі білш менш адекватне з IPS екраном. А там вибір не особливо великий:
Moto 21-22 року: G32 (трошки слабший середнячок), G60 (ІМХО збалансований середнячок, великі розміра і дизайн спорний - рятує частково чорний варіант), G200 (потужний проц, можна використовувати як компютер). E серія і решта моделей думаю не варті уваги. Круті камери і Moto то речі не сумісні. Зате чистий Андроїд (комусь це важливо) і жести до яких дуже привикається.
OnePlus: Nord CE 2 Lite (NFC одні пишуть що є інші що нема), подекуди ще можна знайти Nord N10 (модель 2020 року).
Samsung: A23, M23. Про них вище писав.
Xiaomi: POCO X3 (вже рідкість), Poco X4.
iPhone: 11, SE.
ну і мабуть ще кілька моделей на медіатеку і все
Собі вибрав G60 так як любитель чистого андроїда і фішок мото, акум великий, камера не в пріоритеті + була хороша ціна. G32 тоді ще не було в продажі. Непривично було що великий і трошки важкуватий, але привиклося.
Зараз якби вибирав з цього, то мабуть вибрав все рівно G32 або G60.

Останнє редагування:

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Ищу новый телефон для пожилого человека 60+.
Сейчас используется:
1. Moto X-Force (Turbo 2), в котором 3 раза менял разъем USB, и в 4й раз уже пожалуй не буду.
2. Xiaomi 4X, в котором препаскудная камера и нет турбозарядки. Хотя и аккум в нем я поменял, еще бы и походил.
Требования: Android, экран побольше, турбозарядка, аккум не менее 3.5 Ач, ОЗУ не менее 4 Гб, камера с приличным качеством фото, бренд - не дуги-шмуги и прочий мусор, бюджет до 5-6к.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
V2.ua а є S20FE не на снапі? чи процесор якось тобі на очі впливає?

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Херсон
Телефон
Samsung note 20.
Кстати насчет экрана хочу сказать. Мне вот для глаз экран на самс ноут 3 был намного приятнее чем на ноут 20. Хоть вроде и включил все соответствущие щадящие для глаз настройки. Как-то странно технологии развиваются. Оба амолед кстати.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Maxxx, я посмотрю, но после недоделанного турбо-2 я крайне критично отношусь к леново в целом.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
О боги, оно еще и на МТК..
А можно что-то хоть на Снэпе? :)

И забыл - еще из требований приличный прием, ибо село с одним-единственным киевстаром, который работает только благодаря моим периодическим пинкам.

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Просто зазначу, що бюджетні МТК вцілому не гірші за бюджетні снепи, а часто кращі, якщо брати апарати однієї цінової категорії. Коли мова йде 7xx, 8xx снепи, то вони безумовно виграють у МТК, а от 6хх і особливо 4хх - то далеко не факт, часто вони хіба що мають трохи кращу енергоефективність безбожно зливаючи за потужністю. І не тому що вони гірші, а тому що в обмеженому бюджеті Снепи співставної потужності у цей бюджет просто не влазять

Місто
Kyiv

И забыл - еще из требований приличный прием, ибо село с одним-единственным киевстаром, который работает только благодаря моим периодическим пинкам.
Бюджет 5-6к..про які Снапи мова
МТК Helio P/G або нова лінійка UNISOC T6xx.
Або ж шукати вживане щось з випускІв 2019-2021 років...

Зверху