Місто
Київ
Підкажіть пліз, планую оновити вдома роутер (споживачі: два смартфона та телевізор і в перспективі ноут - по WF + комп через LAN) в напрямку WF 6 (т.я. зараз сиджу на WF 4) і дуже сподобався Cudy WR3000. Характеристики та ціна роутера цікаві, але єдине, що збентежило так це об'єм Flash-пам'яті (ROM): 16 Мб на борту🤔, тобто мінімум з мінімуму. Чи варто зважати на даний показник, якщо я не планую з WR3000 виробляти ніяких викрутасів чи все ж краще розглянути варіанти: Cudy WR3000S або Cudy WR3000H 🤔🤔🤔??

Останнє редагування:
Місто
Київ
розглянути варіанти: Cudy WR3000S або Cudy WR3000H
Але тут теж є запитання, в Україні їх практично немає в продажу, лише кілька магазинів, що теж дещо насторожує.
Допоможіть будь ласка розібратися.

Місто
Київ
Коротше кажучи взяв Cudy WR3000 декількя тижнів назад, політ приємний
omni, саме на цьому форумі я і дізнався про існування даного виробника. Тому і запитав т.я. тут є користувачі цих девайсів. В інеті інфи щодо поставлених мною питать не знайшов.
Інтерес виключно особистий, не комерційний.

Останнє редагування:

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Флешки дуже впритик, хоча ОЗУ доволі непогано, 256М. Але, за ці гроші трохи додавши, краще взяти Linksys MX4300 - він на голову вищий за куду.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
4 то вже скам'яніле дєрьмо мамонта

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
дуже сподобався Cudy WR3000
Дуже непоганий роутер за свою ціну. Як меш-системи їх ставлю зараз - для задач типу квартира, будинок, а тут взагалі:

два смартфона та телевізор і в перспективі ноут - по WF + комп через LAN
аж бігом)) І невеличкий офіс потягне.

Місто
Ржищев
А какой сейчас взять относительно свежий роутер двух-диапазонный для домашнего пользования, но с учетом чтобы давал хорошее покрытие и с заводской прошивкой? Канал гигабитный от оптики, пользователей не более 5 (пара ноутбуков и пара телефонов), бюджет в пределах 2000 грн.

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
А какой сейчас взять относительно свежий роутер двух-диапазонный для домашнего пользования, но с учетом чтобы давал хорошее покрытие и с заводской прошивкой? Канал гигабитный от оптики, пользователей не более 5 (пара ноутбуков и пара телефонов), бюджет в пределах 2000 грн.
xiaomi ax3000t тока смотрите китайскую версию, больше покрытие.

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Fold3 5G
Xiaomi BE3600

Місто
Ржищев
А этот Linksys MX4300 есть смысл взять, чтобы надежное покрытие сделал без дополнительных вложений? Или это как из пушки по воробьям?

Місто
kiev
от накупляють всі в квартири собі моцних роутерів, виставлять максимальну дальність, а потім дивуються чого так ефір забитий і швидкість падає. є ж стандарні правила: канал, ширина, міцність сигналу; достатньо пару тестів провести для своєі площі і налаштувати. максимальні налаштування навпаки душать і свій і інші сигнали, це тільки на стадіоні гарна працює.

Місто
kiev
виставлять максимальну дальність
Ніхто нічого не виставляє, лишають налаштування за замовчанням.
це допоки швидкість не впаде, потім перше що роблять ставлять на максимум, але мені більше подобається, коли тариф 100мбіт, а ширина каналу на роутері 160 мгц, коли і 40 буде достатньо, і якість покриття стане одразу краща.

Місто
Львів
тариф 100мбіт, а ширина каналу на роутері 160 мгц, коли і 40 буде достатньо
40 на 2.4Г в багатоповерхівках зовсім не гарантує під сотку на такому тарифі.
У мене в 2.4Г видно 20 з гаком AP і що-б не виставляв, які канали не міняв, а реальної швидкості, більшої за 70 mbps, добитися ані разу не міг.
А у 5Г постійно стабільні 96 mbps.

Місто
kiev
тариф 100мбіт, а ширина каналу на роутері 160 мгц, коли і 40 буде достатньо
40 на 2.4Г в багатоповерхівках зовсім не гарантує під сотку на такому тарифі.
У мене в 2.4Г видно 20 з гаком AP і що-б не виставляв, які канали не міняв, а реальної швидкості, більшої за 70 mbps, добитися ані разу не міг.
А у 5Г постійно стабільні 96 mbps.
у мене на 40, 2.4 - 75мбіт, 5 - 90мбіт. це 10 літня ТД але корпоративного класу.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Все залежить від того, наскільки забитий ефір. Якщо на тому ж каналі висить 20 інших точок, то яка б наворочена і крута ваша точка не була, якість і стабільність будуть сильно падати.
Тому для багатоквартирних будинків краще взяти простіший роутер на 5ГГц, ніж "крутий" на 2.4.

Зверху