Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Dlia Vas na vybir bez doplat dostupni specialni propozytsii. Z 01.07.23 u vashomu novomu taryfi ziavytsia mozhlyvist zamovyty dostup u dodatok Volia TV z kanalamy vid Discovery! Vash potochnyi taryf prypyniaie diiu i zminytsia na novyi Internet 100 Mbit/s 230 za 230 hrn/mis., detali na my.volia.com do 31.08.2023
Воля подняв тарифы конечно в случае моей семьи пойдёт в след за лайфселл
За непонятно какие тв каналы, с полу работающим сайтом и личным кабинетом, не понятным порядком услуг вместо 350 вышло с подорожанием почти 450....и что они накинут на эту сотку я так и не понял.
Даже деталей толком не узнать.
Дали б скидку пусть бы тех 350 и уже заплатили, но нет же.
Кто перешёл на ланет , там в целом более менее нормально?
Смотрю у них акция 6 месяцев по 44 грн, а далее 299 с наполнением получше Воли.
Так и выйдет при подорожании на 150 грн дешевле.
За непонятно какие тв каналы, с полу работающим сайтом и личным кабинетом, не понятным порядком услуг вместо 350 вышло с подорожанием почти 450....и что они накинут на эту сотку я так и не понял.
Ну, если бы предложили минус 50 , то остались бы на Воле.
Жаль, что они тянут прямо до похода в ЦОА...
Благодарю зп информацию, интересно даже на сколько они предложат данную скидку
Ну, если бы предложили минус 50 , то остались бы на Воле.
Жаль, что они тянут прямо до похода в ЦОА...
Благодарю зп информацию, интересно даже на сколько они предложат данную скидку
Раніше давали на 12 міс зараз дають на 6 міс друг з Києва був у них 16 червня дали на 6 міс -50% просив на рік сказали зараз 6 міс максимальний термін у друга DOCSIS по телефону давали лише 20%
Пришло сегодня
Вітаємо, з 01.07.23 у вашому новому тарифі з’явиться можливість замовити доступ у *додаток Volia TV зі всесвітньо відомими телеканалами від Discovery і багато-багато інших!*
Ваш поточний тарифний план припиняє дію і зміниться на новий тариф Інтернет всюди плюс 365 (200 Мбіт/с) з вартістю 365 грн/30 днів. Нарахований пакет послуг за вашим попереднім тарифом зберігається відповідно до терміну його дії.
*Для Вас, на вибір, доступна одна з пропозицій:*
доступ у додаток Volia TV з популярними телеканалами, в тому числі каналами від Discovery − Discovery Channel, Investigation Discovery, TLC та інші *без доплат* за промокодом Volia_TV;
гігабітний Wi-Fi роутер TP-LINK EC220-G5 у розстрочку *на 18 місяців лише за 95 грн/міс.*
Щоб замовити пропозицію та дізнатися деталі, заходьте на my.volia.com до 31.08.23.
Задал вопрос поддержке Воли, на какой тариф будет переведен мой номер лайфа. Ответ: не знаем. Может кто-то имел подобный опыт ухода от Воля + Лайфселл?
Задал вопрос поддержке Воли, на какой тариф будет переведен мой номер лайфа. Ответ: не знаем. Может кто-то имел подобный опыт ухода от Воля + Лайфселл?
Пообщался еще раз с поддержкой. Объяснил, что ТВ Не интересно. Главный вопрос кау изменится пакет Лайфа. После нескольких переадресацию и ожиданий получил ответ: На 3 (три) месяца подорожание всего на 8 ( восемь) гривен. Согласился, ищу альтернативу.
Якщо є в будинку ланет підключіть по акції 9грн на місяць за гігабітний інтернет протягом року, тобто 108грн за рік+телебачення. За рік зрозумієте чи потрбна вам та воля.
Вітаємо, з 01.07.23 у вашому новому тарифі з’являться *всесвітньо відомі телеканали від Discovery – Discovery Science, Animal Planet, Eurosport 1, Eurosport 2.* А ще на вас чекає три тижні вільного доступу до сотень фільмів, серіалів та додаткових телеканалів!
Ваш поточний тарифний план припиняє дію і зміниться на новий тариф Преміальний молодіжний 260 з вартістю 260 грн/міс.
Якщо є в будинку ланет підключіть по акції 9грн на місяць за гігабітний інтернет протягом року, тобто 108грн за рік+телебачення. За рік зрозумієте чи потрбна вам та воля.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.