Вуличні таксі й служби таксі: Uber, Uklon, Bolt, OnTaxi, Opti тощо

Якій службі таксі ви віддаєте найбільше перевагу?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    26

Паук

Пивовар
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
пише, що версія Гугл Плей неактуальна і т.д
Спробуй видалити клон, обновити проги, та заново клонувати. Якшо є рут - проший свіжі gapps (якшо вони ще обновляються)
Або повністю онови систему...
 

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
OnTaxi 50 ₴ за опрос
 

Fanatik

Пчеломан
Реєстрація
23.10.09
Місто
Кам'янець-Подільський
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Паук, я пробував видаляти і потім по новому ставити, але це не впливає. Гапси в мене актуальні. Це просто якась нова штука, захист від Уклон.
А начебто можна встановлювати паралельно додатки з АПК, але вони повинні по назві і можливо ще чомусь відрізнятися. Не знаєте як це робити, раптом?
 

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Реєстрація
13.03.09
Місто
Гуляйполе
БЕБ викрило відому службу таксі на несплаті 52 мільйонів податку
https://news.finance.ua/ua/beb-vykrylo-vidomu-sluzhbu-taksi-na-nesplati-52-mil-yoniv-podatku сказав(ла):
Слідством встановлено, що кошти, які іноземна компанія направляла в Україну на утримання представництва служби таксі і оплату роботи водіїв-партнерів, в незаконний спосіб переводилися в готівку.
Директор та головний бухгалтер компанії організували схему за якої платежі здійснювалися на рахунки низки ФОПів в якості оплати за неіснуючі «інформаційно-посередницькі послуги».
Це дозволяло уникати сплати податків до державного бюджету у повному обсязі. Встановлена сума ухилення — 52 млн грн.
отакої
 

monsterrr

Почётный Святой
Реєстрація
16.06.17
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
А никто не в курсе, сколько действует предложение Уклона о скидке 50%, которое приходит в смс?

26 мая было последнее, сегодня поехал - скидки нет. Оператор говорит нет примокода или его срок истек, а я и не видел никакого промокода, в самом смс их нет, только скидка указана.

UPD: сказали до конца третьих суток действует, т.е. 28 мая до 23-59.
 
Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Словацький сервіс виклику таксі "Пурпур" (ТМ Hopin) повернувся до Києва після шестирічної перерви. Про це компанія повідомила LIGA.net.

"Повертаємось до Києва після деякої паузи з 2017 року. Рішення про повернення до Києва у нас було на думці вже декілька років, але спочатку ковід сильно підкосив діяльність, потім війна. Хто знає, що буде далі, тому вирішили вже не чекати", – йдеться в коментарі компанії.

Мобільний застосунок Hopin Taxi працює з 2012 року. Спочатку його запустили у Братиславі, а потім – у Празі, Любляні, Кошиці, Остраві. У Києві сервіс вперше почав працювати із липня 2016 року. Тоді компанія анонсувала грандіозні плани: підключення 2000 машин, щомісячне обслуговування 500 000 замовлень та розширення на Львів, Одесу, Харків та Дніпро.

Того самого року в Україні одночасно почали працювати американський Uber, естонський Taxify (зараз – Bolt) і російський Яндекс.Таксі. На тлі такої жорсткої конкуренції й демпінгу зі сторони конкурентів Hopin через кілька місяців припинив роботу в Києві.

Водночас з 2017 року компанія працює в Чернігові. "У нас там дуже добре налаштовані робочі процеси. Можна сказати, ми майже вийшли на еталон: як сервіс замовлення авто має працювати, які авто мають бути (гарний стан, відносно свіжі), рівень водіїв, репутація. Це те, що ми також хочемо принести у Київ", – заявила компанія.

Також Hopin була присутня на ринку Тернополя, але після початку великої війни поки що не змогла відновити діяльність у цьому місті.

"Зараз у нас Чернігів та Київ. У Києві у нас поки що близько 150-170 авто, у Чернігові близько 300", – йдеться в коментарі компанії.

У Києві доступні три тарифи: Limo, Easy та Comfort. Вартість поїздки складає від 70 грн, куди включені 2,5 км маршруту, кожен наступний кілометр коштує 11 грн.

Комісія компанії становить 12-13% (у Hopin кажуть, що в конкурентів вона більша і може сягати до 25%), а водіїв реєструють через офіс – перевіряючи документи та стан автомобілів.
 
Реєстрація
27.10.07
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Вчора говорив по телефону з родичем який у Варшаві. Каже оці всі Ісламбеки і Махмуди, які до 2022 масово окупували Болт, зараз дружненько переїхали в Польшу. Каже якщо до 2022 були самі українці, то за останній рік тільки гості зі сходу. Англійської, польської не знають, погано три слова російською можуть склеїти.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев

Пасажири Укрзалізниці можуть отримувати кешбек за поїздки з Uber

Пасажири Укрзалізниці можуть отримувати кешбек за поїздки з Uber з/до залізничних вокзалів Києва. Відтепер доступна автоматична синхронізація поїздок залізницею з Uber Travel завдяки прив’язаним email-акаунтам. Достатньо просто купувати квитки в застосунку Укрзалізниці або на сайті — пасажир буде отримувати повідомлення від Uber з нагадуванням про своєчасний виїзд на вокзал. Застосунок автоматично включатиме поїздку поїздом до Uber Travel та пропонуватиме замовити відповідну поїздку заздалегідь. За кожну таку поїздку користувачу нараховуватиметься кешбек в 10%, який можна витратити на інші поїздки Uber в будь-якому місті України, де працює сервіс замовлення поїздок.
1. Активуйте в застосунку Uber послугу Uber Travel: відкрийте застосунок та натисніть кнопку «Travel» у головному меню.
2. Увійдіть за допомогою свого облікового запису Google чи Microsoft.
3. Надайте Uber дозвіл на доступ до ваших бронювань у застосунку.
4. Купуйте квитки в застосунку Укрзалізниці.
5. Переконайтеся, що ваші залізничні квитки відображаються прямо в застосунку Uber.
5. Тепер ви можете замовити поїздку заздалегідь: авто очікуватиме вас в обраному місці в обраний час.
 

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Застосунок автоматично включатиме поїздку поїздом до Uber Travel та пропонуватиме замовити відповідну поїздку заздалегідь
...А знаючи, що людина боїться запізнитись на поїзд, то підвищена ціна поїздки компенсує той кешбек😉
 
  • Like
Реакції: baha
Реєстрація
19.07.13
Місто
Дніпро
Не знаю як у інших містах, у Дніпрі, мабуть в UBER не більше десятка машин. Декілька разів намагався замовити - жодного разу замовлення не підтвердило. Останній раз поїздка була не термінова, пішов на принцип дочекатись. Після того як почало обирати з машин з часом подачі понад 30 хв - система анулювала замовлення (поїздка була у суботній вечір зі спального района у спальний на іншому березі Дніпра).
Так що шанс не встигнути на потяг з ними приблизно 100%. 😊
 
Реєстрація
27.10.07
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Мені ще в доковідні часи убер прислав авто з часом очікування 42 хвилини (!!!), подача з Дитячого Світу (метро Дарниця) на Позняки. Добре що я завжди сильно зарано приїжджав в аеропорти і не спізнився на літак.
З тих пір тільки уклон або болт. Десь читав недавно вже статистику що вони посідають перші два місця за обсягами перевезень, убер третій але сильно позаду за показником кількості перевезених пасажирів.
 

OlegKiev

Заблокирован
Реєстрація
02.08.12
Місто
Киев
Реєстрація
27.10.07
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
З тих пір тільки уклон або болт.
Якщо ви не знали, то у пересічного таксиста мінімум 3 служби встановлені (убер, уклон і болт). Ось він і обирає більш жирне замовлення.
Цього не помітити важко :) викликаєш одне, приїхало брендоване іншим, і гора смартфонів у водія :) Я не знаю чому але теж мало машин убера у мене на районі, болта більше, а уклон чи не в кожному дворі стоїть.
 

OlegKiev

Заблокирован
Реєстрація
02.08.12
Місто
Киев
Цього не помітити важко :) викликаєш одне, приїхало брендоване іншим, і гора смартфонів у водія :) Я не знаю чому але теж мало машин убера у мене на районі, болта більше, а уклон чи не в кожному дворі стоїть.
Значить треба дивитись умови, може уклон умовно на 1% більше віддає водію. Раніше (років 10 тому) подивлявся форум таксистів, а зараз вже нецікаво, і назву забув.
 
Реєстрація
27.10.07
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
OlegKiev, та воно мені треба :) я відкриваю три додатки, клацаю де дешевше і викликаю. Причому не від дому а проходжу 100 метрів по вулиці, що часто дає економію до 20-25 відсотків - якось таксішний штучний інтелект так хитро рахує.
Але взагалі таксі не люблю, краще перетрачуся на паливо і парковку і поїду на своїй. Прохані вони всі таксисти, мені ця братія не дуже приємна, вічно наче послугу мені роблять. Хоча виду не подаю, рейтинг у мене високий :)
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Чекав вчора свого таксіста на вокзалі в Стрию.
Підходить вокзальний бомбіла і допитується. "Ти кого чекаєш? Бомж-таксі?". Мені аж цікаво стало, шо ж то за Бомж-таксі. Ледве допитав його, шо то таке. Зі слів бомбіли: "Вся Україна знає, що служба 838 то Бомж-таксі"
Це що така образа за конкуренцію, чи 838 реально галіма служба?
 

Kritik

Имею мнение...
Реєстрація
21.09.08
Місто
Odessa
В Одессе много лет назад именно 838 тоже так называли, хотя уже давно не слышал. Учитывая то, что другие службы заказа такси уже были, цены в 838 практически не отличались (я лично ни разу их не вызывал, а ездил всего один раз), то, вероятнее всего, название идет от того, что принимают в службы такси "любого бомжа". Хотя, возможно, не совсем так. Вероятно, название - отголоски того, что в первые "коммерческие" службы такси, в 90-е, шли таксисты со своими машинами, плюс предоставляли паспорт с пропиской и залог за рацию (400$, емнип). То есть далеко не бомжи. Мобилки были, но они от 1000$ стартовали только за трубку. Но к моменту появления 838 уже были таксопарки со своими машинам, мобилы у всех и "порог входа" был пониже, особого отличия между разными таксопарками, повторюсь, я не видел.
 
Зверху