Раджу подивитися динаміку цін на житло на червень і липень. В липні спокійно можна побачити х2-3 від ціни в червні.думаю липеньКогда именно летом?
напевно в Хорватію
думав поїздом до кордону ,а далі не знаю з якої країни краще туди летіти
Раджу подивитися динаміку цін на житло на червень і липень. В липні спокійно можна побачити х2-3 від ціни в червні.думаю липеньКогда именно летом?
напевно в Хорватію
думав поїздом до кордону ,а далі не знаю з якої країни краще туди летіти
аеропортах Жешув
Подгоріца
Губернатор индонезийского острова Бали Ваян Костер выступил с предложением ограничить массовый туризм на острове. Он предлагает ввести квоты на число туристов и предварительную запись на право посещения Бали. Причина в неподобающем поведении туристов и частом нарушении ими законов Индонезии.
На семинаре с участием президента Индонезии Мегавати Сукарнопутри, посвящённом перспективам развития Бали на ближайшие 100 лет, Костер заявил, что начинает переговоры с Индонезийской ассоциацией отелей и ресторанов (PHRI). В случае, если квоты будут введены, на отдых в следующем году желающим придётся записываться уже сейчас, подчеркнул губернатор.
І всі вони їдуть на відпочинок за кордон? Особливо водії.. До чого в цій темі ця статистика? "Першонахнути" новину?які категорії чоловіків найчастіше виїжджають за кордон
Це – водії, багатодітні батьки та особи з інвалідністю.
Держприкордонслужба заявляє про значне зростання потоку громадян, які перетинають кордон України, при цьому більша частина пасажиропотоку припадає на Польщу, і зростає він з п’ятниці по понеділок. Це випливає з інформації Держприкордонслужби щодо роботи пунктів пропуску.
"Більш ніж половина пасажиропотоку припадає на українсько-польську ділянку кордону, особливо кількість охочих перетнути кордон зростає з п’ятниці по понеділок. Через це перед пунктами пропуску можуть виникати накопичення осіб та транспорту", - йдеться в повідомленні.
При цьому в Держприкордонслужбі відзначають тенденцію значного зростання потоку громадян, які перетинають кордон України.
"У липні Держприкордонслужбою оформлено пропуск через кордон з країнами ЄС та Молдовою понад 3,8 млн осіб. Для порівняння, цей показник на близько 1 мільйон осіб вищий, ніж у травні", - повідомляють прикордонники.
Частка наших співвітчизників серед осіб, які перетинають кордон, складає понад 85%. Переважно це жінки, діти, літні люди.
Это кому так просто выехать? Барышням - да.Зараз просто виїхати за кордон, навіть, не на курорт, а просто куди небудь, де можна не думати про обстріли та заспокоїти нерви - це теж можна вважати відпочинком .
Бачу, хтось "втомився від війни"? Воєнкому вже забашляв?де можна не думати про обстріли та заспокоїти нерви
Это кому так просто выехать? Барышням - да.Зараз просто виїхати за кордон, навіть, не на курорт, а просто куди небудь, де можна не думати про обстріли та заспокоїти нерви - це теж можна вважати відпочинком .
До чого це питання? Всі втомились, для чого це приховувати?Бачу, хтось "втомився від війни"? Воєнкому вже забашляв?
Я могу выехать (и регулярно выезжаю) из Украины вполне официально и без взяток. На грузовике на 90 дней.Это кому так просто выехать? Барышням - да.Зараз просто виїхати за кордон, навіть, не на курорт, а просто куди небудь, де можна не думати про обстріли та заспокоїти нерви - це теж можна вважати відпочинком .
Пенсійне посвідчення можна і в 18 мати.Може діду 80 років)Бачу, хтось "втомився від війни"? Воєнкому вже забашляв?де можна не думати про обстріли та заспокоїти нерви