LiquidStrm
>/dev/null
Просто нікому не цікаво.Жодного зламу мережі
Якщо організувати баг-баунті програму, впевнений, що як не поломають, то покладуть вашу мережу.
Просто нікому не цікаво.Жодного зламу мережі
Від задачі залежить. Яка задача і мета?чи можемо обговорити безпеку роутерів, прошивок? які пристрої є найбільш захищеними від зовнішніх атак і багів?
Сподіваюся, що ліфти не мають доступу в інет?Voffka, наприклад: http://www.keenetic-router.com/ , працюють на наших об'єктах, 80+ пристроїв підключено до кожного роутера, статична ip адреса. Системи контролю доступу, ліфти та багато іншого. Жодного зламу мережі. І нащо платити більше - питання.
А як ними віддалено керувати? Звісно, що мають. Зараз навіть розетки та кондеї доступ мають.що ліфти не мають доступу в інет?
Ойойой..... Хоч скажіть, які об'єкти ви обслуговуєте - я туди не сунуся.А як ними віддалено керувати? Звісно, що мають. Зараз навіть розетки та кондеї доступ мають.що ліфти не мають доступу в інет?
Тоді тобі тільки у село забите їхати, де три хати і два алкаша..я туди не сунуся
Тоді тобі тільки у село забите їхати, де три хати і два алкаша..я туди не сунуся
Гм, а як роутер (будь який, хоч сяомішне гівно) відноситься до ліфтової системи, або системи контролю доступу? Там є стандарти, і відповідні рішення.. Не бачу проблеми.безпекою керувало отой сяомівський домашній пластик???
Ви написали:Гм, а як роутер (будь який, хоч сяомішне гівно) відноситься до ліфтової системи, або системи контролю доступу? Там є стандарти, і відповідні рішення.. Не бачу проблеми.безпекою керувало отой сяомівський домашній пластик???
Лифт и без доступа в интернет может дать просраться (шутка)Сподіваюся, що ліфти не мають доступу в інет?
Для чого доступ в інет ліфтам?knedlyk, і що? Самі системи достатньо захищені, до чого тут роутер?
Статистику отдают.Для чого доступ в інет ліфтам
на ютуб стримить ссцущих придурков, на порнхаб стримить трахающихся соседей.Для чого доступ в інет ліфтам?knedlyk, і що? Самі системи достатньо захищені, до чого тут роутер?
Актуально. Уже камеру прикупил.на ютуб стримить ссцущих придурков
Написали же про контроль, а не моніторинг.Статистику отдают.Для чого доступ в інет ліфтам
Ні.Статистика не является подмножеством контроля?