Вихід з корпорації Київстар

• Автор теми solo
  • Дата створення
Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy
Доброго дня. Моя мама та брат знаходиться в чужій великій корпорації. Координатор заробляє якийсь % з трафіку, попіднімав тарифи, і відмовляється знижувати тариф та виводити з даної корпорації.
Підкажіть будь ласка варіанти виходу з корпорації. Якщо таких нема, розглядаю в якості помсти максимально загнати в мінус і викинути картку, як це найефективніше зробити?
Дякую всім хто відгукнеться.

• Haha
Реакції: rezz

Morino

Користувач
Місто
Львів
Доброго дня. Моя мама та брат знаходиться в чужій великій корпорації. Координатор заробляє якийсь % з трафіку, попіднімав тарифи, і відмовляється знижувати тариф та виводити з даної корпорації.
Підкажіть будь ласка варіанти виходу з корпорації. Якщо таких нема, розглядаю в якості помсти максимально загнати в мінус і викинути картку, як це найефективніше зробити?
Таке і в мене було, адмін корпи десь зник і все, ні тариф не змінити, нічого толком не зробиш, загнало в мінус і викинув сімку, купив нову, сповістив про новий номер і все ок, далі перевів себе на контракт під себе і спокій.

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Телефон
iPhone 11 Pro
Если есть координатор, то нужно позвонить и оставить заявление на выход из корпорации.

Если координатор отсутствует, то обращаетесь к директору организации.

Если предприятие приостановлено, то погашаете дебиторскую задолженность и можете забирать номер.

Номер координатора можно узнать в центрах обслуживания Юр.лиц.

Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy
Если есть координатор, то нужно позвонить и оставить заявление на выход из корпорации.

Если предприятие приостановлено, то погашаете дебиторскую задолженность и можете забирать номер.

Перечитайте будь ласка мій перший пост. З координатором спілкувались, він живий здоровий, виводити з корпорації не хоче. Вже перестав брати трубку.

Місто
Киев

Перечитайте будь ласка мій перший пост. З координатором спілкувались, він живий здоровий, виводити з корпорації не хоче. Вже перестав брати трубку.
Тогда остаеться вариант, загнать сим в минус и выбросить. Если не оплачивать абонплату, корпоративная симка Киевстар будет уходить в минус.

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Тогда остаеться вариант, загнать сим в минус и выбросить.
Ну, кэп, ты красава:) Человек и сам знает, что делать. Спрашивает, КАК это сделать!

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
максимально загнати в мінус
Не поддерживаю.

Я понимаю, что координатор - чудак на букву "м".

Надо становится таким же?

Кстати, а там нет банального вымогательства? Денег не хочет за номер?

Місто
Киев
максимально загнати в мінус
Не поддерживаю.

Я понимаю, что координатор - чудак на букву "м".

Надо становится таким же?

Кстати, а там нет банального вымогательства? Денег не хочет за номер?
В некоторых корпорациях, координаторы хотят чтобы им абонент платил за обслуживание номера, определенную сумму денег в год.

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23
Підказка з реального світу. Координатор не встановлює тарифи самостійно. Їх періодично піднімає оператор. Вплинути на це координатор не може. Змінити тариф можливо на менший, якщо такий доступний для переходу станом на зараз.

• Like
Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy
Підказка, я був координатором 17років, (мав корпорацію біля 900 номерів), і все знаю як відбувається. Коли мені дзвонили чи писали люди, завжди без проблем змінював тариф чи виводив з корпорації, а тут координатор нічого не хоче робити.

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23
Підказка, я був координатором 17років, (мав корпорацію біля 900 номерів), і все знаю як відбувається. Коли мені дзвонили чи писали люди, завжди без проблем змінював тариф чи виводив з корпорації, а тут координатор нічого не хоче робити.
Був закид, що координатор сам попіднімав тарифи. Якщо був координатором, то скажи, це координатор піднімає тарифи чи Київстар? Чи може координатор вплинути на оператора, щоб підняття тарифів не відбулося? Цікаво почути відповідь...

• Like

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Индивидуальные тарифы - координатор может обсудить с корп отделом. И, например, выбить предложение, чтобы ему дали, например, 20 пакетов с одними условиями, а взамен он пару сотен переведет на более худшие. Стандартные тарифы координатор, конечно же, поменять не может.

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23
Индивидуальные тарифы - координатор может обсудить с корп отделом. И, например, выбить предложение, чтобы ему дали, например, 20 пакетов с одними условиями, а взамен он пару сотен переведет на более худшие. Стандартные тарифы координатор, конечно же, поменять не может.
Ага, ото ж. Ключево слово, що стандартні умови координатор змінити не може. Але також потрібно врахувати чи не пошлють координатора, який скаже дайте мені дешеві тарифи. Фраза "він може" звучить, як наче це дуже просто. Щоб отримати індивідуальні тарифи його попросять підключити нових номерів з 500 шт на них. І навіть, якщо будуть індивідуальні тарифи, то оператор їх також періодично піднімати може і координатор на це ніяк вплинути не може. Тому перш ніж звинувачувати когось - враховуйте всі обставини. Я не знаю про кого там мова йде персонально, але я за те, що звинувачення були об'єктивні, а не по принципу "я так хочу, а мені не дають чи не роблять".

Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy
Без проблем, координатор сам піднімає тарифи в додатку "Мій київстар". Мотивація отримання грошей 15 % від трафіку.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
В некоторых корпорациях, координаторы хотят чтобы им абонент платил за обслуживание номера, определенную сумму денег в год.
Не просто хочуть, а й регулярно перекидають "на ничку" гроші з рахунку на якісь інші номери. Помітив це давно, але точні суми, і коли саме, визначив тільки коли корпу пустили в оновлений додаток "Мій КС", там в статистиці в розділі "Поповнення" такі операції видно, більше ніде.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Как бы ни был дорог номер, с такой корпы надо уходить.
"Назло кондуктору"? Тільки заради принципу? Номеру 21 рік, він "годує" (точніше, годував, але є надія, що ще все буде), і зайві 25, навіть 50 грн не варті, щоб уходити, "гучно гримнув дверима"...

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
"Назло кондуктору"? Тільки заради принципу? Номеру 21 рік, він "годує" (точніше, годував, але є надія, що ще все буде), і зайві 25, навіть 50 грн не варті, щоб уходити, "гучно гримнув дверима"...
свєточка лобода і шмарув поставили б вам лайк)

Місто
Vinnitsa
В мене була така сама ситуація, я навіть ходив в цоа кс, в корпоративний відділ. Не добився взагалі нічого. Ніякого вони впливу на таких бариг не мають. Викинув три номери, придбав інші. На цьому все закінчилось. Можливо зараз щось змінилось, не знаю.

Зверху