len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Що ви верзете, ви в школі були?? Якщо ні то сходіть ще раз, рахуйте потужність блока живлення 12*3 максимум 36 ват і то я сумніваюсь що там ставлять 3 ох амперні, в крайньому випадку 2 і того 24 ват.

AC Charger Fit for Asus RT-AC5300 AC5300 RT-AC88U AC88U RT-AC87U RT-AC87R RT-AC3200 RT-AC3100 AC3100 Rog Rapture GT-AC5300 GT-AX11000 Wireless Dual-Band Gigabit Gaming Routers Power Supply Cord​

Output Max - 19V 3.42A 65W (compatible with 45W) Input Volt Range: 100-240V. Це в 2019-2020 році вже 45 ват, напевно якщо глянути нові моделі за 2022, то буде і всі 65
Та не жре він стільки, там бж з запасом, вони всі йдуть з запасом ніхто в притик не ставить, не віриш візми авометр і заміряй.

Місто
Волинь
len_non, та ясне діло, що з запасом. Але якщо підключити до нього HDD, качати торенти, то можна обігрівати частину кімнати ним :) Та власне і для того і беруть такі роутери, торент помийка, перегляд фільмів в 4K без ПК, заливання відразу на хмару.

Андрюх@dp.ua, я точно сказати не можу, бо в самого стоїть Tenda, якій 11 років. раз налаштував і забув. Ясне діло, що краще взяв би зараз двохдіапазонний. 10 антен не потрібно брати, бо вони тільки будуть шукати різні перешкоди від сусідів. 2-3 нормальні вистачить

Останнє редагування:

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Андрюх@dp.ua, я точно сказати не можу, бо в самого стоїть Tenda, якій 11 років. раз налаштував і забув.
Тенду я б не брав би, в них заморочка вічно йдуть в перегруз раз на добу і хрен йому що зробиш, причому у всіх кому пороздавав провайдер, я його використовую як повторювач вайфай, як основний стоїть Netgear брав б/у, працює 5й рік.

Місто
Волинь
len_non, згоден. Нові Tenda лайно, ще і вай вай слабкий. Топ тенди були тільки в 2011-2013 роках. З дешевих, ну отой Netis, що рекомендували зверху WF2419E ну може бути, правда скажу 2019 року випуску цієї моделі

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
надійний стабільний домашній роутер, аналогічний тому, який в мене був
Если новые технологии не нужны, а воткнул - работает то самый дешевый микрот. Он как раз до тысячи сейчас, а стабильность работы - засраться тем тендам, нетисам и остальным тплинкам. Но опять же если никаких доп настроек типа опенвпн нет и не потребуется, бо для пересичного дальше quick set'a - ой.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
len_non, згоден. Нові Tenda лайно, ще і вай вай слабкий. Топ тенди були тільки в 2011-2013 роках. З дешевих, ну отой Netis, що рекомендували зверху WF2419E ну може бути, правда скажу 2019 року випуску цієї моделі

ну а цей? В меня вмер саме такий, але версія заліза 8.2, а в цьому версія 14.

Місто
Волинь
Андрюх@dp.ua, в тому може бути і проблема, що пізніші версії тої самої моделі можуть бути з дефектами. А роутер точно ваш вмер, ви блок живлення інший пробували ?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Если новые технологии не нужны, а воткнул - работает то самый дешевый микрот. Он как раз до тысячи сейчас, а стабильность работы - засраться тем тендам, нетисам и остальным тплинкам. Но опять же если никаких доп настроек типа опенвпн нет и не потребуется, бо для пересичного дальше quick set'a - ой.
ОК, в тому ж Комфі є два дешевих Мікротіка - Варіант 1 і Варіант 2, не розумію тільки, чим вони відрізняються, але який би рекомендував?
Post automatically merged:

А роутер точно ваш вмер, ви блок живлення інший пробували ?
Не пробував. Але ж якби справа була в БЖ, то він бі взагалі не подавав ознак життя, а так лампочки миготять

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
ОК, в тому ж Комфі є два дешевих Мікротіка - Варіант 1 і Варіант 2, не розумію тільки, чим вони відрізняються, але який би рекомендував?
Post automatically merged:

А роутер точно ваш вмер, ви блок живлення інший пробували ?
Не пробував. Але ж якби справа була в БЖ, то він бі взагалі не подавав ознак життя, а так лампочки миготять
Миготять не означає що бж живий, бажано підставити другий.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
"Лампочки" моргают - не факт, что БП живой. На работе есть не роутер, медиаконвертер. В прошлом году сгорел родной бп (6 лет проработал), на днях уже четвертый "неродной" БП служба поддержки устанавливает ("медик" провайдеру принадлежит) - все светодиоды бодро моргают, но БП не тянет. А менять медик целиком, чтобы БП родной был - не хотят, ждут, когда офис на PON с заменой оборудования переведут (говорят, что скоро).

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
stone, у мого товариша був Мікротік, який в 2х кімнатній квартирі не добивав до кухні. Він його здав назад та взяв інший, де антени по 5 дБі - зараз у нього все добре.

Місто
Волинь
Tsarsky, просто раз таке мале підсилення, то могли передбачити можливість дод встановл і RP-SMA роз"єми, щоб при бажанні можна було вкрутити 2 антени по 5-7 дб. В принципі і само можна впаяти, але нащо це робити, якщо купуєш новий роутер :)

Місто
Харьков
Tsarsky ну честно заколупал топить что все вокруг это гавно, окромя тех своих моделей которые у тебя в продаже, все твои высказывания скатываются к одному единому

P.S. 5 лет микрот пашет 24/7/360 ноль проблем, ни с интернетом ни с покрытием вай фая, частный дом покрывается все идеально

Зверху