Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Максим Козуб, спецом з "Мінськ-22" я себе не вважаю - бо мав з нею справу один раз, у червні 77-го, на ознайомчій практиці після 1-го курсу. А так, машини, які не тільки бачив, але й плотно з ними працював (не рахуючи усякі "пісішки") - це ЕС-1022 и 1035, М-6000 та 7000, СМ-1420 (ну, ще М-222 та ЕС-1020 - то студентом, у "віконце"). З "моторолівськими" ЦП не було нічого. :cool:. З "Мінськ-32" в мене була холодна війна - як у "яблучників" з фанатами "цебероїда". :cool:

fnm

Місто
π-сіty
Про Комфі. Чи МоЙо. Зі статті відомо, що продавцем і покупцем пломби було оглянуто й претензій не виникло
Ухты! в комфяхци-трусах бывают на коробках и не переклееные пломбы?.. не встречал

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
HuaP60 Pro/Freelace2Pro
індикатор передачі даних?
Я вибачаюся, а у чому полягає його цінність?
В різний час на різних смартах він у мене бував, але щоб чимось допомагав жити не пригадую.
Зараз немає, а встановлювати заради того окремий додаток не бачу для себе найменшого сенсу.
У вільній можливості його вибору одним кліком.
Достатньо пояснив?

Місто
Хмельницький
Місто
Львів
просто бачити поточну швидкість.
Тобто одним кліком викликається якесь більше вікно з інформацією про поточну швидкість?
Бо інформативність дрібоньких циферок, що ще й динамічно змінюються, для мене особисто близька до нуля. (Хоча не виключаю що комусь з гострим зором вони знадобляються).

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
HuaP60 Pro/Freelace2Pro
Esim теж хня, 5ж нікому не треба, акуми більше 5к теж - розетки поруч, великі дисплеї набіса непотрібні бо очі ще молоді, та й нова версія Android сто год не потрібна, і багато дзвінків не треба, і форум непотрібний - краще подзвонити.
Друзі, знайдіть себе в цьому описі :)

Місто
Львів
Alex, це все забавний сарказм, але я вибачаюся, що робиться "одним кліком" на індикаторі трафіку зі скріншоту я так і не зрозумів :)

Місто
Харків
Бо інформативність дрібоньких циферок, що ще й динамічно змінюються, для мене особисто близька до нуля. (Хоча не виключаю що комусь з гострим зором вони знадобляються)
В мене зір далеко не гострий, але іноді корисно бачити з якою швидкістю у даний момент завантажуються файли. Також іноді буває коли передача даних увімкнена, а ці циферки не з'являються. Тоді розумію, що інтернет не працює.

Останнє редагування:
Місто
Львів
нова версія Android сто год не потрібна
Ось тут себе знайшов. Скупа сльоза ностальгії за канонічним значком трубки без рамки в 6-му Андроїді прокотилась по щоці. (

Якщо серйозно, то щоб маркетологи так паспорт міняли, як оновлюється Андроїд. От нафіга в 16-му було витягувати додаткові пункти налаштувань з глибини каталогу в корінь? Мені так потрібно в корені "Спеціальні можливості", "Екстрені ситуації", " Добробут і батьківській контроль", "Конфіденційність", "Паролі і ключі", що аж їсти і спати не можу. Чекаю, коли рівні налаштувань можна буде кастомити.
Ще геніальні рішення це періодично міняти шрифти, стилістику ярликів, елементи в шторці.

Місто
Хмельницький
корисно бачити з якою швидкістю у даний момент
+
На салямі показувало, було зручно. Не треба той спидтест запускати щоб подивитися швидкість на ходу міняючи точку доступу/провайдера/впн/дсл/etc.
На ZTE немає. То яка мінімальна прога дає це бачити в треї?

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
HuaP60 Pro/Freelace2Pro
alibob, ну я колись колхозив через рут та якийсь там модуль xposed, вже навіть не пригадаю, бо вже 7 років живу без руту на Emui-девайсах.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Esim теж хня, 5ж нікому не треба, акуми більше 5к теж - розетки поруч, великі дисплеї набіса непотрібні бо очі ще молоді, та й нова версія Android сто год не потрібна, і багато дзвінків не треба, і форум непотрібний - краще подзвонити.
Друзі, знайдіть себе в цьому описі
При виборі для покупки моїх останніх телефонів мені треба було перераховане, а також працююче VoLTE & VoWiFi від українських мобільних операторів. І ще UFS 3.1 та швидше. Термін оновлень Андроїда щонайменше 4 роки. А також – дві фізичні СІМ, eSIM.
І купленими смартфонами виявились не Мотороли.

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Останнє редагування:

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
HuaP60 Pro/Freelace2Pro
magodzec, вмикається функціонал одним кліком, нічого в ньому не робиться, перечитайте уважніше.

Місто
Львів
яка мінімальна прога дає це бачити в треї?
Не знаю на рахунок мінімальності, але начебто Data Monitor вважається найбільш "просунутим" додатком для індикації трафіку.

Собі не ставив, бо з моб. мережі файли качаю вкрай рідко, ютуб в дорозі переважно в BT-навушники слухаю, а якщо коли яке кіно на виїзді дивлюся - то там і без індикації зрозуміло що моб. інтернет заглючив по фрізах зображення.

Місто
Хмельницький
корисно бачити з якою швидкістю у даний момент
+
...
На ZTE немає. То яка мінімальна прога дає це бачити в треї?
Internet Speed Meter Lite - без смс та реєстрації.
"відображати дані про використання даних і продуктивність мережі безпосередньо в рядку стану та на панелі сповіщень"

В рядку стану немає, в сповіщеннях є...

Зверху