В офисе Интертелеком проходят обыски

• Автор теми sats
  • Дата створення

Kristal

Заблокирован
Місто
Київ, (Черкаси): Україна
Телефон
LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)
В том что ты абсолютно не понимаешь о чем пишешь :) Где в твоей ссылке слово "карта"?

Я ж написав, що його друг не далекий, пояснив не правильно, а Вадим собі накрутив каші в голові. Зараз зрозуміє все, і норм буде.

lav

Контора пишет!
Місто
Одесса
Телефон
Нексус 4+Microsoft Lumia 640 XL+модем от КС
установили старое оборудование? Ну, норм. Нашли выход. Теперь ждем, чем уголовное дело закончится.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Включился наконец инет.
Скорость по тесту в Ассе - 1,3/0.18 мбит.
Раньше было максимум 0.5/0.1.
Напоминаю: до базовой станции у меня почти 40 км.

wolf2606

Познающий
Місто
Днепр
Телефон
Samsung Galaxy S7 EDGE, Motorola Droid Turbo
Останнє редагування:

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Вот с родственника телефона тестил как только поднялось. Я свою в nokia 2865i вставил подожду до понедельника, мало ли чего опять.

Четко выше ul/dl 3/2.5 не дает, но стабильно, было выше но плавало.

Останнє редагування:

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
lsd, а що за телефон з rev. B?

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Irop, Samsung N9109W

Добавлено через 29 минут
Irop, к сожалению, лучше за 2 года dual sim, ruim, rev.b не нашел.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Irop

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ви вже знаєте хто тут порушив закон а хто ні? Чи ви як свині - аби їсти давали вчасно (щоб телефон працював).

Ні, не знаємо. Тому, і треба щоб телефон працював. А якщо хтось порушував закон - треба це довести і покарати, але при чому тут користувачі мережі? Сідайте собі з ноутами, шукайте інфу (або залізяку з написом "СОРМ РФ"), якщо великі специ, обов'язково було вилучати обладнання, класти мережу? Або вам чинили збройний опір? Знайшли винних - до них всі питання.

Особливе питання до тих, хто не розібравшись, кричать "зрада", "сєпари" - а чого тоді в сєпарів напряму вугілля купуємо? Електрику взимку у РФ? Тому що мерзнемо (як свині)? Чого росіянські банки тут квітнуть, і багато хто тут ними користується і "хімічить".. Давайте завтра маскі-шоу в банку "Альфа" - вони, ймовірно за все, зливають дані про фінансові операції всіх українців до ФСБ, ну це дуже-дуже ймовірно! Який тут кіпеш підніметься, навіть не уявляю.. :rolleyes: Але я особисто буду посміхатися і радіти - мені пофігу, я не користуюсь послугами цього ворожого банку, треба його покарати, вкладники і т.д. переживуть (не свині ж). Якесь лицемірство..

Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
evdo подняли - молодцы.
sip надеюсь к понедельнику поднимут? куча бизнесов на нём завязано.

Місто
Киев
Телефон
Leeco Cool1
А чого так багато авна на СБУ? Ви вже знаєте хто тут порушив закон а хто ні? Чи ви як свині - аби їсти давали вчасно (щоб телефон працював). А ваша ж безпека вас не цікавить? Не любите СБУ? То полюбите ФСБ/МОССАД чи що там ще.

Люблю профессионализм,а не зарабатывание ЛВ и не навешивание лапши. Наша безопасность в этих структурах большинство не интересует(всех не имею в виду да есть нормальные,профессиональные офицеры,но к сожалению их единицы). И Уважаю всех профессионалов,но не популистов и бизнесов с этих структур.
А у нас авна хватает----везде.

Зверху