В офисе Интертелеком проходят обыски

• Автор теми sats
  • Дата створення

ed4t

Заблокирован
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
Тож для вас це "бідні ITшники", але насправді більшість цих айтішників всіляко допомагають терористам, чи то у мобільному зв'язку, чи то у знятті готівки з карток фейкових банків ДНР.
Сам понял хоть, что написал? Если карточки "фейковые" ("фейк" - "выдумка"), то какие с них деньги можно снять? Тоже фейковые, я так понимаю. Может, ещё и в украинских банкоматах снимали фейковые гривны? А потом мы удивляемся происхождению фейков.

Місто
Киев
Телефон
Nokia 6230i
Фейковые банки, а не карты, т.е. какие-то образования, которые не являются банками по законодательству.

• Like
Реакції: Alf

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
А чого так багато авна на СБУ? Ви вже знаєте хто тут порушив закон а хто ні? Чи ви як свині - аби їсти давали вчасно (щоб телефон працював). А ваша ж безпека вас не цікавить? Не любите СБУ? То полюбите ФСБ/МОССАД чи що там ще.

Kristal

Заблокирован
Місто
Київ, (Черкаси): Україна
Телефон
LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)
Це було два роки тому, тоді було інше керівництво і інша ситуація, тож не говори пре те чого не знаєш.
Офіцери СБУ загинули першими намагаючись захистити нас від терористів, я нагадаю вам бо ви щось швидко забуваєте про тих хто віддав життя: http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1511694/
І є конкретні факти як мобільні оператори, не тільки "Інтертелеком" зливали координати наших військових терористам.
Тож для вас це "бідні ITшники", але насправді більшість цих айтішників всіляко допомагають терористам, чи то у мобільному зв'язку, чи то у знятті готівки з карток фейкових банків ДНР.

Ууу, так звичайно це одна сторона медалі, але скільки загинуло людей із-за не правильних дій головнокомандуючого з міністрами оборони, так що все відносно. В цій крайні для протримання влади чим довше потрібні лише МЕРТВІ ГЕРОЇ, воні нічого не скажуть і не зроблять, а це головне. Так що не скільки в айтішніках діло, коли куча крис у генштабі, коли міліція вся продалася, якби поляки зайшли у Львів, то міліціонери так само поступили б як і в Криму і Донбасі. Так що наше суспільство пронизано колаборантами, в тому числі і в таких компаніях, які зливають інфу, але й без них вистачає кому що зливати за бабло. На виході бабки, мертві герої, і шоколадний трон у царя.

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Це було два роки тому, тоді було інше керівництво і інша ситуація, тож не говори пре те чого не знаєш.
Офіцери СБУ загинули першими намагаючись захистити нас від терористів, я нагадаю вам бо ви щось швидко забуваєте про тих хто віддав життя: http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1511694/
І є конкретні факти як мобільні оператори, не тільки "Інтертелеком" зливали координати наших військових терористам.

Ну, не всі одним миром мазані. А цю справу тоебп просто довести до кінця. Або одним або іншим

Місто
киев
Телефон
Samsung S23 Ultra
Вы так утверждаете, как будто уже предоставили неопровержимые доказательства вины конкретных людей. Придержите свой пыл.

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ
ed4t, це було не в банкоматах банків, були певні платіжні системи які дозволяли знімати готівку з карток ДНР на території України, але не через банкомат. Я це знаю навіть не від СБУ, а від знайомого луганчанина який їздив на окуповану території.

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ
Вы так утверждаете, как будто уже предоставили неопровержимые доказательства вины конкретных людей. Придержите свой пыл.

Я не мав на увазі виключно "Інтертелеком", тут все лише тільки починається, а суд вже вирішить винні чи ні.

Kristal

Заблокирован
Місто
Телефон
ed4t, це було не в банкоматах банків, були певні платіжні системи які дозволяли знімати готівку з карток ДНР на території України, але не через банкомат. Я це знаю навіть не від СБУ, а від знайомого луганчанина який їздив на окуповану території.

Ось ця абревіатура береться в лапки "днр", а то ще й з великої написав, світ не визнає, а ми визнаємо.
Я думаю не правильно зрозумів ти свого другана, або той недалекий, одне з двох, люди з окупованої території приїздять на терени вільної України і з допомогою друганів знімають кошти з карток укр банків, але які заблоковані чи тому подібне. Бо з твого розказу, це просто не можливо!

• Like
Реакції: ed4t
Місто
Варшава
Телефон
iPhone 6 iOS12
Вже працює!
Черкастка область Городищенський район

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Из 5и спидтестов больше 3.01 не дало. До, было больше.

Kristal

Заблокирован
Місто
Телефон

Kaffeine

Caffeine Ninja
Місто
Киев

Немного не так. Сливали не координаты, спец.средствами вычисляли скопление телефонов.

Зверху