загуляв на вихідні, морозиво вийшло з першого разу і без проблем. Смакота і натурально. Морожениця була в морозильнику цілий день, на вечір зробили звичайне ванільне. СМАК ДИТИНСТВА..
Декілька місяців назад жінка виграла в оріфлеймі вафельницю (дешева, здається Клатронік), спробуємо зробити домашні ріжки.
Зараз з телефону, фото викладу пізніше
Добавлено через 8 минут
забув добавити, процес приготування зайняв близько 40 хв, хтось в інтернеті порадив обмотати рушником морозивницю, я так і зробив, консистенція була пастоподібною, можна було саме їсти, трішки спробували, і пішло в морозильник.
Добавлено через 11 минут
зробивши морозиво вперше і вдало, в самій дешевій морозивниці, зрозумів що напевно все таки не морозивниця головне, а якісні інгридієнти. Хтось каже що дорого, а Ви на здоров'ї своєму не економне, дорожче потім обійдеться.
Добавлено через 18 минут
Тим більше купуючи для приготування морозивп магазинне молоко чи вершки Ви одразу зводите свої шанси практично до нуля. В кожному місті напевно є так звані базари чи стихійні ринки, де селяни везуть на продаж молоко, воно якісне, я колись сам таким займався як жив у селі. Тим кому воно подобалося я носив прямо у квартиру, їм добре і мені на базарі стояти не треба було. Але не хімічив я з тим молоком ніколи, завжди свіже, ретельно проціджене. І коштувало воно тоді не дорожче магазинного це точно.