Місто
Харків
Alex_Khark, дякую за відповідь. Деякі речі на волі жахають, я колись хотів перейти з пакета тв + інтернет і виявилось що неможливо це зробити по телефону, тільки через офіс. Про те що можна в мінуси зайти по рахунку я вже мовчу
Доречі тепер цей мінус на рахунку неможливо відмінити, а раніше можна було.

Місто
Киев
Покращення життя від Волі підйхало)Відтак, з 1 червня 2025 року Volia оновлює окремі тарифні лінійки*, які не змінювались понад 1,5 року і якими користується невелика кількість користувачів

• Like
Реакції: cat
Місто
kiev
Покращення життя від Волі підйхало)Відтак, з 1 червня 2025 року Volia оновлює окремі тарифні лінійки*, які не змінювались понад 1,5 року і якими користується невелика кількість користувачів
Дата також піднімає на 25% старий тариф з приміткою на покращення стійкості мережі, яка як раз сьогодні 30 хв була в комі. А аккуми навіть і не планують ставити.

Місто
Киев
Був тариф на інтернет 50 грн до 31.08 з 01.06 піднімають до 160 грн, подзвонив ім дали знижку 40% на 6 місяців

Місто
Харків
Цікавий момент - підключили GPON з зеленим конектором, тобто використовують оптику котра була під ктв раніше, так у всіх містах присутності роблять чи вибірково?

Місто
Kyiv
Питав у лайфселл про технічну можливість підклбючити за моєю адресою Лайфсет.
Сказали - ні, нема можливості, а от ВОЛЯ!!! може підключити (наприклад Лайфсет М) за ті ж гроші..
- І шо буде оптика чи езернет?
- Ні, вони коаксіальний кабель прокладуь...
- Шо ДОКСІС живий?
- Ага..
Оце несподіванка....
5+ років як з доксісу збіг..ннаааа тобі :)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
У нас на районі по будинках Воля розтягнула PON. Як воно по якості і стабвльності? Гігабіт +- є?

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
Maxxx, я ж писав вже. Гігабіт є. Іноді пінгчек пише про відсутність Інтернету. Якщо обрати головним іншого провайдера - той же самий пінгчек проходить нормально.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
У нас на районі по будинках Воля розтягнула PON. Як воно по якості і стабвльності? Гігабіт +- є?
А ти шо в Київ переїхав з Трої))))? В них зараз наче тільки Голосіївський та Святошинський райони підключені якщо вірити оператору.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
от і вір після цього операторам.
Фото-доказ, що свистять оператори, а не я)) Це мій барак на Райдужному жм. В іншому будинку, де маю доступ, теж заведено.

IMG_4251.jpeg

PS: до речі, на поні Воля теж дає білу динаміку, як колись на доксісу? Чи ця шара закінчилась?

Місто
Харків
от і вір після цього операторам.
Фото-доказ, що свистять оператори, а не я)) Це мій барак на Райдужному жм. В іншому будинку, де маю доступ, теж заведено.

Переглянути вкладення 68973

PS: до речі, на поні Воля теж дає білу динаміку, як колись на доксісу? Чи ця шара закінчилась?
Не, тільки послуга фікс ip за 120 грн, або сидишь за натом.

Зверху