Вибір пилососу

• Автор теми Irop
  • Дата створення
Місто
Одесса
А нафіга? Тобі потрібне "чисте" повітря на виході ?
Мені потрібен потік повітря, щоби раз на півроку видути пилюку. Балончики і компресор не підходять.

не знаю про какие баллончики идёт речь, но мне типа так же раз на пол года нужно, а может и реже и покупать ради такого что-то стоящее не сильно возбуждало...

не знаю зачем, но купил за 4 гривны и уже когда держал в руках дошло, что можно же просто воздух накачать...

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кочевник, я брав рік тому таку модель. Було дорожче, бо тільки з'явились. Але девайс себе давно окупив. Вже є потужніші (180000 та 200000rpm), з різними насадками. Шукати по запиту turbo fan та відгукам.

Цікава штука. Але тиск зовсім дитячий.
Видути порох з компа/решіток повітропроводів в авто/щілин металопластикових вікон якраз ок.
А ось пісочок або листя вже буде під питанням.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Які вуличні? Просто видути листя з під лобового скла в дренажних нішах.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Думав, ти про чистити доріжки біля хати) Видути листя з дренажу - чому ні? Можливо тільки використати додатково трубку/ шланг потрібного діаметру, щоб направити весь потік у отвір.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Які вуличні? Просто видути листя з під лобового скла в дренажних нішах.
На любой шиномонтажке за 10грн дадут тебе дунуть под давлением 8-10атм. Выдует все что хочешь.
Зачем для этого что-то покупать, если выдувать надо раз в год

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
шиномонтаж в квартирі
Автівка в квартирі зберігається? Вона не їздить?)) Якщо задача видути листя з дренажу:

Просто видути листя з під лобового скла в дренажних нішах.
То можна під'їхати на шиномонтажку / заправку і дунути потужним компресором. Спочатку мова йшла про використання замість балончиків із стиснутим газом, ось така дуйка дає потік потужніше, ніж балончики, і не гірше, а то й більше за пилосос із зворотнею тягою.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Якщо задача видути листя з дренажу:
Це одна із задач. Чому всі лише за одну задачу вчепляться і педалюють її?
Ну і їхати щоразу на шиномонтаж 10 кілометрів, щоби видути сміття з під лобовухи, таке собі задоволення.

Спочатку мова йшла про використання замість балончиків із стиснутим газом, ось така дуйка дає потік потужніше, ніж балончики, і не гірше, а то й більше за пилосос із зворотнею тягою.
Хєр там. Ця пердулька забезпечує тиск 10 г сили на см2. А самий слабенький пилосос дає тиск більший в 10 разів.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Хєр там. Ця пердулька забезпечує тиск 10 г сили на см2. А самий слабенький пилосос дає тиск більший в 10 разів.
Не міряв у г/ см кв, але був досвід користування саме для чистки системнтих блоків від пилу великим пилососом Керхер із зворотнім видувом, можу порівняти - міні-дуйкою це робити швидше і ефективніше. Хіба що акум сідає, і більше пари забитих вщент пилом блоків ефективно не почистиш.

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
А какие еще задачи ежедневные чтобы не заморозить деньги в устройстве которое будет валяться и юзаться раз в несколько месяцев в лучшем случае? ИМХО проще 10грн потратить на монтаже.
на шиномонтаж 10 кілометрів
Их сейчас как грибов через каждые 2-3км даже в городе.

Зверху