RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Дякую, але мені то порівнювати не треба. Бо від оператора канал 100 мбіт і реальні 65 на прийом за лінка 135-150 при тому цілком вистачає.
чудово, що все влаштовує. Просто ще раз повторю, що суть не у швидкості, а в стабільності. Якщо просто дивитись ютуб в 1080р, то і 2.4 вистачить. Але якщо інтернет потрібен для вимогливих до стабільності пінга і випадінь пакетів застосунків (управління віртуальними машинами, дзвінки, ігри), то тут і випливуть всі мінуси 2.4 в багатоповерхівці.

Місто
Харьков
Я слабо розумію навіщо воно? В блекаути дивлюся на планшеті все що треба з філмікса чи хдрезки в якості до 720p (частіше в 480) через мобільний інтернет lifecell.
Все просто, то что заливается в онлайн очень сильно отстаёт по времени выхода (2-5 дней), к примеру я тогда смотрел сериал про угоны так вот только на Кинозал ТВ он появлялся раньше всех ресурсов и в хорошем качестве

Місто
Волинь
Yulia_ya, десь певно баг прошивки телефона. Може є якісь обнови, де виправили.
Ви BT колонку не біля роутера ставили випадково ??

Місто
Волинь
Yulia_ya, можна спробувати ради експерименту виставити 1 канал в 2.4 і 13 , цікаво чи щось зміниться. А 5 ггц, тут очевидно, бо bt працює на 2.4, але то десь баг в телефоні з 2.4 і bt

Місто
Ternopil
Підкажіть:
є павер хороший на 20 000, але в нього 1 usb вихід який підтримує 5, 9, 12 вольт і швидку зарядку
Якщо до нього підключити usb hub розгалужувач який видає 0.5 ампер (напевно це на кожен вихід) і в цей розгалужувач під'єднати кабелі живлення для onu терміналу і роутера. Кабелі повишаючі з 5 на 9 і з 5 на 12 вольт.
Онушка споживає 0.5 А, роутер 0.6 А.
Буде таке працювати?

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
на 20 000, але в нього 1 usb вихід який підтримує 5, 9, 12
Если в повербанке есть быстрая зарядка, да еще и в характеристиках указывается выход 12v(один из режимов быстрой зарядки), то по идее не нужно
Кабелі повишаючі з 5 на 9 і з 5 на 12 вольт
Просто подпаять + и - к соответствующим контактам штеккера. Быстрая зарядка, если я правильно помню, подразумевает 5v 3a. Потянет один девайс точно, а вот два нужно пробовать, хотя по теории должен потянуть оба...

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
странно, что не с тик-тока, там вроде больше любят фейковіе видео...
Буду знать эксперта по тик-току.
Если фейк - Октябрь все равно имеет правильные шнурки, делать непонятно-что не будет. Надпись на павербанке "12v-1.5A" с большой долей вероятности присутствует, значит потянет два девайса...

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Быстрая зарядка, если я правильно помню, подразумевает 5v 3a. Потянет один девайс точно, а вот два нужно пробовать, хотя по теории должен потянуть оба...
Ніт, це все фігня і провокація! )) Треба плату-тригер на 12в, до неї припаяти два хвостики на 2 девайси, якщо павер має 22w потужності, то має потягнути.

(Посилання для інформації)

Не купуйте ті довбані повишайки! Вони часто не працюють, використовуйте тригери - надійно і без втрат!

Місто
Волинь
і кабелі бажано використовуйте не самі тонкі і чим коротший, тим краще

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Быстрая зарядка, если я правильно помню, подразумевает 5v 3a. Потянет один девайс точно, а вот два нужно пробовать, хотя по теории должен потянуть оба...
Ніт, це все фігня і провокація! )) Треба плату-тригер на 12в, до неї припаяти два хвостики на 2 девайси, якщо павер має 22w потужності, то має потягнути.

(Посилання для інформації)

Не купуйте ті довбані повишайки! Вони часто не працюють, використовуйте тригери - надійно і без втрат!
А нащо той онанізм з пайкою якщо можна одразу кабель з тригером купити?

Ну алік ти не любиш ось в Україні https://arduino.ua/ru/prod5871-kabel-witrn-type-c-na-dc5525-s-triggerom-power-delivery-12v-5a

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Пошарился по инету, нашел...
Як показала практика працює номально тільки зі старими роутерами що працюють на частоті 2.4, ті що більш новіші на 5, стартують можуть навіть працювати 5-15 хвилин, далі ребут, і так постійно.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Алік я люблю, не люблю чекати місяць-два (а як западло, ті речі, що конче вже потрібні, йдуть найдовше). А за таку ціну як тут я краще спаяю, тригер у нас 70 грн і хвостик 30))

Місто
Днепр
Телефон
Sony Xperia E3
Подскажите хороший роутер с входом для сим карты для квартиры. Бюджет до 3000, желательно дешевле. Уровень сигнала, скорость будет выше в таких роутерах чем в современных телефонах?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Подскажите хороший роутер с входом для сим карты для квартиры. Бюджет до 3000, желательно дешевле.
Пошукай на олх Huawei B535, B525 та інші 4G роутери Huawei, що підтримують двостандартний вайфай 2.4/5ГГц та LTE з агрегацією частот (lte cat.6 або вище). Є багато різних моделей в хорошому стані, тільки додатково перевіряй в гуглі параметри того 4G роутера Huawei, що тобі пропонуватиме продавець.

Уровень сигнала, скорость будет выше в таких роутерах чем в современных телефонах?
Це питання складніше, ніж здається на перший погляд, але загалом 4G роутери дають надійніший та стабільніший інтернет, ніж телефони.

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Юсб пристрій ZTE MF... не підтримує агрегацію частот і в місті покаже гіршу швидкість, ніж великий роутер від Huawei з підтримкою агрегації.
Post automatically merged:

: в описании и в обьявах цены разные, фото тоже сборная солянка
Тому що покупці шукають рішення проблеми (пристрій, що роздає вайфай), а не шукають конкретно взяту модель з конкретно взятими характеристикам. І, очікувано, подешевше.
Не злічити скільки людей хотіли в мене замовити 3ж модем, і очікували від нього роздачу вайфай (і швидкість на рівні 4G телефону, який коштує на порядок дорожче)

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Телефон
Sony Xperia E3
В описании ZTE MF833U1 пишут Cat. 4(Cat. 7), это значит как повезет?
Что можете сказать на счет роутера ZTE MF286R или если роутер то лучше искать Huawei ?

Свой Huawei B311-221 спалил зарядкой от повербанка, сейчас интернет раздаю через телефон, но нужен роутер. Т.к. через телефон xiaomi redmi note 12 pro 5g, сигнал не стабильный, при звонках по ip с ноутбука бывает пропадает связь, с роутером было все отлично.
Screenshot 2024-07-20 081722.png

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
В описании ZTE MF833U1 пишут Cat. 4(Cat. 7), это значит как повезет?
Це значить, що:
1) бази магазинів по товарам наповнюють без особливих перевірок
2) спиратися на "витяг" інформації гуглом і подачі у спіпеті - марна трата часу

Сформуйте перелік моделей, і по кожній окремо на сайті виробника подивіться технічні специфікації, лише тоді будете впевнені у даних. І навіть при цьому те, що написано виробником, і те, що буде насправді у придбаному пристрої - може відчутно відрізнятися, бо специфікації вказують на офіційно вироблений пристрій для користувача, а наші бариги часто привозять/продають операторські варіанти пристроїв, причому багато хто це замовчує або втиху навіть перепрошиває пристрої на "європу". А такі пристрої, із метою здешевлення при замовленні оператором чи рітейлером партій у виробника, можуть бути порізані у певних можливостях та/чи підтримці частот/технологій. Тому - лотерея.

Зверху