Вуличні таксі й служби таксі: Uber, Uklon, Bolt, OnTaxi, Opti тощо

Якій службі таксі ви віддаєте найбільше перевагу?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    32

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Mr. Dmitriy, не відповідає дійсності
Я цю акцію заюзав на смарті де вже був встановлений уклон і раніше юзавсь
І не з одним акк
iphone se .

Місто
Харків
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8T
chelavek, активував на смартфоні, де не було раніше застосунку Уклон.
Дякую за пораду, але наразі більше не маю нових сім-карт, щоб перевірити :).

Місто
Rivne
Добрий день.Да є в цьому Ukloni старі добрі промокоди без різних маніпуляцій з профілями та картками?Цікавить любий дійсний промокод або яка промоактивність партнерів

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Якщо їздиш нечасто Иклопом, то самі надсилають проміки.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Я їжджу нечасто, може 1-2 рази на тиждень а іноді і рідше, то у мене серед убер-уклон-болт завжди є якась промка. Вийшов, прикинув хто дешевше, викликав :)
Post automatically merged:

Якось відстав я від нічного життя, то і не знав, а оце був до 22 години на Подолі засидівся, їхати додому - а таксі хочуть 600 грн на Позняки! Довелось ніщебродствувать на автобусі. Завсігдатаї кажуть що в пятницю-суботу і 1000 не рідкість.
В суботу зранку-в обід з Позняків на правий берег теж гривень 300 мінімум, а то і 500 хочуть на правий берег.
Може і самому піти в таксі якщо 30-50 грн кілометр виходить по такій ціні :) Хоча уявляю контингентець в такий час, обригає машину то ніякі заробітки не відіб'ютьбся:)

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
горіх, після 22.00 ціна починає стрімко рости чим ближче ком. година

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
оце був до 22 години на Подолі засидівся, їхати додому - а таксі хочуть 600 грн на Позняки! Довелось ніщебродствувать на автобусі. Завсігдатаї кажуть що в пятницю-суботу і 1000 не рідкість.
В суботу зранку-в обід з Позняків на правий берег теж гривень 300 мінімум, а то і 500 хочуть на правий берег.
Може і самому піти в таксі якщо 30-50 грн кілометр виходить по такій ціні :) Хоча уявляю контингентець в такий час, обригає машину то ніякі заробітки не відіб'ютьбся:)
Завсідник вечірнього Подолу на зв'язку :)
Якщо є сталеві яйця і невтомне бажання їхати дешевше, треба чекати мінімум 23:15. Ми з дівчиною якось навіть о 23:30 стартували з Подолу на Троєщину, і приїхали ще до КГ, і заплатили традиційний цінник за цей маршрут. Але варто розуміти, що може не пощастити, і тоді уже "крутись як хочеш" :)

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Mathias, бувало у мене в житті всяке по молодості, чекав і першу електричку всю ніч на коліях:) але то коли було 18, а коли за соракєт то якось я вже на автобус :) ну або варіант прокатним великом, все таки мені не за 60:)

Місто
Харкiв
Действительно, условия акций часто имеют нюансы, о которых узнаешь только после общения с поддержкой. В этом случае необходимость впервые загрузить приложение на устройство и не использовать ранее авторизацию - важный момент. Такие условия могут немного усложнить процесс для тех, кто уже пользовался сервисом, но хочет получить выгоду от акции. Кстати, такси как альтернатива общественному транспорту существенно экономит время, особенно когда не нужно подстраиваться под расписание или искать место для парковки. Например, в Караганде можно воспользоваться сервисом https://indrive.com/ru-kz/karaganda, чтобы быстро и комфортно добраться до нужного места. А вы уже пробовали этот акционный тариф, как в целом впечатления?

Останнє редагування:
Зверху