Мені ще цікаво б було побачити одночасні тести кількох одинакових смартфонів, які були випущені у різні місяці року. Бо, думаю, що з ємністю батарей різних партій навіть у флагманів цілком може виявитися "як повезе".всі ці тести
Мені ще цікаво б було побачити одночасні тести кількох одинакових смартфонів, які були випущені у різні місяці року. Бо, думаю, що з ємністю батарей різних партій навіть у флагманів цілком може виявитися "як повезе".всі ці тести
А два роки тому той айфон хіба більше ніж на день вистачав? Я маю 6-літнього самсунга, AccuBattery Pro про стан батареї якого намірює 78% (3845 мАг проти 4900 на початку, виходячи з 5 сесій з 428% зарядом в сумі 16260 мАг), але абсолютно не помічаю що зараз він став гірше тримати чим від нового. Як тоді це був день (якщо сильно не напрягати), так і досі залишився.айфон 2 роки назад купував з ємністю акб 93% і зараз маю 79%
А я навіть не знаю скільки мій за ніч втрачає, він же кожну ніч на зарядціза ніч акб не втрачав 5% як тепер
poco m5s з цього списку найкращійНаразі розглядаю Poco m6, Pocom5s, Redmi 14c, Poco c75.
Я не Матвєй, але з підкину: Motorola G84 8/256GB (No Adapter) UA UCRF - +/- 6100-6200 в дрібних магазинах.@Матвєй, який саме в цей бюджет вписується? G05?
4 ГБ оперативки якось не фонтан
Хтось з форумних свинорилів продає?ZTE Nubia Neo 8/256 зАллоз олх за 4500?
Євромарт на Розетці це начебто і є сама "Розетка", як мені це здавалося раніше.Хтось мав справу цим продавцем?
Я имел, но давно, ~ конец 2016 года. Брал телефон жене, нужен был быстрее, чем из Китая, но цена тоже имела значение.Хтось мав справу цим продавцем?
Такое же впечатление. Тем более, товары этого продавца раньше не скрывались, если выбирал продавца "только розетка".Євромарт на Розетці це начебто і є сама "Розетка", як мені це здавалося раніше.