Масово летіли у свій час, після цього не використовую. Але з флешками порівнювати не можна, то інше..))ссд гудрам
Масово летіли у свій час, після цього не використовую. Але з флешками порівнювати не можна, то інше..))ссд гудрам
Я б подивився чи є інструмент відновлення флешок від цього виробника. Був у мене випаок с TRANSCEND - нібито здохла, не бачилась ніким й нічим. На сайті виробника знайшов програму відновлення саме для таких випадків. От вона вже флешку побачила, щось там пошаманила з нею, й диво - флешка знову стала робочею.Народ, а що скажете за виробника Goodram? Хочу таке взяти
Флеш USB Goodram UME3 MIX 60R/20W USB 3.2 Gen 1 2 PACK (UME3-1280MXR11-2P)
COMFY ► ✔️Флеш USB Goodram UME3 MIX 60R/20W USB 3.2 Gen 1 2 PACK (UME3-1280MXR11-2P)✔️ ► Вигідна ціна ⭐️ Характеристика та обзор⭐️ У розстрочку або оплату частинами ✨ Доставка по Україні.comfy.ua
Варто чи ні?
і корпус бажано побільше за юсб-штекертільки в металевому корпусі
маю схожий sandisk, десь через 3 роки роботи полетів і зробили гарантійну заміну на нову. Після того вже менше користуюсь, перейшов на Блютус.Купив в 16-му році USB 32Gb, аби не стирчала сильно з магнітоли, досі безпроблемно музику слухаю з неї
Переглянути вкладення 61905
Ну, у мене гарантія на ту флешку до 03.06.2029, так що подивимся, хто раніше здохне - ішак чи падішахПри нечастому користуванні флешка тихо вмерла за декілька років