Выбор мороженицы

  • Автор теми Tori
  • Дата створення

Wox

Заблокирован
Реєстрація
05.10.09
Місто
Запорожье
грузинский лаваш, еврейская маца или как ее :). Вообще для почти нивелирования вреда помогает подсушить хлеб в обычном тостере.
 

Saab

Заблокирован
Реєстрація
26.10.07
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
И где в Днепре ты такой берешь? Как его определить?
в сильпо/ле сильпо тех же неплохая выпечка есть. я беру там. действительно качественно и можно постоянно менять предпочтения, не давясь одним и тем же хлебом.
 

Verden

Заблокирован
Реєстрація
26.10.07
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Verden,
мне кажется что это слегка перебор :)

зы там почти все рецепты с яйцами и нагревом, мы еще так не пробовали...

Можу тобі сказати, колись в середньому дитинстві вдома в бабусі ми раз робили таке морозиво (я не про цукор). Без збивань міксером, звичайно. Поклали в морозильник у чашках. Наскільки памятаю, вийшло воно тверде, але приємне, хоч і затратне по яйцях (5 жовтків+1білок). Можливо, якби був міксер, морозиво вийшло б іншим, як і пишуть за тим посиланням
 

Tori

Заблокирован
Реєстрація
29.03.10
Місто
Кременець - Zamość
Телефон
Samsung SGH-i777 америкос
загуляв на вихідні, морозиво вийшло з першого разу і без проблем. Смакота і натурально. Морожениця була в морозильнику цілий день, на вечір зробили звичайне ванільне. СМАК ДИТИНСТВА..
Декілька місяців назад жінка виграла в оріфлеймі вафельницю (дешева, здається Клатронік), спробуємо зробити домашні ріжки.
Зараз з телефону, фото викладу пізніше

Добавлено через 8 минут
забув добавити, процес приготування зайняв близько 40 хв, хтось в інтернеті порадив обмотати рушником морозивницю, я так і зробив, консистенція була пастоподібною, можна було саме їсти, трішки спробували, і пішло в морозильник.

Добавлено через 11 минут
зробивши морозиво вперше і вдало, в самій дешевій морозивниці, зрозумів що напевно все таки не морозивниця головне, а якісні інгридієнти. Хтось каже що дорого, а Ви на здоров'ї своєму не економне, дорожче потім обійдеться.

Добавлено через 18 минут
Тим більше купуючи для приготування морозивп магазинне молоко чи вершки Ви одразу зводите свої шанси практично до нуля. В кожному місті напевно є так звані базари чи стихійні ринки, де селяни везуть на продаж молоко, воно якісне, я колись сам таким займався як жив у селі. Тим кому воно подобалося я носив прямо у квартиру, їм добре і мені на базарі стояти не треба було. Але не хімічив я з тим молоком ніколи, завжди свіже, ретельно проціджене. І коштувало воно тоді не дорожче магазинного це точно.
 
Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Реєстрація
14.02.08
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
І коштувало воно тоді не дорожче магазинного це точно.
Я сейчас матери покупаю молоко домашнее, по субботам прямо во двор привозит человек из села по 7 гривен за литр. Напомните-ка мне, а почем оно в магазине? ;)
 

Saab

Заблокирован
Реєстрація
26.10.07
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Андрюх@dp.ua, молокозавод берет по 3 гривны за литр у селян.
 

Wox

Заблокирован
Реєстрація
05.10.09
Місто
Запорожье
10 грн литр. Сливки дитячи , срок сутки после открытия - не думаю что они ненатуральные, для детей все-таки. А на базаре пугают бруцеллезом. Тори кстати ты ж не проверялся в лаборатории, справки если надо покупал ? Вот так, никакого контроля, а вдруг коровка бешенная.) Что еще, собирают молоко и возят в алюминии обычно - соли алюминия - ничего хорошего. Пластик тоже. Молоко сильнее воды растворяет пластик, и часть пластмассы обязательно будет в молоке, которое продают в 7 утра а покупают обычно в 3, да еще на жаре. А сливки в стекле или картоне (сс :))- самый нейтральный пак.
 

Tori

Заблокирован
Реєстрація
29.03.10
Місто
Кременець - Zamość
Телефон
Samsung SGH-i777 америкос
Паук, Думаю цей чолов"яга не мутить з молоком, інакше він не приїжав щодня.
Тим більше молоко у селян беруть дійсно по максимум 3 грн за 1 літр, от селяни і підливають туди і воду, і крейду і все підряд. А якщо по 7 грн продає, то що йому там мішати.
Wox, довідок не купував, молоко пив сам від тієї ж корови, живий здоровий. Ніхто не застрахований звичайно, але це скоріше форс мажор. Возив і продавав зі скляних трилітрових банок.
Можливо і в заводських вершках немає нічого такого що загрожує життю, але і там корисного нічого також не має.
 
  • Like
Реакції: Wox

Tori

Заблокирован
Реєстрація
29.03.10
Місто
Кременець - Zamość
Телефон
Samsung SGH-i777 америкос
Вже якийсь нннний раз дружина готує дуже смачне домашнє морозиво. Консистенція якраз така як треба, смак просто клас, за якість тут говорити нічого. За раз виходить близько кілограма морозива. Запорукою успіху є насамперед якісні інгридієнти, також скільки витримана в морозильнику сама морозівниця, бажано одну добу
 

Вкладення

  • IMG_1047.JPG
    IMG_1047.JPG
    311.8 КБ · Перегляди: 135

Tori

Заблокирован
Реєстрація
29.03.10
Місто
Кременець - Zamość
Телефон
Samsung SGH-i777 америкос
Дружина склала з двох інтернетовських один "свій":D вийшло просто клас!
5 яєчних білків, я жовтків, 1 стакан цукру, 300 грам незбираного нормального молока (в нас домашнє), 1 стакан справжньої сметани, ванілін по смаку.
Окремо збити білки, жовтки, сметану, розподіливши рівномірно по порціях цукор, все має бути охолоджене, потім білки обережно перемішати з жовтками, додати сметану, молоко, ванілін. Цю массу збити міксером і залити в мороженицю. Перчинкою є додавання в кінцеву суміш ложку алкоголю (горілка, коньяк, віскі), в такому випадку навіть в морозильнику потім воно не затвердне, а завжди буде пастоподібним. Смачного!
 
Зверху