Saab

Заблокований
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:
Місто
Чернигов
тобі незручно, не зайшло, іншим заходить.
Скоріш за все, не зайшло, бо користувався одночасно і андроїдом. Андроїдом довгий час, звик. Якби тільки айфоном, то зайшов би айфон. В мене сестра починала користуватися айфоном, потім перейшла на Самсунг, і довгий час він її влаштовував, поки малий не розбив. Вирішила знов повернутися на айфон. Спочатку важко було, бо звикла до Самсів, але зараз, якби вирішила змінити телефон, взяла б знову айфон.

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Хтось користувався Samsung Galaxy A06 4/128. Цікавлять реальні відгуки. Людині треба дзвінки, месенджери та інколи фото документів робити. Для цих завдань цей телефону вистачить?
У кого якій досвід?

Місто
Вінниця
Телефон
Google Pixel 6
вітаю.хтось шарить в актуальних бюджетних мобілах? сьогодні раптово вмер мій старий і любий піксель 6й ,
шукаю терміново з нового. розетка, алло. 10-11к ( і то планую в розстрочку). від мобіли головне що треба: хороша продуктивніть: ніяких лагів статтерів і тп дічі. щоб працював шустро ( але ігри я взагалі не граю). хотілося би щоб нова мобіла не відчувалась даунгрейдом після 6го пікселя
більш менш нормальний єкран - амолед 90гц мінімум. ну і адекватна фотозйомка. пока дивлюся на Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB (хоча якесь таке страшне). чи мб є шось цікавіше за +- цей прайс? буду дуже вдячний за будь які рекомендації .

Останнє редагування:

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Останнє редагування:

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
вітаю.хтось шарить в актуальних бюджетних мобілах?
шукаю терміново з нового. розетка, алло. 10-11к
Отак і з'являються в нас на форумі олігархи. 11К це ніякий не бюджетний телефон, це нормальний телефон середнього (нижче середнього) цінового сегменту. За ці гроші найкращого якісного фото ви не отримаєте, буде звичайне фото.

За ці гроші Motorola G75 8/256GB (екран ипс) або Motorola G85 8/256 (екран олед)

Місто
Львів
@blablaka, мото ж85 пушка. Голе відро з мотофішками, хорошою автономкою/е-сім і вже з оновленим 15м відром
До речі, побачив реліз Мотороли - 29 числа офіційно презентована G86 power: проц Dimensity 7300, 12/515 і батарейка 6720 mAh. Тільки з'явиться, відразу замовлю.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
@blablaka, мото ж85 пушка. Голе відро з мотофішками, хорошою автономкою/е-сім і вже з оновленим 15м відром
До речі, побачив реліз Мотороли - 29 числа офіційно презентована G86 power: проц Dimensity 7300, 12/515 і батарейка 6720 mAh. Тільки з'явиться, відразу замовлю.
характеристики Ж86 павер

Місто
Львів
@Riznychenko, я б не купував через проц.
Вже мав кілька Моторів на МедіаТеку, норм політ. Розглядаю цю звонілку з кількох для мене конкурентних переваг: плаский екран ("водопадами" користуватись незручно), норм батарейка, норм характеристики для робочої цегли.
характеристики Ж86 павер
Я ж їх там і дивився. ))))

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
А мене от цікавить заміна айфон 13 про на пікскль 8/9про. Хотілось би почути думку форумчан чи є сенс, чи може все ж в майбутньому лишатися на епл? Екосистеми немає, робота айфона влаштовує, але інколи дивлюся в бік розширених можливостей саме андроїд і пікселя, який формфактором нагадує яблуко

Місто
Львів
бік розширених можливостей саме андроїд і пікселя
А у чому саме полягають оті "розширені можливості андроїду" у порівнянні з iOS? Чи то не ти якийсь час тому стверджував що добряче набавився у всілякі рути та оптимізацію ведра, а айфон задуманий так, що все у ньому з коробки працює як треба? ;)

Місто
Львів
по софту для моніторингу покриття і БС)
А є потреба покриття моніторити? Я вже й забув коли вмикав крякнуті Netmonitor та Opensignal на свому ведрі.
LTE в місті Львові працює зі швидкістю, достатньою для перегляду фільмів у FHD - то й добре, нема мотивації роздивлятися на яких то частотах.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
magodzec, загалом немає. Хоча інколи коли тут викладають скріни з якимось прикольними фічами, є бажання перевірити чи працює воно там де я перебуваю. Та й сенсу великого не бачу в оновленні на новішу версію айфон, бо фактично все те саме. Тому й стою перед вибором, віддати 5к за акб в сертифікованому сервісі, чи по трейд-ін взяти піксель з доплатою оцих 5к)

Місто
Львів
по трейд-ін взяти піксель з доплатою оцих 5к
Думаю що піксель за якістю апаратної реалізації (збірки) в рази гірше айфона. Я б для початку спробував
замінити батарею на китайську копію за 1к чи й того дешевше, бо є ризик що поставлена в авторизованому сервісі за 5к виявиться не краща за неї.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
magodzec, звідки така думка про ризик? В авторизованому сервісі акб замовляють під конкретний серійник і воно відображається в історії обслуговування, як оригінальна деталь з датою заміни.

Місто
Львів
звідки така думка про ризик?
Звідти, що з батареями завжди як повезе. Оригінальна батарея твого Iphone 13 pro теж могла б не деградувати на цей час настільки, що вже задумуєшся її замінити. Але не повезло.
А трапляється що повезе і на 6-літньому Самсунгу, що заряджається щоденно, батарея не виказує наочних ознак деградації.

Місто
Бахмут
А мене от цікавить заміна айфон 13 про на пікскль 8/9про. Хотілось би почути думку форумчан чи є сенс, чи може все ж в майбутньому лишатися на епл? Екосистеми немає, робота айфона влаштовує, але інколи дивлюся в бік розширених можливостей саме андроїд і пікселя, який формфактором нагадує яблуко
Може есть смысл подождать pxl 10 где уберут богомерзкий тензор.

Зверху