Saab

Заблокований
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:

bossy

Заблокований
Місто
Харків
почитал на 4пда про глюки 84го
Хм... У мене цей смарт, ніяких проблем за 8 місяців користування!
тут не подскажу. но точно в нем с экраном чтото не так. может подправили прошивками. и батарея меньше... я не следил дальше за ним.

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy

Вкладення

• Screenshot_20240905_224148_Call settings.jpg
    Screenshot_20240905_224148_Call settings.jpg
    95.5 КБ · Перегляди: 46

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
почитал на 4пда про глюки 84го
Хм... У мене цей смарт, ніяких проблем за 8 місяців користування!
оскільки ви маєте цей телефон, можете розповісти, що там з екраном? мерехтіння оцей ШИМ? чи що за проблеми з екраном вказують інші дописувачі?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
оскільки ви маєте цей телефон, можете розповісти, що там з екраном? мерехтіння оцей ШИМ? чи що за проблеми з екраном вказують інші дописувачі?
Немає ніяких проблем! Або я їх не помічаю. Задоволений апаратом на всі 100%

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
а щодо екрану, є там мерехтіння? цей новий олед поганий для зору чи ні?

Display
Type P-OLED, 1B colors, 120Hz, 1300 nits (peak)
Size 6.5 inches, 102.0 cm2 (~85.7% screen-to-body ratio)
Resolution 1080x2400 pixels, 20:9 ratio (~405 ppi density)

Місто
Київ
Телефон
POCO X6 PRO
Доброго здоров'я. Шановні форумчани, на Вашу думку, який зі смартфонів буде кращим: Poco X6 Pro 5G, чи Samsung Galaxy A55 5G? Цікавиться знайома людина. Я би віддав перевагу Poco, мені здається, що китайці краще зв'язок тримають, а може я і помиляюся. Всім дякую за відповідь.
Сам вибирав між ними, і зупинився на поко. Чому так?
- за однакові гроші маємо 12/512 гб у поко проти 8/256 у самса. Причому у самса ram-менеджмент кривий, у ютубі є кілька тестів де навіть при однаковому об'ємі ОЗУ він поко програє - менше додатків тримає у пам'яті. А те що він карту пам'яті підтримує, так то й не плюс сильно, бо вони повільніші і придатні вже давно лише для файлопомийки. Краще мати багато вбудованої, аніж багато зовнішньої.
- проци навіть порівнювати немає сенсу, у поко швидший в 2 рази і це очевидно у всьому.
- ШИМ. Це біль самсунга, 125 Гц у смартфоні середнього класу, повинно бути соромно таке гі#но ставити, очі болять уже через 20 хвилин, особливо у приміщенні коли яскравість менше 50%. У поко той же амолед, але шим 1900 Мц.
- Якісь підлагування у А55, вибачте, це жесть. Ловив навіть в галереї при масшбатуванні фото(!). Це та сама "офігенно оптимізована" оболонка, про які постійно пишуть. Ні, HyperOS таки краще буде. Хоча там скоріше справа в exinos, точніше в його оптимізації
- Зарядка 25 Вт, теж повинно бути соромно імхо у 2024 році, у поко 67 вт, в 2 рази швидше заряджається.
- частково камера має плюси. Наприклад, уночі у самса замість трави якесь мило виходить програмна обробка перебільшує. Перемикання з ширика на основну камеру і навпаки у самса я якимось пролагуванням (у поко з цим норм). Можна встановити гугл-камеру і якщо погратися, то тода краще за А55 буде знімати (а на нього не встановити гугл-камеру ніяк).
Які очевидні плюси А55?
- якість матеріалів (скло + металл), хоча то таке ... все одно у чохлі буде смартфон, це не видно і не відчутно.
- Теоретично довше буде пітримуватися програмно (хоча до сих пір вже рік деякі баги не можуть пофіксити)
- в цілому стокова камера краща, але не настільки аби це було вирішально, гугл-камера нівелює перевагу.
Post automatically merged:

берите F6 на драконе
В свое время взял именно X6 Pro на МТК. Может щас и пофиксили, но была у F6 проблема с троттлингом.
Точнее как сказать - оба тротлят, и X6 Pro и F6. Но первый тротлит плавно, условного говоря за час работы теста плавно теряет 15% производительности, и далее стабильно. F6 тоже теряет, а потом пытается поднять частоты, потом снова теряет, опять поднимает, и в цикле. В играх некомфортно. Если на x6 pro условно говоря начал играть в пабг при 90 фпс (на этой модели больше не поддерживает), и плавно фпс через час упадет к 70-75, то на F6 начинаешь со 120 фпс (уу как круто), через час уже 60 фпс, далее он пытается поднять до 90, потом резко снова сбрасывает до 60. и так в цикле. Не очень комфортная игра.

bossy

Заблокований
Місто
Харків
Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Підтверджую. Кілька місяців користуюсь. Батарея тримає супер! E-sim в наявності. Vo-lte i vo-wifi працює. Недоліків не знайшов.

Останнє редагування:
Місто
Одесса
Підтверджую. Кілька місяців користуюсь. Батарея тримає супер! E-sim в наявності. Vo-lte i vo-wifi працює. Недоліків не знайшов.

как камера себя показывает и при плохом освещении ?!

Місто
Харьков
В свое время взял именно X6 Pro на МТК. Может щас и пофиксили, но была у F6 проблема с троттлингом.
Точнее как сказать - оба тротлят, и X6 Pro и F6.
Так дракончик пока еще сыроват, его допилят однозначно, но вот Хайпер глючная собака, со временем и ее подпилят но только не датчик приближения, у меня таких мелочей миллион и маленькая тележка, авто поворот иногда живет своей жизнью, виртуальный датчик это просто днище, ниже уже некуда падать, много перечислять не буду....

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
как камера себя показывает и при плохом освещении ?!
Х\з. Важко сказати. Я не любитель фоткати. Тому не маю із чим порівняти. Як на мене - нормально. Але я фоткаю, наприклад, лише якийсь цінник, товар в епіцентрі, номер телефона на рекламі, колесо чи деталь автомобіля, електронні схеми з монітора, роутер в кладовці, показники лічильників, тощо. Всяку інформаційну фігню, потім ті фотки вилаляю. Тобто, якість фото там не має значення. Для таких фоток, навіть, камера кнопочної дзвонилки підходить. При поганому освітленні, роблю нормальне освітлення, а тоді вже фоткаю.

Останнє редагування:
Зверху