Ще не клацав, але вже гортав сторінки магазинів - чекаю, коли помре 8800L.А хтось клацав таку модель Novatel Inseego MiFi M2000?
Ну, роки 3-4 флеш-пам'ять протягне... Якщо буде постійно на зарядці з батареєю, то через кілька місяців викинете батку
Ще не клацав, але вже гортав сторінки магазинів - чекаю, коли помре 8800L.А хтось клацав таку модель Novatel Inseego MiFi M2000?
Вже два роки користуюсь і ще жодного разу не виникало думки кілька місяців залишити на зарядці.Якщо буде постійно на зарядці з батареєю
Використовую на дачі Alcatel mw70vk, 4G Cat:7 (агрегація частот), може працювати без акумулятора. Wi-Fi дводіапазонний 2.4GHz і 5GHz. Не гріється. Має функцію Wi-Fi ретранслятора, або може працювати як wi-fi адаптер для ПК. Акумулятор 2150mAh. Мережу краще ловить чим смартфон, для дачі те що мені потрібно. Роутером задоволений! Швидкість 60-75 мегабіт, де телефон без агрегації видає 25-30. На OLX купував за 450грн, в ідеальному стані.Кто то пользуется мобильными роутера и на аккумуляторе способного агрегировать частоты.
О,спасибо.Сейчас посмотрю,что есть на ОЛХеВикористовую на дачі Alcatel mw70vk, 4G Cat:7 (агрегація частот), може працювати без акумулятора. Wi-Fi дводіапазонний 2.4GHz і 5GHz. Не гріється. Має функцію Wi-Fi ретранслятора, або може працювати як wi-fi адаптер для ПК. Акумулятор 2150mAh. Мережу краще ловить чим смартфон, для дачі те що мені потрібно. Роутером задоволений! Швидкість 60-75 мегабіт, де телефон без агрегації видає 25-30. На OLX купував за 450грн, в ідеальному стані.Кто то пользуется мобильными роутера и на аккумуляторе способного агрегировать частоты.
У zte lte cat 20, у hua lte cat 6.Посоветовали ZTE5001/02 или Хуавей Е5785
Для меня главное было,чтобы агрегация была,но теперь смотрю только в сторону АлькателяУ zte lte cat 20, у hua lte cat 6.Посоветовали ZTE5001/02 или Хуавей Е5785
Різні характеристики, різні швидкості відповідно і різна ціна
Дивіться щоб прошиту під оператора не підсунули. Що реально подобається в роутера: стабільна робота, не гріється, cat7, може працювати без акумулятора.но теперь смотрю только в сторону Алькателя
З мінусів Alcatel mw70vk : не має нових прошивок, веб інтерфейс убогий, не можна вибирати діапазон частот який хочеться, в адмінці взагалі мало можливостей.но теперь смотрю только в сторону Алькателя
в оголошенні на олх зазначено ''можно зафиксировать определённый диапазон LTE (например, только B3+B7) через web-интерфейс или AT-команды.''З мінусів Alcatel mw70vk : не має нових прошивок, веб інтерфейс убогий, не можна вибирати діапазон частот який хочеться, в адмінці взагалі мало можливостей.но теперь смотрю только в сторону Алькателя
напиши автору оголошення, може поділиться інфоюСебастьян Перейро, В мене у web-інтерфейсі немає вибору бендів. А ні інформації яка зараз використовується агрегація частот. Прошивка на роутері польська від оператора T-Mobile. Шукав прошивку оригінальну в інтернеті, не знайшов. Роутер працює з усіма операторами, працює стабільно. Я так зрозумів данний роутер Alcatel mw70vk маловідомий, я взагалі не знаю чи він офіційно продається чи продавався в Україні.