Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
artsel
І знову "колись мав справу", дуже репрезентативна вибірка. Я можу знов таки написати що у мене усе чудово працює на рідній прошивці і навіть думок не виникало пердолитись з кастомними. Хоча мій досвід одного роутера також не репрезентативний.
Можу хіба сказати що TP-Link за останні років 15 точно стабільно тримає якість - кожен роутер стабільно лайно:trollface: І це не тільки мій досвід.

• Like
Реакції: Stiv

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
webivan ну а як?
Кожен відштовхується від власного досвіду. Мій досвід був украй негативний, у тебе все добре
Може Tsarsky напише власну вибірку, яка тебе задовільнить. Але я не збираюся тобі щось доказувати або переконувати

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
webivan ну а як?
Кожен відштовхується від власного досвіду. Мій досвід був украй негативний, у тебе все добре
Коли ділишся своїм своїм досвідом однієї конкретної моделі не треба екстрапольовувати його на весь модельний ряд виробника і казати що виробник лайно, чи навпаки після позитивного досвіду однієї моделі - казати що це найкращий виробник.
Якщо наявний досвід з широким модельним рядом, власний чи від знайомих яким довіряєш - тоді вже робити висновки, бо в кожного бренду бувають невдалі моделі, так і гімняних брендів інді вилазить одненька гарна модель.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
webivan ти сам розумієш, що пишеш?
після купівлі невдалої моделі ніхто не буде купувати далі моделі цього виробника
це працює і навпаки. Якщо модель вдала, то далі будуть купувати тільки цю фірму

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
webivan ти сам розумієш, що пишеш?
після купівлі невдалої моделі ніхто не буде купувати далі моделі цього виробника
це працює і навпаки. Якщо модель вдала, то далі будуть купувати тільки цю фірму
Я не пропоную купувати моделі того ж виробника після не вдалою. Я пропоную не робили логічних помилок і не заявляти що виробник гівно через невдалий досвід з однією моделлю. Можна казати - була модель, було гівно. Екстраполяція на виробника то як мати одного адекватного знайомого на росії і казати що русня не хуйня, а топ.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
webivan, був WL-500gP: бж здох за 2 роки, врізав шнур підключив до PSU компа і так юзали ще 5 років. Наступним був RT-N16 пропрацював 4 роки і перестав стартувати, думали БЖ але заміна не помогла, після розборки на пластику над платою побачити жовте коло, викинули. Останній був RT-AC66U в білому корпусі, протримався ~3 роки 24/7, відключили на 3 тижні бо поїхали, повернулися а роутер вже не запустився - відвал проца.

Самий живучий був WL-500gP і він міг би далі працювать, але швидкодія його вже не актуальна.

PS хто стикався із гарантійним сервісом Асуса по роутерах, знає, що вони в ремонт їх не беруть: діагностують ваш і видають взамін новий у коробці.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
LiquidStrm досвід приймається, але є підозра що у знайомого якась дуже жорстка модель використання роутера, якщо стабільно проци горять. У нього взагалі були роутери які працювали довше і не горіли проци? Бо у мене RT-AC66U 8й рік без проблем працює.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
webivan переконав. Не буду екстрополювати на виробника.
Окремі моделі роутерів асус лайно, але виробник ні

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
webivan, підозрюю мало простору і погана вентиляція у підсобці, бо маю на одному офісі RT-N66U, то він живе на шафі з 2013 року, все що зламалося - то кнопка увімкнення (запхали зубочистку для фіксації).

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мав той самий 500 gp v2.
Шикарна модель, крутила торренти цілодобово 12 років. SMB і FTP.
Згорів WAN під час грози. Перемапував і все працює далі. Лише висохли кондюки в БЖ на 10-му році влітку, поміняв.
Єдиний нюанс, він був постійно на UPS.
Щось не те робить той фраєр.

SP777

I am a rumor
Місто
Харьков
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Keenetic Speedster KN-3010. Є якісь зауваження щодо цієї моделі?
Никаких. Подключил, настроил, забыл. Больше года уже в пользовании.

Asus RT-N66U больше 8 лет, тоже полет нормальный. Для улучшения функционала перешит мерлином.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
LiquidStrm, ти впевнений, що твій кореш не вграє роутер іншого виробника? Може варто все ж щось робити з охолодженням серверної?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
LiquidStrm, ти впевнений, що твій кореш не вграє роутер іншого виробника? Може варто все ж щось робити з охолодженням серверної?
Судячи з того що корєш вже 3й роутер бере Asus, йому простіше раз на 3-4 роки змінити роутер, ніж робити щось з вентиляцією)

Місто
Волинь
webivan, враховуючи те, що сучасна електроніка стає все гіршою і гіршою, особливо в плані перегріву, то якщо роутер відпрацює 3 роки 24/7 (але я б на ніч вимикав), то ще нормально. Але я боюсь, що за рік два підуть роутери, які першого ж літа 35+ не переживуть. Та що говорити, якщо нові ноути епл 2022 року пішли зі скаргами про перегрів

Місто
Кривий Рiг
Якщо модель вдала, то далі будуть купувати тільки цю фірму
ну-ну.
з власного досвіду - tp-link mr3220 - бімба ,років з 12 йому, не здихае, зараз працює в якості тупого свіча в нелюдських умовах (тумбочка над плитою на кухні без вентиляції)
741 v1.2 - пішов на звалище після того як залишився живим останній порт після чергової грози (до цього по черзі вибивало по одному,переназначав wan на живий і працював далі)
741 v4 - оптимізація виробництва, змінили схемотехніку, тепер від статики вигорае нафіг все, після грози пішов на смітник і більше в мене тп-лінків не було і не буде :unsure:

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Отримав нарешті і я от Tsarsky роутер Xiaomi R3G перешитый на Keenetic (Укрпошта мудаки рідкісні!!!). Радий, як слон :) Налаштувань просто море, буду поступово розбиратись з ними, поки що налаштував просто доступ до інтернету, все дуже легко і просто. Був в шоці от відстані впевненного прийому. Старий роутер у дальній кімнаті практично не брав, цей же достає у всі куточки квартири. Інтерфейс зрозумілий, все інтуітивно просто. В планах зробити домашній сервак для ТВ та хмарне сховище для смартів. Не очікував такої кількості можливостей від цього роутеру! Ще сподобався швидкий відклик від Tsarsky на всі мої питання. Супер! Рекомендую!

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Я його вже купував в 2011му бушним, скільки і як він пропрацював у минулого власника - невідомо. В мене колись сдох БЖ, знайшов під рукою якийсь на 12В, впаяв в нього dcdc stepdown плату та налаштував на ній вихід 9В. Зараз перешитий openWRT та відправлений на вулицю в якості "репітера".

• Like
Реакції: earl
Зверху