В офисе Интертелеком проходят обыски

• Автор теми sats
  • Дата створення

Kristal

Заблокований
Місто
Київ, (Черкаси): Україна
Телефон
LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)
В том что ты абсолютно не понимаешь о чем пишешь :) Где в твоей ссылке слово "карта"?

Я ж написав, що його друг не далекий, пояснив не правильно, а Вадим собі накрутив каші в голові. Зараз зрозуміє все, і норм буде.

lav

Контора пишет!
Місто
Одесса
Телефон
Нексус 4+Microsoft Lumia 640 XL+модем от КС
установили старое оборудование? Ну, норм. Нашли выход. Теперь ждем, чем уголовное дело закончится.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i
Включился наконец инет.
Скорость по тесту в Ассе - 1,3/0.18 мбит.
Раньше было максимум 0.5/0.1.
Напоминаю: до базовой станции у меня почти 40 км.

wolf2606

Познающий
Місто
Днепр
Телефон
Samsung Galaxy S7 EDGE, Motorola Droid Turbo
Останнє редагування:

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro,S23U,S24U,S25U
Вот с родственника телефона тестил как только поднялось. Я свою в nokia 2865i вставил подожду до понедельника, мало ли чего опять.

Четко выше ul/dl 3/2.5 не дает, но стабильно, было выше но плавало.

Останнє редагування:

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
lsd, а що за телефон з rev. B?

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro,S23U,S24U,S25U
Irop, Samsung N9109W

Добавлено через 29 минут
Irop, к сожалению, лучше за 2 года dual sim, ruim, rev.b не нашел.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Irop

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ви вже знаєте хто тут порушив закон а хто ні? Чи ви як свині - аби їсти давали вчасно (щоб телефон працював).

Ні, не знаємо. Тому, і треба щоб телефон працював. А якщо хтось порушував закон - треба це довести і покарати, але при чому тут користувачі мережі? Сідайте собі з ноутами, шукайте інфу (або залізяку з написом "СОРМ РФ"), якщо великі специ, обов'язково було вилучати обладнання, класти мережу? Або вам чинили збройний опір? Знайшли винних - до них всі питання.

Особливе питання до тих, хто не розібравшись, кричать "зрада", "сєпари" - а чого тоді в сєпарів напряму вугілля купуємо? Електрику взимку у РФ? Тому що мерзнемо (як свині)? Чого росіянські банки тут квітнуть, і багато хто тут ними користується і "хімічить".. Давайте завтра маскі-шоу в банку "Альфа" - вони, ймовірно за все, зливають дані про фінансові операції всіх українців до ФСБ, ну це дуже-дуже ймовірно! Який тут кіпеш підніметься, навіть не уявляю.. :rolleyes: Але я особисто буду посміхатися і радіти - мені пофігу, я не користуюсь послугами цього ворожого банку, треба його покарати, вкладники і т.д. переживуть (не свині ж). Якесь лицемірство..

Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
evdo подняли - молодцы.
sip надеюсь к понедельнику поднимут? куча бизнесов на нём завязано.

Місто
Киев
Телефон
OnePlus 10R
А чого так багато авна на СБУ? Ви вже знаєте хто тут порушив закон а хто ні? Чи ви як свині - аби їсти давали вчасно (щоб телефон працював). А ваша ж безпека вас не цікавить? Не любите СБУ? То полюбите ФСБ/МОССАД чи що там ще.

Люблю профессионализм,а не зарабатывание ЛВ и не навешивание лапши. Наша безопасность в этих структурах большинство не интересует(всех не имею в виду да есть нормальные,профессиональные офицеры,но к сожалению их единицы). И Уважаю всех профессионалов,но не популистов и бизнесов с этих структур.
А у нас авна хватает----везде.

Зверху