А з ними що не так?теперішніми амоледами
Матвєй, може вам радше вплинуло перебої зі світлом? За який період відбулося погіршення зору?Матвєй, може то генетична схильність, родинна спадковість а не амоледи.
А це не вухо-горло-нісдосить толковий лор сказала
Да, можно намного дешевле купить. Только нужно понимать, будет ли он у нас работать. Все товарищи с ОЛХ, продающие "американцев ", оттуда и таскают. Тема и про покупку Pixel, на Али, тут недавно всплывала, там же и Самсы продают. Судя по отзывам, кацапы туда устанавливают русиш и айда. Вот только некоторые жалуются, что то задняя панель на телефоне не оригинальная, то отверстие под камерой не родное, но им всё нравицца. Им скоро и без задней панели будет за радость. Такого г не надо и даром.allaliu, оттуда настолько выгодно?
З мовою - так, можуть бути потрібні танці з бубном, якщо це важливо. Хоча не розумію чого за ним усі так трусяться, здавалось би у 21 столітті мати базовий рівень англійської - маст хев.Покупать в США телефон-лотерея, насколько я понимаю. Можно купить, не будет есим работать или языка укр./рус. не будет. По каким характеристикам можно понять, что можно покупать? Продавцы из США тупят или не понимают вопрос насчёт работы в наших сетях, языка в меню.
Це не проблема. Гірше якщо не буде можливості писати текст українською. На 4пда тільки про руській мова.мати базовий рівень англійської - маст хев.
Такого точно не буде. Мови вводу на андроіді ніяк не пов'язані з мовою системи. А на айфонах усі мови присутні незалежно від регіону.Це не проблема. Гірше якщо не буде можливості писати текст українською. На 4пда тільки про руській мова.
А от і ні. У Galaxy s20 я точно знаю що немає. Доставляється танцями з бубном та і після них місцями проскакує англійськаНа штатівських операторських смартах 100% є рос. мова інтерфейсу
бо на то є об'єктивні підстави:Дивлюся сєкта мотофанів знову потроху росте))