Який пристрій та які частоти агрегує?LTE+ з аґреґованими частотами.
Тут я теоретик. Бачив згадку про агрегацію лише B3 + B8 або відсутність агрегації.
Користі від агрегації B8 900 небагато, на мою думку.
Який пристрій та які частоти агрегує?LTE+ з аґреґованими частотами.
M2100 не підтримує EU агрегації.Чому ж не працює? Я в обласному центрі спостерігаю LTE+ з аґреґованими частотами.
що таке EU аґреґації?M2100 не підтримує EU агрегації.Чому ж не працює? Я в обласному центрі спостерігаю LTE+ з аґреґованими частотами.
Це ті що не Verizon'sщо таке EU аґреґації?M2100 не підтримує EU агрегації.Чому ж не працює? Я в обласному центрі спостерігаю LTE+ з аґреґованими частотами.
Європейські агрегації. Саме модель М2100 від Verizon не конфігурується і не шиється. Але, тих 60-70 мегабіт, що він видає - вповні достатньо.що таке EU аґреґації?
Вдалося завести, як виявилося просто додаток iOS не працює, а в родині ні одного андроїдаКупив mifi router в китайців і розрахував що зможу в нього esim напихувати але щось не вдається. Сканую qr код і помилка активації
Хтось може знає як дебажити таку штуку ?
Чи краще її китайцю назад віддати ?
Переглянути вкладення 72773Переглянути вкладення 72771Переглянути вкладення 72770

Приветствую вас Уважаемый Yahoo,я как вы поняли не особо технарь,а потребитель.Всё,что вас интересует,скрины,тесты и прочее сделаю,главное вы мне как ребенку скажите куда зайти и как,что нажать и я скрины отправлю,но ближе к вечеру,т.к сейчас запарка по работе.Цікаво, які частоти Inseego fx 2000 зміг загрегувати. Може десь в адмінці це відображається
яка ціна?...Модем купил б.у,но в хорошем состоянии без особых затёртостей и сколов
...
без услуг Новой почты сам модем мне продали за 7000яка ціна?...Модем купил б.у,но в хорошем состоянии без особых затёртостей и сколов
...
цены конечно на эти вещи у нас огонь, и ладно бы в магазине новое да с гарантиейбез услуг Новой почты сам модем мне продали за 7000
Новый с гарантией официальной нереально.Я этот взял и рад как слон.С учетом нагнетания ,что в мире будет только расти на железо и память ценники.Этот взял и теперь вопрос закрыт на ближайшие лет 10 думаю-я вообще технику редко обновляюцены конечно на эти вещи у нас огонь, и ладно бы в магазине новое да с гарантиейбез услуг Новой почты сам модем мне продали за 7000