Місто
Київ
железо довольно разное
Якщо ви подивитесь табличку вище та запропоновані моделі, то з результатів випливає загальне правило: економний маршуртизатор повинен мати WiFi не вище "n" та Ethernet порти 10/100 (тобто не-гігабітні).
Це сумно, бо, думаю, в теорії виробники могли б запропонувати користувачам швидких маршрутизаторів такий собі legacy економ-режим з малими швидкостями.

SP777, дешевий ватметр показує +/- ті ж результати на 1043 V1 та V2: мінімум 2.8, максимум 4.5, типово 3.2-3.5. Там, звісно, є додаткові втрати на адаптері живлення, але й у моїх замірах вище є певне падіння на довгому кабелі від батареї до споживача.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Блін, купи салямі 4С за 300-400грн, і не парься. З коробки 5В живлення (потрібен лише штекер 5,5*2,2 і шматок юсб-проводу), споживання мізер, нормальне залізо. Або розкошелюйся на GL.iNet. ДІР це вже скам'яніле дєрьмо мамонта з потужністю калькулятора.

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Смотря какие критерии оценки в приоритете.

Місто
Київ
Паук, Xiaomi 4C виглядає нецікаво за наявності AR300M16, бо має лише 64MB RAM, а різниця в ціні мінімальна.
serhiyko, TL-WR802N - аналогічно, ще й дорожчий.

Місто
kiev
Xiaomi 4C виглядає нецікаво
Зате динозавр dir-320, bljd, виглядає дуже цікаво!!!😂
цей динозавр мої задачі виконує на раз: мобільний інет через модем 10 мбіт видає (це примусово 3г, бо 4г падає до 1мбіта, і поки народ в своїх телефонах не заморачується з налаштуваннями я маю достатню швидкість), від банки 10к більше 10 годин працює і це з модемом, без модему сутки проживе (грузиться реально за 10-15 сек). на виході - 4 телефони без проблем юзають інтернет, головне щоб відео не всі одночасно бо тоді реально затик проходить. а коли пробував його чисто для проводного інету - то вихід 20 мбіт був, звичайно його не має сенсу використовувати коли все гаразд, тому кожний хай вирішує сам що буде ставить, якби у мого провайдера були акуми, то я б також не заморачувався і сидів би за своєму кинетіку.

fiunigo

Заблокирован
Місто
Львів
коли пробував його чисто для проводного інету - то вихід 20 мбіт був
Років 15 тому, коли я юзав DIR-320 з "прошивкою від Олега", на форумі ентузіастів писали що максимум комусь вдалося витиснути 39 мбіт на провайдерських 100.
Сам не перевіряв бо у мого локального провайдера тоді було щось від 512 кбіт до 1.5 мбіт.

Місто
kiev
коли пробував його чисто для проводного інету - то вихід 20 мбіт був
Років 15 тому, коли я юзав DIR-320 з "прошивкою від Олега", на форумі ентузіастів писали що максимум комусь вдалося витиснути 39 мбіт на провайдерських 100.
Сам не перевіряв бо у мого локального провайдера тоді було щось від 512 кбіт до 1.5 мбіт.
у мене прошивка від Вампіка 14 року, по віфі 20+-, не більше, може по проводу і буде 40, цей роутер можна використовувати лише як резерв, або для специфічних задач (помню з нього робили шарінг карточок супутникового тв)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ок, заспідтестю свій Gli.Net через шнугок і по ВаФельці.

Місто
Київ

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
kiev
ще згадав, колись грався з Asus RT-N11p, там є версія і на 5 і на 12 вольт, саме 5 вольтову крутив. на падавані просто літала, по споживанню теж було десь 1,5-2 вт

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька, București
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
tplink цеж гарантовано скомпроментоване в майбутньому гівно підарашистськими службами. Невже на ринку мало гідних маршрутизаторів, шо всі то лайно беруть?)

cisco, mikrotik, asus …

Зверху