удлинитель купи и втыкни полметровый.до USB3.0 важко добиратися.
В смысле? За 250 грн есть на 128 ГБ?стало интересно, я чего-то не знаю или в чем смысл покупки за эти деньги в 2 раза меньшего объема ?
Маю таку. Більше року працює без нарікань. У тому числі пережила прання, коли забув витягнути з кишені джинсів.Народ, а порекомендуйте, будь-ласка, станом на сьогодні який більш-менш надійний виробник ЮСБ-флешек. Потрібно на 128 гіг якусь бюджетну модельку. Швидкість не так важлива, як надійність
маю Apacer 128 GB AH25B USB 3.1 Red, 4 рік норм.порекомендуйте, будь-ласка, станом на сьогодні який більш-менш надійний виробник ЮСБ-флешек. Потрібно на 128 гіг якусь бюджетну модельку
О, і ще й поруч з роботою... Дякую!магаз з Дніпра
Таке собі, не дуже безпечне місце в Дніпрі...((поруч з роботою
Що НЕ порекомендую - це рідноманітні мініатюрні флехи, розміром трохи більшим за юсб-штекер. Гріються безбожно. Салямовську мібренд рятує тільки металевий корпус, не уявляю, що б там було із пластиком.а порекомендуйте
Я з іншого боку знаходжусь, ближче до кварталуТаке собі, не дуже безпечне місце в Дніпрі...((поруч з роботою
Якщо швидкість запису / читання не важлива, то можна купувати. П'ятирічна гарантія - приємний бонус.Варто чи ні?