Ну ти ж розумієш специфіку того місця. Чим ближче до об'єкта, тим менший вибір і дорожча ціна. Попит величезний.
Спробуй дивитися в Новояворівську.
Не знаю, вдасться поїхати хоча б до Львова, чи ні... Мені розповідали, що Львів гарне місто, з гарними людьми. Місто можливо й гарне, а от з людьми щось не те відбувається... Мій син воює в лавах ЗСУ. Зараз у нього щось на кшталт "відпустки" - навчає новачків на полігоні під Львовом, без проблем може відвідувати місто. Син дуже хоче, щоб до нього якомога ближче приїхали родичі - це його батько (я), його мати (моя колишня дружина) та його молодший брат. Оренда житла у Львові - це просто якийсь дикий треш. Таке враження, що самі львів'яни та мешканці області - з іншої країни, де немає війни, або взагалі з іншої планети, намагаючись "здерти три шкури", переконуючи ціни "продажом" різноманітних "краєвидів", архітектурних пам'яток, розваг та інший "непотріб", який мене не цікавить від слова гетьзовсім, бо у мене зовсім інша мета, але мене не чують і ображаються на мою "зустрічну пропозицію" у проведенні безкоштовної "екскурсії" по "милуванню" розбитими будинками салтівки в Харкові, на собі відчути обстріли-прильоти, послухати "симфонії" з пікіруючих шахедів, мо це якось хоч трохи приведе їх до тями. Нє, у мене немає наснаги бажати чогось поганого львів'янам, але таке відношення, коли тебе розглядають не як людину, а як "мішок з грошима", де не Україна, а "Гроші - понад усе!" - стає якось соромно від того, що доводиться жити разом в одній країні з такими "співвітчизниками", яких мій син захищає від вдарених на всю голову "сусідів" з півночі. Друзі, без образ, нічого особистого, просто "накипіло"...