Замовив завчасно на ЕвропКар VW Golf AT на 3 доби за 62 євро з базовою страховкою. Ціна за 3 доби, в додатку розписані всі платежі на добу, а далі тотал, все перевірив перед замовленням. Поїхав забирати. Манагер каже, пардон, немає тієї автівки, та немає автівки того класу, але він може мені запропонувати у вигляді компенсації автівку вищого класу з повною страховкою з великою знижкою. Пропонує Мерседес SLK всього за 320 євро.
Відмовляюсь, а він продовжує напарювати, з базовою страховкою - 270. Шлю його куда подалі. Наступна пропозиція джип, далі suv... Кажу допобачення і йду геть. Кричить, що є гольф який я хотів. Я вертаюсь а він напарює що то 62 євро на добу. Контора була послана в дупу. Пішов замовив у конкурента, за ціною, яка була на сайті.
А взагалі то в аеропорту Мадриду, що на терміналі 1 що на терміналі 4 сервіс оренди авто в одній локації, коротче поруч 7 чи 8 фірм.
Добавлено через 6 минут
opex, що Сікст, що Херц - машини були з пробігом 6-15 тис та поточного року. Так, чисті. Ціна на добу від 35 до 45 євро з базовою страховкою.