Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
Gl.inet opal, але потрібно моніторити купони на аліку, мені вийшов 13$ з купонами, монетами

Потрібен найпростіший (у сенсі найдешевший) маршрутизатор з Wireguard.
З погляду на продуктивність достатньо, щоб VPN працював зі швидкістю до 30 - 35 Mbit/s.
Загалом цікаві як нові моделі, які зараз присутні в продажу, так й, можливо, якісь трохи застарілі, але ті, на яких все ще працює більше або менше сучасне ПО, яке відповідно має останні безпекові корегування.

Можливо, хтось підкаже якісь варіанти?
Xiaomi 4C (100 мегабітний) новий 576 грн. - перешити на Keenetik 4.1.7

Місто
Керкира
Тобто варіанти станом на зараз MikroTik RouterOS, OpenWrt або KeeneticOS (яка, схоже, is based on the OpenWrt project).

Є ще, схоже, варіант DD-WRT на якихось ненових топ-моделях Asus, але це дорожче, ніж наведені варіанти.

Я особисто перешивав тільки ті, що у нас продаються. Китайский повинен також, там, наскільки мені відомо, крім збільшеної потужності WiFi немає відмінностей.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Я б не зв'язувався.
Самий дешевий нормальний варіант - це салямі 4С, можна знайти за 300-400грн. В плюсах 5В живлення. Брати можна як глобалку, так і китай. Зважаючи на те, що буде wg - я б взяв трохи потужнішу модель, Mi Mini (128Мб ОЗУ замість 64). Можеш спробувати Router 3 - але на нього нема офіційного openrwt (тільки хендмейд-порти/збірки), хоча можна зібрати падаван.
Все інше буде або дорожче, або слабіше, або дорожче та слабіше одночасно.

Хто хоче їсти кацапське лайно - наздоров'я, їх вибір, але не треба це лайно тягнути сюди.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Maxxx, так то у тебя в наличии. А у "пересичного" - дай бог, чтобы не китайская подделка с песком внутри.

Вот сотрудник только на днях поинтересовался, что купить, потому что Powerbank на 20000, который 2А на вход и на выход (и, ессно, 5V), в 20-м году куплен, что-то уже "не алё" (надо ещё уточнить, а что с банкой, может, вообще кабель заменить и проблемы исчезнут).

Поэтому в общем случае 5V - плюс.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
І в них 5В на виході відсутня? "нєвєрю!" (с)
Присутні, але простіше одним тригером 12 живити роутер і оптичний блок, коли вони обидва на 12. Взагалі - підтикувати павербанк вручну до роутера хоч на 5, хоч на 12 - це вже давно пройдений етап)

Місто
Киев
Телефон
Google Pixel 6
Місто
Днепр
рассмотрите например и такие варианты:
TIM HUB+ZTE H388X Wi-Fi 6 Modem VDSL EVDSL FIBER TIM HUB FTTC FTTH FIBER від ZTE заюзати - там ону и роутер разом
или такой мощный роутер
- хорошо сквозь несколько стен 5Ггц сеть пробивает

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
хорошо сквозь несколько стен 5Ггц сеть пробивает
Та ні, що ти, на нього тут ніхто й дивитись не буде, там живлення 12v/2a, його ж не потягне старий пошарпаний 5v "пересічний" павербанк, що валявся у бабусі на горищі...😂 (гумор/тролінг, хто не зрозумів))

Яка у нього реальна потужність по 5ГГц?

Місто
Чернігів
Доброго дня. Таке питання- Вдома інтернет,від Неоком умовно. Від вуличного стовба їх дріт заходить в дім, в їх коробочку. Від коробочки дріт до мого роутера приходить. Як зробити,щоб мій роутер роздавав інтернет з ВПН?

Зверху