LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Voffka, наприклад: http://www.keenetic-router.com/ , працюють на наших об'єктах, 80+ пристроїв підключено до кожного роутера, статична ip адреса. Системи контролю доступу, ліфти та багато іншого. Жодного зламу мережі. І нащо платити більше - питання.
Сподіваюся, що ліфти не мають доступу в інет?

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
що ліфти не мають доступу в інет?
А як ними віддалено керувати? Звісно, що мають. Зараз навіть розетки та кондеї доступ мають.
Ойойой..... Хоч скажіть, які об'єкти ви обслуговуєте - я туди не сунуся.
Віддалено керувати точно не через те, що ви назвали вище.

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Тоді тобі тільки у село забите їхати, де три хати і два алкаша.. :LOL:

Ви чого? Щоби безпекою керувало отой сяомівський домашній пластик???... Існують промислові стандарти безпеки та відповідні рішення, які розмежовують трафік, створюють тунелі тощо. Це ж не принтер-ноутбук, а реальне життя людей.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
безпекою керувало отой сяомівський домашній пластик???
Гм, а як роутер (будь який, хоч сяомішне гівно) відноситься до ліфтової системи, або системи контролю доступу? Там є стандарти, і відповідні рішення.. Не бачу проблеми.

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
безпекою керувало отой сяомівський домашній пластик???
Гм, а як роутер (будь який, хоч сяомішне гівно) відноситься до ліфтової системи, або системи контролю доступу? Там є стандарти, і відповідні рішення.. Не бачу проблеми.
Ви написали:
А як ними віддалено керувати? Звісно, що мають.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
knedlyk, і що? Самі системи достатньо захищені, до чого тут роутер?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Привіт всім! Спіймав програмний кирпич на novatel 6620L після обнови :(. Порадьте когось, хто може віддалено допомогти або по Львову?

Місто
Харьков
Где спросить не знаю, поэтому спрошу тут.

Есть у меня роутер TP-Link TL-MR3020 и 3G USB модем к нему (HUAWEY модель точно не помню, но вроде как умеет из 3G все выжимать, просто у тещи есть более старый 3G модем - тот просто печаль по сравнению с ним)
Если нет розетки, а инет хочется раздавать на телефоны, все это питается от power-bank.

Раньше меня все это устраивало, но в последнее время заметил, что раздавая инет через телефон с 4G, как минимум ноут начинает более комфортно работать. Особенно меня стал доставать Remote Desktop при 3G он стал явно лагать, при 4G - работает без проблем. Плюс если поехать за границу то таскать ссобой банку, роутер, модем и все это соединенное между собой проводами - начало поднадоедать.

Начал присматриваться к роутерам 4G с внутренним аккумулятором. А потом вспомнил, что дома валяется старый дочкин телефон Meizu M5. Ну и взял я его ссобой в Египет и там вставил в него симку и раздавал инет. Но там нагрузки толком не было - так, почитать соц. сети, видео не смотрелось - трафика могло бы и не хватить.

Столкнулся только с одной неприятностью - если по каким-то причинам ни кто не приконнекчен телефону, он быстренько вырубает шаринг данных. Один плюс точно нашелся - заряда акуумулятора телефона хватало с утра и до ночи.

С какими проблемами можно еще столкнуться? Или все же покупать роутер? Как то не хочется потом "в полях" заниматься решением проблем.

Из требований - раздача инета телефонам и ноуту.
На ноуте либо сидеть в Remote Desktop или просто серфить инет, ни о каких торрентах и промотра 4К контента разговоров нет. Или все же и это можно?
Кто что скажет, а то я в этом вопросе мало ориентируюсь.

Зверху