Saab

Заблокований
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
Мені ще цікаво б було побачити одночасні тести кількох одинакових смартфонів, які були випущені у різні місяці року. Бо, думаю, що з ємністю батарей різних партій навіть у флагманів цілком може виявитися "як повезе".

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
magodzec, не знаю. Я свій айфон 2 роки назад купував з ємністю акб 93% і зараз маю 79% котрих до вечора вистачає, якщо не напрягати по максимуму. Буду у Львові, зайду в оф сервіс та заміню. Це для мене показник. Салямі дохли за рік-півтора

Місто
Львів
айфон 2 роки назад купував з ємністю акб 93% і зараз маю 79%
А два роки тому той айфон хіба більше ніж на день вистачав? Я маю 6-літнього самсунга, AccuBattery Pro про стан батареї якого намірює 78% (3845 мАг проти 4900 на початку, виходячи з 5 сесій з 428% зарядом в сумі 16260 мАг), але абсолютно не помічаю що зараз він став гірше тримати чим від нового. Як тоді це був день (якщо сильно не напрягати), так і досі залишився.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
magodzec, було на день напряга чи 1.5-2 такого напряга як тепер. Зараз спідтест може розряджати за раз на 3% Тоді такого не було. І за ніч акб не втрачав 5% як тепер

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
magodzec, у мене не все так виходить, інколи ставлю о19.00 заряджати і тому бачу розхід за ніч. Раніше жодного процента вночі не йшло)

Місто
Суми
Порекомендуйте смарт малому до $130 з Алі, бажано з власного досвіду експлуатації. варіанти типу "через два-три роки це будуть дрова" не розглядаю, так як попередній moto g14 був рекордсменом по строку служби, пропрацював трішки більше півтора роки. Діагноз - відвал пам'яті, плюс глюк контролера батареї. Принаймі так заявили два майстри, незалежно один від одного.
Наразі розглядаю Poco m6, Pocom5s, Redmi 14c, Poco c75.
Вимог особливих немає, просто максимум за свої гроші, мінімум глюків.
Дякую.
Взяв би йому зараз moto g32, яких є декілька в сім'ї, але новий зараз знайти нереально.

Місто
Львів
Poco M6 pro з купонами буває від 135$, або дозбирати ще 30$ і взяти найновійший M7 pro. Брав кільком знайомим з Алі, проблем не було, всі задоволені.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
SeriousSam, а чому тоді далі не взяти мото?) Чисте відро це і є залог мінімуму глюків і тому подібного. Поко це відвал проца, судячи з тікТок сторінок ремонтних майстерень

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Місто
Львів
Місто
Суми
Riznychenko, дякую за пораду, Але є одне але. Я озвучив бюджет ДО $130. Те що ти рекомендуєш виходить близько 150 (враховуючи доставку і відсоток за перевод на карту). $20 на даний час смішні гроші, але ...

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Останнє редагування:
Місто
Суми
Щойно дивився його саме на Розетці. Якщо я правильно зрозумів, то відправка з Європи? Хтось мав справу цим продавцем?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Хтось мав справу цим продавцем?
Я имел, но давно, ~ конец 2016 года. Брал телефон жене, нужен был быстрее, чем из Китая, но цена тоже имела значение.

Взял Lenovo a7600. Сложилось впечатление, что телефон был ref (ну или какие там варианты бывают?). По сайту Lenovo следовало, что смарт был продан за 8 месяцев до моей покупки. Сам смарт был вначале ок, разве что памяти маловато (16 GB). Проработал год и два месяца (то есть гарантия уже йок), после чего отказали кнопки, и часть тача. Сделал резервную копию, чтобы отдать в ремонт (заодно бы посмотрели, насколько возможно, лазал кто внутрь или нет), но на следующий день после этого события телефон украли.

Євромарт на Розетці це начебто і є сама "Розетка", як мені це здавалося раніше.
Такое же впечатление. Тем более, товары этого продавца раньше не скрывались, если выбирал продавца "только розетка".

Зверху