Але тут теж є запитання, в Україні їх практично немає в продажу, лише кілька магазинів, що теж дещо насторожує.розглянути варіанти: Cudy WR3000S або Cudy WR3000H
Допоможіть будь ласка розібратися.
Але тут теж є запитання, в Україні їх практично немає в продажу, лише кілька магазинів, що теж дещо насторожує.розглянути варіанти: Cudy WR3000S або Cudy WR3000H
omni, саме на цьому форумі я і дізнався про існування даного виробника. Тому і запитав т.я. тут є користувачі цих девайсів. В інеті інфи щодо поставлених мною питать не знайшов.Коротше кажучи взяв Cudy WR3000 декількя тижнів назад, політ приємний
впритик то 4мб, зібрати щось на свіжому ядрі з openwrt вже неможливо)Флешки дуже впритик
Дуже непоганий роутер за свою ціну. Як меш-системи їх ставлю зараз - для задач типу квартира, будинок, а тут взагалі:дуже сподобався Cudy WR3000
аж бігом)) І невеличкий офіс потягне.два смартфона та телевізор і в перспективі ноут - по WF + комп через LAN
xiaomi ax3000t тока смотрите китайскую версию, больше покрытие.А какой сейчас взять относительно свежий роутер двух-диапазонный для домашнего пользования, но с учетом чтобы давал хорошее покрытие и с заводской прошивкой? Канал гигабитный от оптики, пользователей не более 5 (пара ноутбуков и пара телефонов), бюджет в пределах 2000 грн.
Xiaomi BE3600А какой сейчас взять относительно свежий роутер двух-диапазонный для домашнего пользования, но с учетом чтобы давал хорошее покрытие и с заводской прошивкой? Канал гигабитный от оптики, пользователей не более 5 (пара ноутбуков и пара телефонов), бюджет в пределах 2000 грн.
Ніхто нічого не виставляє, лишають налаштування за замовчанням.виставлять максимальну дальність
це допоки швидкість не впаде, потім перше що роблять ставлять на максимум, але мені більше подобається, коли тариф 100мбіт, а ширина каналу на роутері 160 мгц, коли і 40 буде достатньо, і якість покриття стане одразу краща.Ніхто нічого не виставляє, лишають налаштування за замовчанням.виставлять максимальну дальність
40 на 2.4Г в багатоповерхівках зовсім не гарантує під сотку на такому тарифі.тариф 100мбіт, а ширина каналу на роутері 160 мгц, коли і 40 буде достатньо
у мене на 40, 2.4 - 75мбіт, 5 - 90мбіт. це 10 літня ТД але корпоративного класу.40 на 2.4Г в багатоповерхівках зовсім не гарантує під сотку на такому тарифі.тариф 100мбіт, а ширина каналу на роутері 160 мгц, коли і 40 буде достатньо
У мене в 2.4Г видно 20 з гаком AP і що-б не виставляв, які канали не міняв, а реальної швидкості, більшої за 70 mbps, добитися ані разу не міг.
А у 5Г постійно стабільні 96 mbps.
У меня не забитый совсем, в сельский небольшой дом. Но на окнах стоят решетки, они возможно будут уменьшать покрытие. Нужно относительно стабильное покрытие в пределах 150 метров вокруг дома. Это нужно для включения полива и т.д.залежить від того, наскільки забитий ефір