Чим міряєш? Може це роутер вмирає? Або WiFi-ефір засмічений.
Чим міряєш? Може це роутер вмирає? Або WiFi-ефір засмічений.
Якщо наявність роутера не впливає, то проблеми в провайдера.
Що говорить підтримка?
Kseniya, Проблеми з провайдером/кабелем/модемом.
100Mbit вони за 300грн продають без акцій, така швидкість просто недопустима.
це про гігабіт ще можна вести дискусії про «до», але 100 Мбіт зараз має видавати будь-який провайдер, для 2023 це надто базова швидкість, щоб прикриватися словом «до». Так що тут явно вина провайдера.Я понимаю, что "ДО 100" НЕ РАВНО 100
для начала нужно понять, это проблемы у провайдера или у вашего роутера. Это можно сделать:Скажите, пожалуйста:
Пользуюсь тарифом со скоростью 100 мбит/сек (заявленной).
Но тесты показывают в пределах 20-30 (это "download". "Upload" в радиусе 10).
В последнее время скорость стала падать до 2-3 мбит/сек...
Собственно, 2 вопроса:
-При "100 мбит/сек" 20-30 это нормально?
-Стоит ли начинать рассматривать другого провайдера, или у всех бывают 2-3 мегабитные периоды?
При зміні роутера/пк/смартприставки ітд. , потрібно в особистому кабінеті або через оператора, вводити новий мак.воля не повернула фільтрування за MAC ? бо раніше, якщо не ввів MAC в особистому кабінеті, то різало швидкість, але в 2022 році вони прибрали той фільтр
у мене в Києві через ноутбук стабільно 65-80 download через телефони планшети 60-70 download використовую DOCSIS p.s можливо у вас старі пристрої у мене у дитини на старому планшеті 2014 року швидкість теж 20-25 )поки що по акції з березня по 59 грн 6 міс потім 6 міс по 99 грн а потім назад піду на lanetСкажите, пожалуйста:
Собственно, 2 вопроса:
-Стоит ли начинать рассматривать другого провайдера, или у всех бывают 2-3 мегабитные периоды?
а потім назад піду на lanet
Есть возможность за 299 грн за 4 месяца перейти на Ланет.Я на нем тоже была.
Главное - всегда мерить на одном и том же, с теми же настройками. Иначе результаты могут быть сильно разными.Кстати, а есть разница на каком ресурсе измерять скорость?
якщо немає мужика вдома на таких українках воля живе 350 грн жах 2 роки тому поїхав на базар купив кабель і сам поміняв старий був з 2007 року після заміни швидкість теж добре піднялася p.sПришел мастер. Поменял кабель, который в квартиру идет. 350 гривен... (вызов+работа+материалы).
Вроде все ок (download 90+ показывает) , а дальше посмотрим
Кстати, а есть разница на каком ресурсе измерять скорость?
2ip.ua -я там замеряла, а мастер посоветовал Speedtest.net
Слушаться мастера?
Post automatically merged:
а потім назад піду на lanet
Я на нем тоже была. И не уходила бы. Но они себя, во время отключений электричества осенью-зимой, не очень хорошо показали...
Электричество уже подавали, а интернета-все еще не было. До тех пор, пока они не присылали техническую бригаду, что бы в ручном режиме включить.
И это каждый раз...
Возможно, сейчас уже что-то поменялось в лучшую сторону. Но проверять так это или нет как-то боязно...
Зазвичай, акція дія для нових клієнтів, тобто довелося б оформлюватися на іншу особу.а потім назад на волю по акції
Через півроку старий клієнт = новий клієнт.акція дія для нових клієнтів
Треба роутер 5ггц. В мене такий самий таріф. На 5ггц видає по 80-90. На 2.4Ггц 20-30. Причому що Воля що Київстар.Скажите, пожалуйста:
Собственно, 2 вопроса:
«тему не читай - скоріше пиши!»Треба роутер 5ггц