Пробрема в конденсаторах БЖ. Тепловідвід не допоможе.
Але ж ти написав:Пробрема в конденсаторах БЖ. Тепловідвід не допоможе.
Чи мав на увазі БЖ?Допомагає вимкнення живлення. Роутер остигне
Чуть добавь 995грн Tenda ac10u в фокстроте.Посоветуйте роутер родственнику. Бюджет до 800 грн. 5ГГц.
По кабелю будет только один потребитель, остальные по WiFi (3 смарта, 2 телека).
Простой в настройке.
для меня это новостьИз огромных плюсов - цена 1100 грн
Был у меня больше года, просто топчик за свой прайс, собран на базе хорошего SoC MT7621AT 2c4t 880mhz, keneetic на нем даже новую giga 1011 с wifi6 собрал. За все время даже не бутал ни разу, правда от греха стоит авторебут раз в неделю. Из коробки умеет быть OpenVPN сервером и имеет встроенный бесплатный аналог DDNS от tplink. Брался летом 2020 за 1400-1500, точно не помню.Купил новый роутер от TP-Link C6U. Работает уже месяц, проблем ноль. Из огромных плюсов - цена 1100 грн, 5ГГц + USB который работает не только под файловую помойку, а с модемами. Переключение на модем до 30 сек. Если пропал проводной интернет, втыкаешь модем в USB и за 20-30 сек уже интернет по всей квартире, без всяких настроек. Есть mesh.
Во как?. А в БРД народ начал подумывать об отказе от adsl модемов.да и устройств с wifi6 уже прилично собралось.
А мне приспичило гигабит по GPON завести, вот и нашел повод обновиться, ONU хочу поставить в коридоре и там-же роутер, лень оптику тянуть через всю квартиру к старому месту. Подумал что c6u не прокачает гигабит по wifi, там wifi5 теоретическая максималка 867мбит.Во как?. А в БРД народ начал подумывать об отказе от adsl модемов.да и устройств с wifi6 уже прилично собралось.
А вручну прописати ір і шлюз не пробували?но ip не приходит и ничего не работает
Пробовал, ничего не дало. Сначала на роутер грешил, брал чуть-чуть бу на olx, потом погуглил, оказалась карта))А вручну прописати ір і шлюз не пробували?но ip не приходит и ничего не работает
Вітаю, друзі. MR70X СЦ списав в утіль. Так і не вийшло провірити наскільки модель вдала (без браку).Просто якась халепа друзі. Є Тенда АС5, в 2.4 діапазоні WiFi 100 мбітний тариф вверх/вниз видає плюс мінус одинаково - 60/70 мбіт. Чудово. Взяв Меркусіс MR70X за якісь смішні неповні 1000 грн (за співвідношенням ціна/характеристики). На тих прошивках, що на сайті виробника, роутер просто в 2.4 діапазоні WiFi, влаштовує справжній цирк, швидкість на отримання 2-3-4, інколи (дуже рідко) 15-17 мбіт. Швидкість на віддачу така ж як на Тенді. Хлопці, рятуйте! Куди копати? Чи краще за для збереження нервів сабж одразу у вікно? В мене шок, оскільки в цій темі мій допис про Меркусіс АС10 був з абсолютно іншим настроєм. Такої підстави від MR70X аж ніяк не очікував
Ті, які в промисловому продакшні, наприклад, Cisco, Juniper, pfSense.чи можемо обговорити безпеку роутерів, прошивок? які пристрої є найбільш захищеними від зовнішніх атак і багів?
Ті, в яких є інструменти для виявлення атак та блокування атакуючих IP. І це не обов'язково Цицьки з ціною як у літака, навіть SOHO роутери таке вміють.які пристрої є найбільш захищеними від зовнішніх атак і багів?
Я би рекомендував сюди зазирнути https://www.pfsense.org/products/