Гудзак
Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
5% скидки сейчас - не Знак качества (привет, ссср!). Чтоб не было позже "...мучительно больно" за выбор в пользу экономии. IMHO
Дає неймовірне моральне задоволення тру-ред-свинорилу, сам факт цього, це як оргазм ps: а чого не подивитись kivi або vinga? ІМХО, трохи краще бренди5% скидки
Родичі купили якусь модель Ківи. За 2 роки почала бігати широка горизонтальна смуга. Зникає, й то не завжди, після прогріву. Після 15-120 хвилин роботи.а чого не подивитись kivi
Разочарование от сгоревшего гнуса за все деньги будет больше, чем от накрывшегося узкоглазика, поверьте...просто хочу уберечь Вас от возможных разочарований
Свіженкий оглдя від Текнозон Телекі 55 дюймів до 40к грнКонечно, читала. И видео обзоры смотрела. Самсунг дороже и нет 5% скидки от Приват, потому колеблюсь, стоит ли переплачивать.
Стоит. Когда-то один знакомый телемастер рекомендовал покупать Самсунг или LG.потому колеблюсь, стоит ли переплачивать
Я б їх не брав з їхньою довбаною боковою підсвіткою в котрої охолодження ніяке, мало того треба брати ті тв в котрих є можливість регулювання контрасності і яскравості, бо почали робит так що яскравість завалена на всю і нічим не відрегулюєш.Vovez, Я уже определилась. Возьму Samsung UE50CU7100UXUA, если вернут на него скидку 5% при оплате Приват Судя по отзывам, она была совсем недавно.
Я своим XF9005 доволен очень, до сих пор тащит топово. Еще бы SoC чутка лучше, чтобы плавнее андроид был, но по картинке просто имба. В новых девятках на VA матрице с Direct LED и затемнением матрица по спекам чутка хуже, но в живую не сталкивался. Все кто заходят и видят картинку после обычного телека, говорят ты шо картинка Хотя 55" уже маловато, хотелось бы 75".Якщо хочеш телевізор то — Sony від 55 дюймів. Все інше, це є вироби схожі на телевізори.
Якщо хочеш автомобіль - то тільки BMW, все інше - це металево-гумові вироби, схожі на автомобілі.Якщо хочеш телевізор то — Sony від 55 дюймів. Все інше, це є вироби схожі на телевізори.