Тобто сучасний "нормальний соціалізм, як в ОАЕ, Катарі, Кувейті" тримається на плечах "рабів/працівників капіталізму" і вас то зовсім не бентежить, ну и нехай собі тримається, більш за то, самі б хотіли пожити у тому соціалізмі за їхній рахунок?Також поки що він неможливий для всього населення Землі, а для його забезпечення за поточних технологій потрібно, щоб хоч а б 2/3 населення працювали як раби/працівники за капіталізму/...
Ок, де взяти стільки житла і яким чином його передати для потреб МОУ, щоб забезпечити мільйонну армію + членів сімей?"винувата держава, яка не забезпечила військових і їх родини службовим житлом"
Ооо, так. Бажано, 15 поверхів, не менше, щоб одним ударом вбити якомога більше. Роззосередження це не наше.щоб будувати гуртожитки для військових
Давайте не будемо бавитися в демагогію, маніпулювати усілякими хитрими прийомами, а користуватись принципом "Критикуєш? Пропонуй!". Дуже цікаво почути, де взяти грошей на житло для військовослужбовців та їх сімей? Зовсім по низькому ціннику це мало б бути +/- 120 млрд. $.вчергове переукладують бруківку на Петефі
В ЄС і США, під заставу заморожених москалських 200-300 млрд...Дуже цікаво почути, де взяти грошей на житло для військовослужбовців та їх сімей? Зовсім по низькому ціннику це мало б бути +/- 120 млрд. $.
Я краєм вуха чув що заставу надає позичальник позикодавцю - чи у Вашій реальності це вже не так?під заставу заморожених москалських 200-300 млрд...
Це дуже наївно. Спланована дохідна частина бюджету України на 2025 - 51,7 млрд. $.В ЄС і США, під заставу заморожених москалських 200-300 млрд...
Та хз. Я сдав ВПО за таку ціну, бо вони не мали більше. Хоч моя хата коштує більше. Спочатку було 1500. А вони дьорнули з Донецька. Тому дерти з них то не моє.гадаю, якщо б ця квартира була в центрі міста, то ціна була іншоюСебастьян Перейро, Дмитривський. Не убита. Але ж не палац.
Ні, це святе, навіть не мрійтезамість хабаря місцевій владі.