Якщо дозволяють, то цим потрібно користуватися.Причём сменил только по документам. Типа "он себя идентифицирует женщиной"
Якщо дозволяють, то цим потрібно користуватися.Причём сменил только по документам. Типа "он себя идентифицирует женщиной"
Я первоисточник не искал. Поверил "как есть". Да и вряд ли человек будет деанониться, хотя бы из соображений страховки от применения "антисвинорыл-системы". Поэтому инфа "в обобщенном виде" без персональных данных.
украинского правосудия.
начнем с того, что в статье не изложены все материалы дела и даже нет ссылки на дело или номера дела что б посмотреть в ЕДР...Это уже я не знаю какой миллионный гвоздь в гроб украинского правосудия.
Понятно, что очередной креативчик от "Богов маркетинга" в расчёте на то, что Ощадбанк или не будет судиться за копирование дизайна ТМ, или суды затянутся на годы. Вообще маркетолухи от фармацевтического ритейла очень полюбляют к слову "аптека" добавлять всякие приставки типа "эконом", "социальная", "низких цен", "очень низких цен", "цен, ниже очень низких"...заметил, что в у нас в городе начали открывать ОщадАптека - стиль/дизайн вывески и цвета очень похож на ощадбанк ))))
Ну ось і знайшли, звідки такі успіхиначнем с того, что в статье не изложены все материалы дела и даже нет ссылки на дело или номера дела что б посмотреть в ЕДР...Это уже я не знаю какой миллионный гвоздь в гроб украинского правосудия.
Так что думаю это как минимум частично заказная статейка.
Промолчу про другое. Кто захочет подискусировать - прошу.
У цих історій є ще дещо спільне, окрім схожих обставин ДТП та задоволення позовів родичів загиблих. Інтереси батьків з Львівщини та дітей жінки з Волині у суді представляв один адвокат – Вадим Таргоній.
Хтось відсудив 20 тис. грн, хтось 100 тис. грн, а хтось і 400 тис. грн. Ми проаналізували ці справи і за нашими підрахунками йдеться приблизно про 10 млн грн, які б мала виплатити державна «Укрзалізниця». Ще понад 80 справ, якими займається адвокат Вадим Таргоній, перебували на розгляді судів.
Ці судові позови до «Укрзалізниці» були зроблені протягом 2021 року або ж уже на початку 2022 року. Це, звісно, не єдиний адвокат, який представляє інтереси потерпілих у таких справах, проте єдиний, у якого ми помітили близько 150 таких справ у різних областях фактично за рік.
Вадим Таргоній працює у адвокатському об’єднанні «Автопоміч», яке представлене в різних областях України та спеціалізується на наданні адвокатських послуг при ДТП. Вадим Таргоній розповів ZAXID.NET, що здебільшого клієнти звертаються до нього за рекомендаціями людей, яким надавала послуги «Автопоміч».
На запитання, яким чином йому вдалось виграти таку кількість справ, Вадим Таргоній відповів: «Стараюсь до кожної справи знаходити індивідуальний підхід, враховуючи позицію клієнта та матеріали справи. Кожен випадок має свої особливості і єдиного алгоритму як такого нема».
Шкода завдана джерелом підвищеної небезпеки, наступає відповідальність без вини.Ну ось і знайшли, звідки такі успіхиначнем с того, что в статье не изложены все материалы дела и даже нет ссылки на дело или номера дела что б посмотреть в ЕДР...Это уже я не знаю какой миллионный гвоздь в гроб украинского правосудия.
Так что думаю это как минимум частично заказная статейка.
Промолчу про другое. Кто захочет подискусировать - прошу.
У цих історій є ще дещо спільне, окрім схожих обставин ДТП та задоволення позовів родичів загиблих. Інтереси батьків з Львівщини та дітей жінки з Волині у суді представляв один адвокат – Вадим Таргоній.
Хтось відсудив 20 тис. грн, хтось 100 тис. грн, а хтось і 400 тис. грн. Ми проаналізували ці справи і за нашими підрахунками йдеться приблизно про 10 млн грн, які б мала виплатити державна «Укрзалізниця». Ще понад 80 справ, якими займається адвокат Вадим Таргоній, перебували на розгляді судів.
Ці судові позови до «Укрзалізниці» були зроблені протягом 2021 року або ж уже на початку 2022 року. Це, звісно, не єдиний адвокат, який представляє інтереси потерпілих у таких справах, проте єдиний, у якого ми помітили близько 150 таких справ у різних областях фактично за рік.
Вадим Таргоній працює у адвокатському об’єднанні «Автопоміч», яке представлене в різних областях України та спеціалізується на наданні адвокатських послуг при ДТП. Вадим Таргоній розповів ZAXID.NET, що здебільшого клієнти звертаються до нього за рекомендаціями людей, яким надавала послуги «Автопоміч».
На запитання, яким чином йому вдалось виграти таку кількість справ, Вадим Таргоній відповів: «Стараюсь до кожної справи знаходити індивідуальний підхід, враховуючи позицію клієнта та матеріали справи. Кожен випадок має свої особливості і єдиного алгоритму як такого нема».
Суд у США зобов'язав компанію Google виплатити керівниці відділу Google Cloud Улку Роу компенсацію в розмірі $1,1 мільйона за гендерну дискримінацію. Журі присяжних визнало, що компанія ставиться до керівників по-різному через їхню стать. Про це пише Bloomberg, передає «Бабель».
Роу заявила, що Google пропонувала більшу зарплатню чоловікам, попри їхній менший досвід, і відмовляла їй у підвищенні через її скарги. Жінка подала позов до суду.
Під час судового розгляду Улку Роу розповіла, що прийшла на роботу з 23-річним досвідом роботи у сфері фінансових послуг і технологій. Однак Google найняв її на посаду нижчого рівня і заплатив менше, ніж чоловікам, які займалися подібною роботою.
Натомість Google стверджувала, що директорка мала ті ж можливості, що й її колеги-чоловіки.
Зрештою журі постановило, що компанія своїй працівниці $150 тисяч за «біль і страждання» через дискримінацію і ще $1 мільйон як компенсацію.
А нахіба тоді було йти на цю роботу? Пішла би в Мету, наприклад.Google найняв її на посаду нижчого рівня і заплатив менше, ніж чоловікам, які займалися подібною роботою.
Група позивачів подала позов проти зірки футболу Кріштіану Роналду, стверджуючи, що вони зазнали збитків через просування спортсменом криптобіржі Binance. Про це повідомляє Cointelegraph.
Згідно з поданими до суду США документами, Роналду «просував, допомагав і/або брав активну участь у пропозиції та продажу незареєстрованих цінних паперів у координації з торговою платформою».
Binance уклала багаторічне партнерство з футболістом у середині 2022 року для випуску серії невзаємозамінних токенів. Щонайменше три його колекції розміщені на біржі.
У скарзі стверджується, що користувачі, які підписалися на NFT від Роналду, з більшою ймовірністю використовуватимуть платформу для інших цілей.
Цікаво, це теж його робота?Ну ось і знайшли, звідки такі успіхи
Колегія суддів зазначила, що Укрзалізниця не довела умисел загиблого, тобто його усвідомлене бажання заподіяти собі шкоду. Порушення Правил безпеки, вважає, про це не свідчить.«Суд першої інстанції правильно констатував, що перебування потерпілого у нетверезому стані, нехтування правилами безпеки руху слід розцінювати як грубу необережність, яка сприяла виникненню шкоди, що враховано судом при визначенні розміру відшкодування моральної шкоди», — зазначив ХАС.