Вчора з 12:00 до 14:00 (час орієнтовний) за адресою №2 працювала ремонтна бригада.
Зі слів оператора перекинули порт, на якому висіла вита пара.
Ввечері прихожу на квартиру і спочатку тестую швидкість при підключені ноутбука через мережеву карту:
Швидкість доступу до світових ресурсів Інтернет => 12,5 Мбіт/с
Швидкість доступу до українських ресурсів Інтернет => 100 Мбіт/с)
Здавалось наче справа пішла на поправку. Підключаю виту пару до TP-LINK TL-WR841N, захожу в нього для налаштувань і знову ті самі граблі !
PrtSc цього разу достовірний (врахував попередній негативний досвід), на ньому чітко видно те, що я пробував описати раніше.
Проводжу діагностику на виправлення помилок і отримую:
Як і просили для перегляду зробив PrtSc ipconfig /all :
та продовження того що не помістилось в попередній:
Після 30хв - 40хв спроб стається чудо, роутеру вдається отримати динамічну адресу !!! Ура.
Що сталось, чи що я зробив не знаю, але все запрацювало. Хоча нічого нового я не робив, просто настирно пробував одні й ті ж самі операції.
Запускаю на двох ноутбуках перегляд фільмів on-line з EX.UA все працює. Пробую запустити якусь закачку з третього ноутбука (саме стільки активних користувачів планується в даній Wi-Fi мережі) і починаю помічати, що фільми спочатку починають заїкатись, а через хвилину й взагалі перестали переглядатись. Мережа пропрацювала близько 20хв, далі швидкість впала до 1.93 Мб/с.
Далі знову по кругу - дзвінок в support, перевірки та оформлення аварійної бригади на сьогодні.