- Місто
- Харьков
Чужие пускай пользуются мобильным интернетом, а свои пользуются гостевой сетью без заморочекНа випадок коли потрібно дати чужим, міняю тимчасово пароль на 12345678 і після того як ідуть повертаю назад.
Чужие пускай пользуются мобильным интернетом, а свои пользуются гостевой сетью без заморочекНа випадок коли потрібно дати чужим, міняю тимчасово пароль на 12345678 і після того як ідуть повертаю назад.
У меня гостевая сеть работает с 9 до 18, стоит ограничение в 512 кб/с на скачивание. Инет у меня бесплатный, мне не жалко... На новом роутере стабильно ловит в 300 метрах от дома.Добавлю по гостевой сети, можно сделать так (по крайней мере это делается очень легко на Микротике) чтоб надоедливые соседи не подключались к Вашей открытой беспарольной гостевой сети, у меня забанено по мас адресам порядка 15 устройств соседей
Вы наверное переборщили с ноликами, в пределах 30 метрах поверю, а вот 300метров это из области фантастикиНа новом роутере стабильно ловит в 300метрах от дома.
Смешно... ну да ладно спорить не будуСорри - это было 350 футов))) то есть 110 метров)
Дроти зношуються... І роутер. Плюс підвищені витрати електроенергії на роутер.Инет у меня бесплатный, мне не жалко...
Ви ще забули за більш потужне випромінення через додаткових клієнтів-халявщиків. Так можна і вночі світитися початиДроти зношуються... І роутер. Плюс підвищені витрати електроенергії на роутер.
строго по графику) Ночью отключаетсяВи ще забули за більш потужне випромінення через додаткових клієнтів-халявщиків. Так можна і вночі світитися початиДроти зношуються... І роутер. Плюс підвищені витрати електроенергії на роутер.
Всім привіт! Скажіть, в кого може завалявся б/в e3372h-153, бажано з hilink? Я би викупив по мінімалці на потреби військових.
Ідеально з якимось безлімітним тарифом, той же Лайф.
Ага, але мені запропонували ALCATEL LINKKEY IK41, знайшов на MTA за 1360 грн. За характеристиками ніби те саме... Може щось чули?Всім привіт! Скажіть, в кого може завалявся б/в e3372h-153, бажано з hilink? Я би викупив по мінімалці на потреби військових.
Ідеально з якимось безлімітним тарифом, той же Лайф.ANTENITI E3372h-153 купить по цене 1258.32грн. в Украине | Goodok
ANTENITI E3372h-153 : купить в интернет-магазине Goodok по цене 1258.32грн. Большой каталог комплексных решений для интернета. Действует доставка по Украине!goodok.com.ua
Наскільки я розумію - клон Хуавея.
На Keenetic Giga в мене Wireguard, працює ідеально, як і все на Keenetic. Тільки що тестанув wireguard speedtest видав 79 мегабіт.Подскажи пожалуйста, тестировал ли работу этих протоколов?
Ви наче якісь шпигуни, яким за 12 секунд треба скачати ворожу базу даних. Бо через 14 секунд прийде охорона. І такі задачі стоять кожного дня по кілька разівчерез Wireguard 140 мегабит в секунду, через IKEv2 - около 80 мегабит в секунду.
через IKEv2
можна подробиці що воно конкретно таке і кудою воно ходить ?через Wireguard
как-то слабо. Mi router 3G на стоке, через более старый L2TP выжимает ~60мбит.Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Кинетик Экстра через Wireguard
в оккупации руснявый инет идет с полным баном всего гугловского (и ютуб в том числе), инста, ФБ, тик ток и т.п. Все не работает.Ви наче якісь шпигуни, яким за 12 секунд треба скачати ворожу базу даних. Бо через 14 секунд прийде охорона. І такі задачі стоять кожного дня по кілька разівчерез Wireguard 140 мегабит в секунду, через IKEv2 - около 80 мегабит в секунду.