Як саме пробували?Завести VoWiFi у Lifecell перебуваючи в США не вийшло також.
enableRegistrationInLPM=2 в overideconfig додавали?
Як саме пробували?Завести VoWiFi у Lifecell перебуваючи в США не вийшло також.
Тарифи подобаються?в Штатах
Більше використовують мобільну чи проводну мережу в побутіПро гігабітні+ швидкості я взагалі промовч
Графік відключення 3G виглядає наступним чином: One NZ закриє мережу 31 березня 2025 року, 2degrees і Spark – наприкінці 2025 року. Проте оператори попереджають, що навіть після вимкнення 3G застарілі пристрої ще деякий час працюватимуть у мережі другого покоління, але з дуже низькою швидкістю інтернету та якістю дзвінків. Однак наприкінці 2025 року буде відключено і мережу 2G.
Как связано одно с другим?Але вимикати 3G, не запустивши повноцінно 5G,
у КС воно працює уже на 100% апаратів які підтримують volte ?? Третина телефонів звалиться в 2G у кс. Приємно дзвонити з volte , а на другій стороні 2G ?вольте
Між іншим, у КС на 2g HD voice реалізовано (ніж у двох інших), це так, на всякий випадок .у КС воно працює уже на 100% апаратів які підтримують volte ?? Третина телефонів звалиться в 2G у кс. Приємно дзвонити з volte , а на другій стороні 2G ?вольте
А 3моб как будет работать?Всі бюджетні смартфони зараз випускають з підтримкою 4g. У селах взагалі 4G 900Mhz працює в рази краще за 3G. Який сенс тримати 3g тільки заради голосу? У той час коли критично потрібна пропускна можливість для 4G. 4G на частоті 2100 міг би значно покращити ситуацію з інтернетом у містах зокрема
Ну так у 2G же ж і буде.3моб как будет работать?
Це їх проблеми, хай ті паразити запускають LTE або закриваються нафік.3моб как будет работать?
Чого це вони паразити? В Німеччині таких нібито паразитів напевно з десяток. Це стала практикаЦе їх проблеми, хай ті паразити запускають LTE або закриваються нафік.3моб как будет работать?
Усі бюджетні смартфони підтримують VoLTE??? Я вже мовчу про якість голосу 2g у vodafone, де постійно щось булькає і шипить.Всі бюджетні смартфони зараз випускають з підтримкою 4g. У селах взагалі 4G 900Mhz працює в рази краще за 3G. Який сенс тримати 3g тільки заради голосу? У той час коли критично потрібна пропускна можливість для 4G. 4G на частоті 2100 міг би значно покращити ситуацію з інтернетом у містах зокрема
Бо користуються - паразитують - на чужій мережі, не маючи своєї. Я про те, що перейматись про таких "безхатченків" не варто, зберігаючи застаріле 3G.Чого це вони паразити?
Ага, да. Водафон їх травить, травить і все позбавиться не може. Ви рано 3g хороните, згадайте впровадження VoLTE.Бо користуються - паразитують - на чужій мережі, не маючи своєї. Я про те, що перейматись про таких "безхатченків" не варто, зберігаючи застаріле 3G.Чого це вони паразити?