Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
allaliu, павер супер, підійде) Тригер - щось таке шукай, пораду точну де і дешевше не дам, бо я їх сам паяю (є зайвий, можеш в ПП), або готовий, бо до мого ще треба кабель type-c type-c, думаю такий кабель у кожного знайдеться..))

Місто
Чернигов
allaliu, павер супер, підійде) Тригер - щось таке шукай, пораду точну де і дешевше не дам, бо я їх сам паяю (є зайвий, можеш в ПП), або готовий, бо до мого ще треба кабель type-c type-c, думаю такий знайдеться

Якщо оптоволокно, то таких два треба? Ще для терміналу?

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Кочевник, на ali по 10шт, або якщо терміново, Кардачі, те саме, звісно дорожче трохи.

1734247370867.jpeg
Ну і для ноутів такі ж, але на 20v
Хвостик, термоусадочка, працює ідеально, не гріється, немає втрат - бо там нема перетворювача.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
на ali по 10шт, або якщо терміново, Кардачі, те саме, звісно дорожче трохи.
Поділися перевіреним продавваном з Алі. І які хвостики обираєш? Бо раз взяв DC5521, а в них три волосинки в дроті.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Кочевник, ось тут брав

Хвостики беру на КД, навпроти входу у відомий 9В, кіоск, там жіночка торгує, роз'єми і всяке, ось у неї непогані хвостики 5.5-2.1

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Maxxx, і що дійсно 5А тримає? Брав схожий, він і 2А не тягнув, роутер навіть не завантажувався. Пішов у смітник

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
artsel, тригер нічого не тримає. Тримає виключно павербанк. Тригер тільки перемикає (домовляється) павер на потрібну напругу. Тому треба шукати проблему в павері, або в дротах / кабелі type-c. Заявлена підтримка 5А - це розрахунок доріжок і контактів платки, на якому струмі вони не погорять.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Maxxx, Один і той самий павер працює з одним тригером і з іншим. Але в першому випадку роутер справно робить, а в іншому навіть не завантажується. На виході у всіх 12V. Онушка робить зі всіма. Так що це тоді?

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
artsel, може затонкі зробили доріжки на платі, неякісне попалось, це ж китайці..

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Maxxx, китайці освоюють доріжки в нанометрах:)
Скоріш за все спрацьовув захист по струму

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
на ali по 10шт, або якщо терміново, Кардачі, те саме, звісно дорожче трохи.
Поділися перевіреним продавваном з Алі. І які хвостики обираєш? Бо раз взяв DC5521, а в них три волосинки в дроті.
Брав для живлення монітора від павера такий тригер
Напруга перемикається кнопкою - тому універсал. Вдома ще 1 про запас лежить

Штекери також багаторазові

Раніше брав такі тригери, але зрештою так і не знадобились, бо дбж плата 2s для 4 акумів рулить

Кабелі тре шукати потрібний awg та метраж, бо останні мої місця покупки на алі зараз дуже підняли ціни

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
У мене такі є одразу з тригером для usbA виходу і type C. Тільки повербанк має сам змогу видавати 12V і треба мати на увазі, що одночасно два 12V повербанк не потягне, треба потужні повербанки 45 Вт+ Ціни можуть бути нижчі, якщо в монетах подивитись чи розпродажах.

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
А по факту левова частка роутерів/ону буде працювати без тригера взагалі. Взяв якийсь юсб-дс кабель від дисковода - 3 роутери спокійно працюють на 5в замість 12. Онуха на жаль мінімум від 9 запустилась, на 5 навіть не моргнула

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
роутерів/ону буде працювати без тригера взагалі. Взяв якийсь юсб-дс кабель від дисковода - 3 роутери спокійно
Все зависит от входного dc/dc понижающего в устройстве. Рабочие напряжения там куда ниже.

Зверху