RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Дякую, але мені то порівнювати не треба. Бо від оператора канал 100 мбіт і реальні 65 на прийом за лінка 135-150 при тому цілком вистачає.
чудово, що все влаштовує. Просто ще раз повторю, що суть не у швидкості, а в стабільності. Якщо просто дивитись ютуб в 1080р, то і 2.4 вистачить. Але якщо інтернет потрібен для вимогливих до стабільності пінга і випадінь пакетів застосунків (управління віртуальними машинами, дзвінки, ігри), то тут і випливуть всі мінуси 2.4 в багатоповерхівці.

Місто
Харьков
Я слабо розумію навіщо воно? В блекаути дивлюся на планшеті все що треба з філмікса чи хдрезки в якості до 720p (частіше в 480) через мобільний інтернет lifecell.
Все просто, то что заливается в онлайн очень сильно отстаёт по времени выхода (2-5 дней), к примеру я тогда смотрел сериал про угоны так вот только на Кинозал ТВ он появлялся раньше всех ресурсов и в хорошем качестве

Місто
Волинь
Yulia_ya, десь певно баг прошивки телефона. Може є якісь обнови, де виправили.
Ви BT колонку не біля роутера ставили випадково ??

Місто
Волинь
Yulia_ya, можна спробувати ради експерименту виставити 1 канал в 2.4 і 13 , цікаво чи щось зміниться. А 5 ггц, тут очевидно, бо bt працює на 2.4, але то десь баг в телефоні з 2.4 і bt

Місто
Ternopil
Підкажіть:
є павер хороший на 20 000, але в нього 1 usb вихід який підтримує 5, 9, 12 вольт і швидку зарядку
Якщо до нього підключити usb hub розгалужувач який видає 0.5 ампер (напевно це на кожен вихід) і в цей розгалужувач під'єднати кабелі живлення для onu терміналу і роутера. Кабелі повишаючі з 5 на 9 і з 5 на 12 вольт.
Онушка споживає 0.5 А, роутер 0.6 А.
Буде таке працювати?

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
на 20 000, але в нього 1 usb вихід який підтримує 5, 9, 12
Если в повербанке есть быстрая зарядка, да еще и в характеристиках указывается выход 12v(один из режимов быстрой зарядки), то по идее не нужно
Кабелі повишаючі з 5 на 9 і з 5 на 12 вольт
Просто подпаять + и - к соответствующим контактам штеккера. Быстрая зарядка, если я правильно помню, подразумевает 5v 3a. Потянет один девайс точно, а вот два нужно пробовать, хотя по теории должен потянуть оба...

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
Пошарился по инету, нашел...

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
странно, что не с тик-тока, там вроде больше любят фейковіе видео...
Буду знать эксперта по тик-току.
Если фейк - Октябрь все равно имеет правильные шнурки, делать непонятно-что не будет. Надпись на павербанке "12v-1.5A" с большой долей вероятности присутствует, значит потянет два девайса...

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Быстрая зарядка, если я правильно помню, подразумевает 5v 3a. Потянет один девайс точно, а вот два нужно пробовать, хотя по теории должен потянуть оба...
Ніт, це все фігня і провокація! )) Треба плату-тригер на 12в, до неї припаяти два хвостики на 2 девайси, якщо павер має 22w потужності, то має потягнути.

(Посилання для інформації)

Не купуйте ті довбані повишайки! Вони часто не працюють, використовуйте тригери - надійно і без втрат!

Місто
Волинь
і кабелі бажано використовуйте не самі тонкі і чим коротший, тим краще

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Быстрая зарядка, если я правильно помню, подразумевает 5v 3a. Потянет один девайс точно, а вот два нужно пробовать, хотя по теории должен потянуть оба...
Ніт, це все фігня і провокація! )) Треба плату-тригер на 12в, до неї припаяти два хвостики на 2 девайси, якщо павер має 22w потужності, то має потягнути.

(Посилання для інформації)

Не купуйте ті довбані повишайки! Вони часто не працюють, використовуйте тригери - надійно і без втрат!
А нащо той онанізм з пайкою якщо можна одразу кабель з тригером купити?

Ну алік ти не любиш ось в Україні https://arduino.ua/ru/prod5871-kabel-witrn-type-c-na-dc5525-s-triggerom-power-delivery-12v-5a

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Пошарился по инету, нашел...
Як показала практика працює номально тільки зі старими роутерами що працюють на частоті 2.4, ті що більш новіші на 5, стартують можуть навіть працювати 5-15 хвилин, далі ребут, і так постійно.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Алік я люблю, не люблю чекати місяць-два (а як западло, ті речі, що конче вже потрібні, йдуть найдовше). А за таку ціну як тут я краще спаяю, тригер у нас 70 грн і хвостик 30))

Місто
Днепр
Телефон
Sony Xperia E3
Подскажите хороший роутер с входом для сим карты для квартиры. Бюджет до 3000, желательно дешевле. Уровень сигнала, скорость будет выше в таких роутерах чем в современных телефонах?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Подскажите хороший роутер с входом для сим карты для квартиры. Бюджет до 3000, желательно дешевле.
Пошукай на олх Huawei B535, B525 та інші 4G роутери Huawei, що підтримують двостандартний вайфай 2.4/5ГГц та LTE з агрегацією частот (lte cat.6 або вище). Є багато різних моделей в хорошому стані, тільки додатково перевіряй в гуглі параметри того 4G роутера Huawei, що тобі пропонуватиме продавець.

Уровень сигнала, скорость будет выше в таких роутерах чем в современных телефонах?
Це питання складніше, ніж здається на перший погляд, але загалом 4G роутери дають надійніший та стабільніший інтернет, ніж телефони.

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Юсб пристрій ZTE MF... не підтримує агрегацію частот і в місті покаже гіршу швидкість, ніж великий роутер від Huawei з підтримкою агрегації.
Post automatically merged:

: в описании и в обьявах цены разные, фото тоже сборная солянка
Тому що покупці шукають рішення проблеми (пристрій, що роздає вайфай), а не шукають конкретно взяту модель з конкретно взятими характеристикам. І, очікувано, подешевше.
Не злічити скільки людей хотіли в мене замовити 3ж модем, і очікували від нього роздачу вайфай (і швидкість на рівні 4G телефону, який коштує на порядок дорожче)

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Телефон
Sony Xperia E3
В описании ZTE MF833U1 пишут Cat. 4(Cat. 7), это значит как повезет?
Что можете сказать на счет роутера ZTE MF286R или если роутер то лучше искать Huawei ?

Свой Huawei B311-221 спалил зарядкой от повербанка, сейчас интернет раздаю через телефон, но нужен роутер. Т.к. через телефон xiaomi redmi note 12 pro 5g, сигнал не стабильный, при звонках по ip с ноутбука бывает пропадает связь, с роутером было все отлично.
Screenshot 2024-07-20 081722.png

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
В описании ZTE MF833U1 пишут Cat. 4(Cat. 7), это значит как повезет?
Це значить, що:
1) бази магазинів по товарам наповнюють без особливих перевірок
2) спиратися на "витяг" інформації гуглом і подачі у спіпеті - марна трата часу

Сформуйте перелік моделей, і по кожній окремо на сайті виробника подивіться технічні специфікації, лише тоді будете впевнені у даних. І навіть при цьому те, що написано виробником, і те, що буде насправді у придбаному пристрої - може відчутно відрізнятися, бо специфікації вказують на офіційно вироблений пристрій для користувача, а наші бариги часто привозять/продають операторські варіанти пристроїв, причому багато хто це замовчує або втиху навіть перепрошиває пристрої на "європу". А такі пристрої, із метою здешевлення при замовленні оператором чи рітейлером партій у виробника, можуть бути порізані у певних можливостях та/чи підтримці частот/технологій. Тому - лотерея.

Зверху