Відрядження: транспорт, житло, їжа...

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
не розумію в чому проблема? От в Ужгороді квартири здорожчали більш ніж вдвічі (у "твердій валюті"). На жаль ми живемо за капіталізму і попит вирішує ціну.

Місто
Львів
Також поки що він неможливий для всього населення Землі, а для його забезпечення за поточних технологій потрібно, щоб хоч а б 2/3 населення працювали як раби/працівники за капіталізму/...
Тобто сучасний "нормальний соціалізм, як в ОАЕ, Катарі, Кувейті" тримається на плечах "рабів/працівників капіталізму" і вас то зовсім не бентежить, ну и нехай собі тримається, більш за то, самі б хотіли пожити у тому соціалізмі за їхній рахунок? ;)

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
От не розумію я логіку "люди погані, бо дорого здають житло". Для мене однозначно "винувата держава, яка не забезпечила військових і їх родини службовим житлом". Взагалі прикро коли на 4 рік активної фази війни чужі держави краще дбають про громадян України, ніж батьківщина. А замість того, щоб будувати гуртожитки для військових вчергове переукладують бруківку на Петефі.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
"Держава - це ж така бездонна діжка з грошима, звідки можна діставати скільки завгодно мільйонів та квартир кожному мобілізованому і їх родинам" - так виглядає всесвіт у людей, які мають право обирати владу цій країні.

Місто
Львів
"винувата держава, яка не забезпечила військових і їх родини службовим житлом"
Ок, де взяти стільки житла і яким чином його передати для потреб МОУ, щоб забезпечити мільйонну армію + членів сімей?
щоб будувати гуртожитки для військових
Ооо, так. Бажано, 15 поверхів, не менше, щоб одним ударом вбити якомога більше. Роззосередження це не наше.
Ще побільше наметів УСБ-56 на полігонах в полі розгорнемо.
вчергове переукладують бруківку на Петефі
Давайте не будемо бавитися в демагогію, маніпулювати усілякими хитрими прийомами, а користуватись принципом "Критикуєш? Пропонуй!". Дуже цікаво почути, де взяти грошей на житло для військовослужбовців та їх сімей? Зовсім по низькому ціннику це мало б бути +/- 120 млрд. $.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Дуже цікаво почути, де взяти грошей на житло для військовослужбовців та їх сімей? Зовсім по низькому ціннику це мало б бути +/- 120 млрд. $.
В ЄС і США, під заставу заморожених москалських 200-300 млрд...
Можна ще піти китайським методом: за виділення землі під будівництво чергової багатоповерхівки замість школи чи льодового стадіону брати частину квартир для військових, замість хабаря місцевій владі.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
А який відсоток квартир треба брати щоби забезпечити мільйонну армію? І скільки запланованих шкіл та льодових стадіонів треба забудувати?
під заставу заморожених москалських 200-300 млрд...
Я краєм вуха чув що заставу надає позичальник позикодавцю - чи у Вашій реальності це вже не так?

Місто
Львів
В ЄС і США, під заставу заморожених москалських 200-300 млрд...
Це дуже наївно. Спланована дохідна частина бюджету України на 2025 - 51,7 млрд. $.
Справа в тому, що ми бідна країна і мусимо обирати приоритет витрат. Не думаю, що доцільно викинути 3 річних бюджети саме на житло. Та й вирішувати цивільним, які зовсім не дотичні до війська, що вкрай необхідно військовим - не дуже розумно.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
В комуністичному осередку завжди так - там точно знають, що щоб вирішити проблему поїдання мишей совами, мишам треба перетворитися на їжаків. Але як доходить до обговорення імплементації цієї стратегії, то виявляється що треба допомога інопланетян

Останнє редагування:

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Себастьян Перейро, Дмитривський. Не убита. Але ж не палац.
гадаю, якщо б ця квартира була в центрі міста, то ціна була іншою
Та хз. Я сдав ВПО за таку ціну, бо вони не мали більше. Хоч моя хата коштує більше. Спочатку було 1500. А вони дьорнули з Донецька. Тому дерти з них то не моє.

Зверху