так в цьому ж ціновому сегменті з нового окрім Helio G80/81/91 тільки Unisoc 606/612...Є краща/дешевша ідея для телефону для дитини ніж Redmi Note 11 6/128 за 5К грн?
Я б збільшив бюджет до 7500, і взяв би 8/256 Motorola G55 на непоганому МТК. За +/- ту ж ціну G84, в ньому вже екран Олед, але там гірший за ТТХ Снеп. Редмі й Поко я б не радив тільки через їх "віртуальний" датчик наближенняЄ краща/дешевша ідея для телефону для дитини ніж Redmi Note 11 6/128 за 5К грн?
Я так розумію, молодь з цим майже взагалі не стикається, бо постійно з TWS, якщо розмовляє, то через них, а в більшості переписуються, або нова фішка - розмовляти по гучному зв'язку, навіть на вулиці і серед сторонніх людей))тільки через їх "віртуальний" датчик наближення
Це не нова фішка, постійно бачу в громадському транспорті недо.обишів, які навіщось тримають смартфон горизонтально, привселюдно гутарячи в торець, де розташований зарядний роз'ємнова фішка - розмовляти по гучному зв'язку, навіть на вулиці і серед сторонніх людей
Мікрофон там. І динамік зовнішній також.де розташований зарядний роз'єм
Я в курсіМікрофон там. І динамік зовнішній також.
На Олх за такі гроші бачив Редмі ноут 13 з 6\128 на 685 драконіЄ краща/дешевша ідея для телефону для дитини ніж Redmi Note 11 6/128 за 5К грн?
З огляду на ідеологічну антипатію до медіатека.
S24 FE, A56?кращі фото точно можна отримати на дешевших телефонах
Може й трохи гірше, але я думаю сильного провалу точно не буде. І не обов'язково Самсунг.S24 FE, A56
На жаль, лише ultra версія варта уваги.самсунг с25
Ну можна ще на "сірі" Pixel 9 pro/ pro xl подивитись. Або теж сірий S24 Ultra, бо різниця по фото між 23-24-25 в межах похибки.трішки дешевші варіанти з якісними характеристиками?
Что на текущий момент можно сказать хорошего/плохого про сабж?Poco X7 pro