Тайвань то не Китай)Не китайське, досить цікаве: Draytek
Штаб Синьчу, Тайвань
Тайвань то не Китай)Не китайське, досить цікаве: Draytek
Штаб Синьчу, Тайвань
Ба більше, Тайвань вважає себе справжнім Китаем, а ото за морем розплодилось щось комуняцьке..Тайвань то не Китай)
У мене на зйомній хаті Archer C5 v4 і це гімно саме міняє фіксовано обраний канал wifi, що спричиняє купу проблем. І весь попередній досвід з тп лінками нічного хорошого не несеВзял себе год назад Tp-Link Archer C64 - чудо, раз настроил и забыл ( хейтери тп линк - їдіть у сра..)
Два раза проша обновлялась, 100 мб от прова - 100мб по wifi.
Это операторский роутер, с удалённой настройкой и обновлением настроек по заданому времени по конфигу от оператора))У мене на зйомній хаті Archer C5 v4
Если первый секс неудачный ,то это не значит, что дальше будет такой же)І весь попередній досвід з тп лінками нічного хорошого не несе
Роутер був скинутий назаводські налаштовання і у сусідів доступу до нього точно немає.Это операторский роутер, с удалённой настройкой и обновлением настроек по заданому времени по конфигу от оператора))
А может у соседей доступ есть, или хозяин хаты раздаёт инет еще кому то...
Але якщо секс з однією жінкою у різних місцях був однаково жахливим, то мають треба міняти жінку, а не місцеЕсли первый секс неудачный ,то это не значит, что дальше будет такой же)
ну ок, тупе питання, канал авто?нахіба йому міняти канал
Ні канал звісно неодноразово виставлявся вручну і кожен раз роутер міняв його на інший. Роутер вже замінив. Бо цей виявився дном. Але пару тижнів поки було не до того користувався оцим нещастям.ну ок, тупе питання, канал авто?
та
чому не замінити роутер?
Ну принаймні у моменти коли я сканую канали, той що обирав я - стабільно чистий, а ті ще обирав роутер часто перетиналися з іншими мережами. Та і навіть якби канал був забруднений, я ж його обрав в ручну, а не виставив авто режим. Роутер не має міняти канал, який користувач обрав вручну.webivan можливо канал забруднений був і роутер перемикав на більш чистий
Та ну, якщо він сідає на засратий діапазон? Вперше чую, щоб роутер міняв статично встановлений канал, це не є норма, це мега-баг..то зміна каналу не є суттєвим недоліком роутера
Для мене це дуже суттєвий недолік, бо коли роутер міняє канал з чистого на засратий, у мене падає швидкість, а періодично він ще міняв канал на крайній верхній, який не бачить моя ТВ приставка. Нахіба мені таке щастя?Навіть якщо так, то зміна каналу не є суттєвим недоліком роутера
В роутері Archer AX23 більш швидкісні технічні характеристики швидкості передачі даних .
Стандарт скорости Wi-Fi - AX1500AX 1500 и AX 10
Стандарт скорости Wi-Fi - AX1800
Дочитался, в ax1500 ax10 проц 3 ядра, у ax23 - 2 ядра.Стандарт скорости Wi-Fi - AX1500AX 1500 и AX 10
Стандарт скорости Wi-Fi - AX1800