Дайте посилання де можна замовити з Польщі за 7300 грн Moto G54 12/256Це той, що з доставкою з Польщі?
Дайте посилання де можна замовити з Польщі за 7300 грн Moto G54 12/256Це той, що з доставкою з Польщі?
Дайте посилання де можна замовити з Польщі за 7300 грн Moto G54 12/256
Хоча, саме таким користуюсь (12/256 power), але вважаю, що не варто.Підкажіть чи варто зараз брати Moto G54
Це вже кожен сам вирішує. Бо комусь старий, а комусь ще кілька років буде добре служити. Все залежить від вимог до телефона.Хоча, саме таким користуюсь (12/256 power), але вважаю, що не варто.Підкажіть чи варто зараз брати Moto G54
Телефон вже "старий" - рік часу це багато, вже змінилось покоління. Я приглядаюсь до G85 5G (XT2427-2) 8/256Gb.
Я висловив свою точку зору. Звісно, що кожен вирішує сам.Це вже кожен сам вирішує. Бо комусь старий, а комусь ще кілька років буде добре служити. Все залежить від вимог до телефона.
Я, помню, в алло урвал за 6999 грнДочекатися то можна. Та чи вдасться купити? Можна не встигнути. Це лотерея. Та й думаю, 7300 - це хороша ціна, я б брав зараз. Бо свій Moto G54 брав за 8888 грн в травні цього року, без акцій.Підкажіть чи варто зараз брати Moto G54 за 7300 грн чи дочекатися "Чорної п'ятниці" ?
Якби ж то точно знати, що згодом буде така ціна...Я, помню, в алло урвал за 6999 грн
Взяти інший кірпичЯкби ж то точно знати, що згодом буде така ціна...Я, помню, в алло урвал за 6999 грн
А якщо не буде?
Це лотерея...
В магазині realphone краще не купувати. Замовили там телефон Moto G54 (зробили скріншоти опису телефону, там було зазначено батарейку 6000). При отриманні виявилось що телефон з батарейкою 5000 та парт номер xt2343-2. Телефоную в магазин і кажу ви надіслали не той телефон. У відповідь ні це саме той телефон і на сайті у нас написано 5000 батарейка.або ось в Україні
![]()
Смартфон Motorola Moto G54 5G 12/256GB Midnight Blue
Motorola. RealPhone – магазин цифрової техніки в містах Київ, Чернівці та Вашківціrealphone.com.ua
Не название товара, а описание товара. Moto g54 существует около 10 вариантов для разных рынков. Они на сайте написалиomni, хочу уточнить . Я правильно понимаю, что они у тебя в заказе поменяли название товара?
класика жанру....осле отправки заказа они изменили описание на сайте.
5g вже мають тестувати, а 3g уже даже в Киеве пропадает
телефон вміє5g вже мають тестувати, а 3g уже даже в Киеве пропадает
| Стандарти зв'язку | 2G, 3G, 4G (LTE) |
Poco M5s ~90-95 usd. https://www.aliexpress.com/item/1005006118603150.htmlПорекомендуйте найбюджетніший андроїд смартфон для дитини, інколи давати дивитись ютуб щоб відволікти. Потрібен нормальний по якості дисплей, вмістка АКБ. Давно не мав справу з андроїдом, тому в легкому ступорі. Бюджет до 4000грн. Хотілося б подешевше. Дякую.