len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
а як ці мікротіки через 2 звичайні стіни себе поводять ?
Та ну як можуть вони поводитись якшо там антенна в вигляді доріжки на платі ? (я за hap lite) Ніяк не поводяться, там вайфай для галочки. А як проводний - просто супер, зносу йому немае (y)
А что у других производителей служит антеннами?;)
Відрізок коаксіального кабелю високочастотного, відповідної довжини.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Коротше кажучи, взяв на роботі два практично нових БП от саме такого роутера, дома обидва підключав, не працює роутер :( Підключив через той БП, що 12V/1A, також перестав працювати, таким чином все-таки пацієнт скоріше мертв, чим живий. Тож, вертаюсь знову до думки про покупку нового роутера. Дуже прибавлива пропозиція була від нашого форумчанина, АЛЕ фінанси трошки поють романси ;) Тому буду купувати у розстрочку. Декілька сторінок тому пропонували Mercusys AC12G, але у Комфі зараз зі знижкою продають цього ж виробника, але модель Mercusys MR50G, лише на 100 гривень дорожче. Як такий варіант буде? Don_Andrey

Місто
Киев
Имею отрицательные впечатления от роутера Mercusys MR30G и общения с официальным сервисным центром TP LINK. Дешёвые суббренды ничего хорошего не сулят. ПО обновляется редко. Девайс работает нестабильно. У службы поддержки один рецепт на все случаи жизни - сброс на заводские. Сейчас этот роутер отдыхает в кладовке проработав в своей жизни пару суток и 2 раза побывав в офсервисе с диагнозом <дефект не подтвердился>. Хотя може это только мне так не повезло - но для себя решил обходить эту ТМ стороной.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
роутера Mercusys MR30G и общения с официальным сервисным центром TP LINK.
А до чого тут TP LINK? На офіційному сайті Mercusys адреса сервісного центру не співпадає з адресами сервісних центрів TP-LINK

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
Андрюх@dp.ua, в сторону TP Link, Mercusys, Ergo, D-Link, Tenda, Netis, Huawei, ZTE краще не дивитись - це сміття для мас маркету.

Кажу це зі свого багатого досвіду.

Краще обрати:
Keenetic Speedster (залізло+прошивка=ціна+якість)
Asus (недопрацьована прошивка, але Падаван робить чудо, гірше за Keenetic)
Mikrotik (багато геморою, але краще за сміття, гірше за Asus)

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Якщо "секаса" людина не боїться, то роутери Xiaomi мають непогане залізо, яке в більшості можна прошити на Падаван.

Особисто юзаю Redmi AC2100 вже більше двох років, до нього 4 роки - Asus RT-N16, до нього років 10 був Asus WL-500gP. В офісах юзаєм троха старіші моделі салямі Mi router 3 та 3G, раніше також на асусах сиділи.

На кінетік роутери не шили і не плануємо, функціоналу Падаван цілком достатньо.

Місто
Кривий Рiг
А что у других производителей служит антеннами?;)
Там про кабель написали уже чуть ниже . Ну и на фоточке в вашем посте на минутку антенна в виде печатки по длинне больше чем вся плата хаплайта. Писал из личного опыта , а не чтоб обосрать микрот, у меня именно лайт на входе от провайдера и стоит, но его вафля - для галочки, её хватает на покрытие небольшой комнаты, через стену - уже трындец,поэтому стоит отдельная ТД подключенная шнурком. Если рассматривать его как проводной роутер -за 20 баксов - это просто песня какая-то , неубиваемая железка которая стабильно работает годами.
Для наглядности - "антенны" hap lite :
26943563.jpg

Причина: фоточка
Останнє редагування:
Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Як такий варіант буде?
Не могу сказать. Знаю что уже год лично у меня стоит ас12г и за год но разу не требовал к себе внимания. Также говорят знакомые с магазина - роутеры эти продаются в большом количестве, жалоб и возвратов мало, модель по их мнению удачная.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Як такий варіант буде?
Не могу сказать. Знаю что уже год лично у меня стоит ас12г и за год но разу не требовал к себе внимания. Также говорят знакомые с магазина - роутеры эти продаются в большом количестве, жалоб и возвратов мало, модель по их мнению удачная.
Я чого саме в тебе спитав, бо на Розетці є такий відгук

Screenshot_20221006_073011_ua.com.rozetka.shop.jpg

Саме з твоїм роутером чоловік порівнює

Місто
Киев
роутера Mercusys MR30G и общения с официальным сервисным центром TP LINK.
А до чого тут TP LINK? На офіційному сайті Mercusys адреса сервісного центру не співпадає з адресами сервісних центрів TP-LINK
Не знаю как у Вас в городе но в Киеве Розетка направила мой роутер с офсервис TP LINK. Могу Вам в личку выложить копию актов. Mercusys если Вы не в курсе и является суббрендом TP LInK

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
artsel, викручувати потужність на повну, тим самим глушити пристрої-клієнти не є розумним.

Sharik, Mercusys = TP Link. Гидота з цього ж самого болота.

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Пораджу всім, хто шукає рішення для домогосподарства з доступом до інтернету, а також потенційним резервним каналом роутер ZTE MF286.

У нас часто продають польську версію T-Mobile. Підтримує весь спектр частот (LTE/3G/Edge) Cat.6 300 Мб/с, агрегацію частот, має вбудований акумулятор на 3000мАг (може працювати ~3 години), має 4 LAN-порти, 2 RJ-11 порти для під'єднання телефону, вміє PPoE, автоматичне перемикання між Ethernet та мобільними даними, роз'єми для під'єднання зовнішніх антен (підтримка MIMO, тип перехідника SMA) на прийом та решту функцій роутера.

Ціна: від 3500 грн. + батарея від 350 грн.

Докладно:
https://mobitech.com.ua/ua/shop/product/zte-mf286

Версія MF286R - без акумулятора
Версія MF286D - 4G/LTE Cat.12 600 Мб/c без акумулятора

Один мінус: яскрава LED-індикація, помагає синя ізострічка :)

Останнє редагування:
Місто
Кривий Рiг
також підіймав це питання з антенами, але мені @Terabajtik зовсім протилежне казав:
https://red-forum.com/threads/Вибір-wi-fi-роутера.17977/post-1552999
hAP ac² про який він писав - то не hap lite \ hap lite tc про який писав я і за який шла мова на останніх сторінках тут. Lite - 22dbM - 158 мВт максимум.
Включив на своему wifi - от така картина, через одну глиняну стіну , до роутера метрів 7. Ефір не засраний , крім мікрота в 2.4 - тільки одна точка, сусідські не добивають (приватний сектор)
photo_2022-10-06_17-27-08.jpg

Останнє редагування:

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Андрюх@dp.ua, в сторону TP Link, Mercusys, Ergo, D-Link, Tenda, Netis, Huawei краще не дивитись - це сміття для мас маркету.

Кажу це зі свого багатого досвіду.

Краще обрати:
Keenetic Speedster (залізло+прошивка=ціна+якість)
Asus (недопрацьована прошивка, але Падаван робить чудо, гірше за Keenetic)
Mikrotik (багато геморою, але краще за сміття, гірше за Asus)
Ти ото серйозно, харош рекламувати китайське :poop:.

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
len_non, може ти знаєш наш український роутер, який було розроблено в Україні та українську ПЗ?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Не китайське, досить цікаве: Draytek
В сусіда роутер підтримує вхід WAN одночасно по ETH, ADSL2 та WiFi-AP, вміє між ними перемикатися, роздає 2.4 та 5 плюс 4 LAN порта. Тіко привіз він його зі Штатів, хз чи в нас таке є.

Зверху