Список міст України за покриттям додатків таксі (C) Вікіпедія
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Спробуй видалити клон, обновити проги, та заново клонувати. Якшо є рут - проший свіжі gapps (якшо вони ще обновляються)пише, що версія Гугл Плей неактуальна і т.д
отакоїhttps://news.finance.ua/ua/beb-vykrylo-vidomu-sluzhbu-taksi-na-nesplati-52-mil-yoniv-podatku сказав(ла):Слідством встановлено, що кошти, які іноземна компанія направляла в Україну на утримання представництва служби таксі і оплату роботи водіїв-партнерів, в незаконний спосіб переводилися в готівку.
Директор та головний бухгалтер компанії організували схему за якої платежі здійснювалися на рахунки низки ФОПів в якості оплати за неіснуючі «інформаційно-посередницькі послуги».
Це дозволяло уникати сплати податків до державного бюджету у повному обсязі. Встановлена сума ухилення — 52 млн грн.
Пасажири Укрзалізниці можуть отримувати кешбек за поїздки з Uber з/до залізничних вокзалів Києва. Відтепер доступна автоматична синхронізація поїздок залізницею з Uber Travel завдяки прив’язаним email-акаунтам. Достатньо просто купувати квитки в застосунку Укрзалізниці або на сайті — пасажир буде отримувати повідомлення від Uber з нагадуванням про своєчасний виїзд на вокзал. Застосунок автоматично включатиме поїздку поїздом до Uber Travel та пропонуватиме замовити відповідну поїздку заздалегідь. За кожну таку поїздку користувачу нараховуватиметься кешбек в 10%, який можна витратити на інші поїздки Uber в будь-якому місті України, де працює сервіс замовлення поїздок.
1. Активуйте в застосунку Uber послугу Uber Travel: відкрийте застосунок та натисніть кнопку «Travel» у головному меню.
2. Увійдіть за допомогою свого облікового запису Google чи Microsoft.
3. Надайте Uber дозвіл на доступ до ваших бронювань у застосунку.
4. Купуйте квитки в застосунку Укрзалізниці.
5. Переконайтеся, що ваші залізничні квитки відображаються прямо в застосунку Uber.
5. Тепер ви можете замовити поїздку заздалегідь: авто очікуватиме вас в обраному місці в обраний час.
...А знаючи, що людина боїться запізнитись на поїзд, то підвищена ціна поїздки компенсує той кешбекЗастосунок автоматично включатиме поїздку поїздом до Uber Travel та пропонуватиме замовити відповідну поїздку заздалегідь
Якщо ви не знали, то у пересічного таксиста мінімум 3 служби встановлені (убер, уклон і болт). Ось він і обирає більш жирне замовлення.З тих пір тільки уклон або болт.
Цього не помітити важко викликаєш одне, приїхало брендоване іншим, і гора смартфонів у водія Я не знаю чому але теж мало машин убера у мене на районі, болта більше, а уклон чи не в кожному дворі стоїть.Якщо ви не знали, то у пересічного таксиста мінімум 3 служби встановлені (убер, уклон і болт). Ось він і обирає більш жирне замовлення.З тих пір тільки уклон або болт.
Значить треба дивитись умови, може уклон умовно на 1% більше віддає водію. Раніше (років 10 тому) подивлявся форум таксистів, а зараз вже нецікаво, і назву забув.Цього не помітити важко викликаєш одне, приїхало брендоване іншим, і гора смартфонів у водія Я не знаю чому але теж мало машин убера у мене на районі, болта більше, а уклон чи не в кожному дворі стоїть.
*надаютьначе послугу мені роблять.
*наче чинять мені ласкуначе послугу мені роблять