AngryDen
Перфекціоніст
1. удалить старый.
2. чистка реестра и мусора
3. перезагрузка
4. установка дров.
3. перезагрузка
4. установка дров.
Захожу в диспетчер устройств, выбираю этот свисток, удаляю его вместе с драйверами., пробую ставить ранее скачаный с оф сайта драйвер, он стандартно просит удалить старый, который я уже якобы удалил, ставит наново. Без перезагрузки.1. удалить старый.
3. перезагрузка
4. установка дров.
Есть загрузочные диски/флешки, применяемые для обслуживания компьютеров, работы с дисками/разделами, резервного копирования и восстановления, диагностики, антивирусной профилактики и т.п.; например 2k10 Next 11.03, Alkid Live CD/DVD/USB 30.03.12, WinPE 10-8 Sergei Strelec и т.д.Впервые о таком слышу, не силен. Где об этом почитать или может есть простая инструкция? И что я там смогу наблюдать?Загрузить комп с любой Live-USB флешки, подключиться к сети и понаблюдать.проблема только на компе
Возможно, с установкой драйвера идет спец утилита для его деинсталляции?пробую ставить ранее скачаный с оф сайта драйвер, он стандартно просит удалить старый, который я уже якобы удалил
Достаточно, дальше стандартная очисткой диска,выбираю этот свисток, удаляю его вместе с драйверами
Все так и сделал, с порта не вынимал. 20 минут, полет нормальный. Малой пробовал пинг в игре, все ок.Есть загрузочные диски/флешки, применяемые для обслуживания компьютеров, работы с дисками/разделами, резервного копирования и восстановления, диагностики, антивирусной профилактики и т.п.; например 2k10 Next 11.03, Alkid Live CD/DVD/USB 30.03.12, WinPE 10-8 Sergei Strelec и т.д.Впервые о таком слышу, не силен. Где об этом почитать или может есть простая инструкция? И что я там смогу наблюдать?Загрузить комп с любой Live-USB флешки, подключиться к сети и понаблюдать.проблема только на компе
Это более удобная и быстрая альтернатива варианту "установить на другой раздел/диск чистую ОС".
Под "понаблюдать" я подразумевал штатно и в интенсивном режиме поработать в Wi-Fi сети - появятся ли те же симптомы через 3-5 мин, что и при загрузке привычной ОС. Если в Live-режиме (на чистой ОС) полет нормальный - предполагаем проблемы драйверов/программ. Если тоже начинаются лаги - предполагаем "железные" проблемы - перегревы, отказы в материнке...
Post automatically merged:
Возможно, с установкой драйвера идет спец утилита для его деинсталляции?пробую ставить ранее скачаный с оф сайта драйвер, он стандартно просит удалить старый, который я уже якобы удалил
Если нет, я бы сделал так: диспетчер устройств, выбрать адаптер, удалить его + галка "вместе с драйвером", вынуть из USB-порта, перезагрузить комп.
Можно еще попробовать вставлять свисток в другие USB-порты. Порт USB 2 даже предпочтительней, могут быть проблемы именно с USB 3.0, было как-то.
Mercusys ac12g.Народ, прошу допомоги. Вмер мій домашній роутер TP-LINK TL-WR841N, версія "заліза" 8.2, відробив 11 з лишком років в режимі 365/24/7. А вчора перестав роздавати інтернет. Причому, я даже не бачу його в ефірі. На що порадите замінити? Бюджет до 1000 гривень. Будинок на 36 квартир, проблем з діапазоном 2,4 ГГц майже немає.
Трошки не в бюджеті Та і занадто наворочений, як на мене. Є в продажу той же TP-LINK TL-WR841N, тільки версія вже 14 і коштує лише 749 гривень. Чи не вартий він тієї ціни?Mercusys ac12g.Народ, прошу допомоги. Вмер мій домашній роутер TP-LINK TL-WR841N, версія "заліза" 8.2, відробив 11 з лишком років в режимі 365/24/7. А вчора перестав роздавати інтернет. Причому, я даже не бачу його в ефірі. На що порадите замінити? Бюджет до 1000 гривень. Будинок на 36 квартир, проблем з діапазоном 2,4 ГГц майже немає.
я би не був такий впевнений. з їхніми новими процесорами, вони добряче гріються. в людей після 3 років, в декого повмирали такі флагмани за 2000 тис на той часПрослужит еще лет 10
У мене вже 7 років Asus AC RT-66U ще першої ревізії і все чудоворо працює, і коштував 2000+ на момент покупки і досі ним задоволений, хіба поглядаю у сторону WiFi 6, аби видав ближче до Гігабіта а не ~360Мбіт по WiFi.я би не був такий впевнений. з їхніми новими процесорами, вони добряче гріються. в людей після 3 років, в декого повмирали такі флагмани за 2000 тис на той час
Курво, а мені не вірили, що дворічний Асус споживає 20 Вт.у людей зараз роутери споживають 50-60 ват
Що ви верзете, ви в школі були?? Якщо ні то сходіть ще раз, рахуйте потужність блока живлення 12*3 максимум 36 ват і то я сумніваюсь що там ставлять 3 ох амперні, в крайньому випадку 2 і того 24 ват.webivan, у людей зараз роутери споживають 50-60 ват, справа не в "Топ за свої гроші", а тому, що там занадто сильні процесори, яким треба охолодження додаткове
Якщо у роутера з коробки не йде охолодження, що відповідає рівню нагріву - то справа таки в "Топ за свої гроші", бо на ньому тупо зекономили.webivan, у людей зараз роутери споживають 50-60 ват, справа не в "Топ за свої гроші", а тому, що там занадто сильні процесори, яким треба охолодження додаткове
Що ви верзете, ви в школі були?? Якщо ні то сходіть ще раз, рахуйте потужність блока живлення 12*3 максимум 36 ват і то я сумніваюсь що там ставлять 3 ох амперні, в крайньому випадку 2 і того 24 ват.
Output Max - 19V 3.42A 65W (compatible with 45W) Input Volt Range: 100-240V. Це в 2019-2020 році вже 45 ват, напевно якщо глянути нові моделі за 2022, то буде і всі 65AC Charger Fit for Asus RT-AC5300 AC5300 RT-AC88U AC88U RT-AC87U RT-AC87R RT-AC3200 RT-AC3100 AC3100 Rog Rapture GT-AC5300 GT-AX11000 Wireless Dual-Band Gigabit Gaming Routers Power Supply Cord
ОК, що мені порадиш? Мені потрібен простий надійний стабільний домашній роутер, аналогічний тому, який в мене був. Я його як включив в розетку більше 10 років тому, так він звідти і не вимикався, і забезпечував мене інтернетом по всій квартирі, включаючи і ТВ, і смарти, і планшети, і ноути. Провайдер дає мені швидкість 10 Мб/секЯкщо у роутера з коробки не йде охолодження, що відповідає рівню нагріву - то справа таки в "Топ за свої гроші", бо на ньому тупо зекономили.webivan, у людей зараз роутери споживають 50-60 ват, справа не в "Топ за свої гроші", а тому, що там занадто сильні процесори, яким треба охолодження додаткове